Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Ma random léptettem valamelyik Spotify listát és egyszercsak felkaptam a fejem egy dalnál, hogy ez olyan Mayhem-es. 🤭
2023-ban elment mellettem az ex-Mayhem gitáros Blasphemer saját bandájának albuma.Ruïns - Black royal spiritism...
TripleB: nincs mit!
-
Amúgy megjelent a Cemetery Skyline album, Stanne-ék egy kellemesen dallamos, lágy anyagot raktak le. Közben meg várom a Neon Nightmare debut albumát ami még tiszta Type-O a Spirit Adrift énekesétől. [link]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Akelaus
senior tag
Cemetery Skyline albumot mentettem, csak még nem vettem rá magam hogy meghallgassam. Az előzetes dalok bejöttek.
Na a Neon Nightmare. Nem tudom hová tenni.
Kíváncsi vagyok ki van még a zenekarban, a volt Type-O tagokra hogy ha nyilatkoznak, akkor mit mondanak. A többit majd ha kijött az album.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
snecy20
nagyúr
válasz Bjørgersson #18504 üzenetére
Úgy tudom, Bakos Attila jelen szokott lenni itt a topikban is, csak nem tudom most hirtelen milyen nicknév alatt... szép munka tőle ének fronton.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Bjørgersson
félisten
válasz taranis #18506 üzenetére
Ja hogy ilyen hírességek is vannak itt köztünk.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
taranis
addikt
válasz Bjørgersson #18507 üzenetére
A programozás miatt lassan 20 éve itt esz a penész a ph-n, szerintem ez az egyetlen metálos topik amit követek Szeretem az itteni ajánlásokat, majdnem minden nap idenézek, csak ritkán írok.
colorizer.net
-
Bjørgersson
félisten
válasz taranis #18509 üzenetére
És most már a videót is láthatjuk mi is.
Thy Catafalque - "Piros kocsi, fekete éj" (Official Animated Video)
-
Dottorei
tag
SLAUGHTER TO PREVAIL - BEHELIT [link]
-
Bjørgersson
félisten
-
Voy15
tag
Arch Enemy - LIARS & THIEVES (Official Video)
Jövő héten jönnek errefelé a Soilworkkel, és az In Flamesszel.
-
Dilikutya
félisten
A jegyeladások megkíméltek attól, hogy elmenjek. Belegondolva, az Arch Enemy is vagy 15 éve nem nekem zenél, az In Flames meg 20. Na jó, az Arch Enemy néha összekapja magát.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Voy15
tag
válasz Dilikutya #18514 üzenetére
Nekem egyik zenekar sem tartozik a nagyon nagy kedvenceim közé, viszont mindegyiket követem eléggé rég óta.
Így aztán talán engem annyira nem vágott földnek a különböző pálfordulásaik, gondolva itt főként az In Flamesre, meg az Arch Enemyre.
Számomra mindegyikük tudott lehozni jó nótákat, teljesen függetlenül attól, hogy "mivé lettek".
Tudom, szokás itt ekézni az In Flamest, de amúgy (ha jól emlékszem) akkor Anders már a Clayman után mondta, hogy nem fogják ők ezt a Göteborgi DM-t nyomni, hanem ők majd mennek arra amerre kedvük tartja :)
A Reroute-nál tört el szerintem valami a hardcore rajongókban, mert az tényleg más volt mint az előzőek (bár lehet már a Clayman is idetartozik sokaknál)de hozzáteszem, hogy pl nekem az egyik kedvenc lemezem (csak ne szólna olyan elb*szott szarul).
Meg is kapom folyamatosan haveroktól, hogy hülye vagyok :D. Hát ez van.
Jesper kiválásával meg aztán tényleg ment a sírba az egész banda a vaskalapos rajongók szerint.
Az AE-nél meg ugye sokan ott morzsolódtak le mikor Liiva-t váltotta Angela, meg talán mikor Chris lelépett.
Alissával átmentek ilyen pózolós bandába, de szerintem azért írtak fasza nótákat mind Angelával, mind Alissával.
A Soilwork meghát... hű maradt magához, de nálam a Stabbing volt a _LEMEZ_ (meg a natural born chaos :D), azóta inkább csak zenélgetnek, ímmel-ámmal, így-úgy de semmi extra :(.
Mindegy is, egy ilyen hármasra én akkor is mennék ha az elmúlt 15 évben csak szar dolgokat csináltak volna.
Szerencsére ez azért nem így van.
Aztán ahogy nézem idénre még van 2 DT-m:
Először a Dream Theater, aztán a Dark Tranquility.
Bár lehet még bevállalom az As I Lay Dyingot is. -
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bjørgersson
félisten
-
csakany2001
senior tag
Jó lett az új Swallow the Sun de részükről ebben olyan sok újdonság nincs. Ez viszont egy fogósabb, könnyebben befogadható anyag lett Moonflowers-el ellentétben.
New Moon-hoz tudnám hasonlítani leginkább, koncertre ebből is akadnak azért slágerek.Az nem is kérdés, hogy ott lesz az idei tolistában, de itt a Dark Tranquility-hez hasonlóan nem tudtak szintet lépni, mondjuk nekik is elég nehéz lenne.
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
Pro Koryak
addikt
-
Ellia
addikt
Nem is tudtam, hogy Mikael Stanne-nek van egy harmadik zenekara a Dark Tranquility és a Halo Effect mellett.
-
-
Bjørgersson
félisten
Nem jársz elég gyakran a topikba.
-
Dianne ft. Marcela Bovio - Flameborn egy kicsit giccses, klasszikus értelemben vett szimfonikus metál nóta csajokkal a mikrofon mögött.
-
Dilikutya
félisten
Ezt nem vártuk. Elhunyt Paul Di'Anno, az Iron Maiden korábbi énekese.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Akelaus
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
-
Ellia
addikt
Most volt az elso olyan koncertem a Barbaban mikor azt mondom, hogy ok volt a hangositas (leszamitva a Soilworkot elso par szama alatt).
Amugy azt nem ertem, hogyha telthaz van es nagxon hamar elfogyott bent a levego es marhara meleg van, miert nem lehet befujni huvosebbet, tisztat?
Mindenek mellett a Soilwork, Arch Enemy es az In Flames jo volt nagyon :)
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Vagy mondjuk miért nem valami normális helyen lép fel egy ekkora trió...
-
Dilikutya
félisten
válasz Bjørgersson #18532 üzenetére
Valószínűleg nem volt más épp szabad. Hónapokkal ezelőtt elfogytak a jegyek, lett volna idő nagyobb helyre rakni. A Five Finger Death Punch is átköltözött az Arénába. Arch Enemy volt is már ott, és nem is ilyen felállásban, hanem a kultklasszikus, de kevesebb embert mozgató Carcass-al.
Azon azért meglepődtem, hogy a Powerwolf majdnem teltházat csinált az MVM-ben most kedden, állóhelyek tudtommal el is fogytak.
-
Ellia
addikt
válasz Bjørgersson #18532 üzenetére
Jobb lett volna, de ez van
-
Ellia
addikt
Amúgy ezeket a lufikat nem tudtam értelmezni az Arch Enemy végén... Igazi pózer banda lett -
Voy15
tag
Jó volt
Ahogy mondod, a Soilwork eleje nemvolt az igazi, de hallottam én attól szarabbat is a Barbában már.
Ahogy haladtunk előre, egyre jobb lett a hangzás.
Az In Flames már dörrent is rendesen, néztem is értetlenül, hogy mi történik.Ezúttal a közönség is teljesen jól reagált, élte mindenki a koncertet, amit láthatóan a tagok is díjaztak.
Soha rosszabbat szerintem, ez egy 9/10 volt nálam, de csak azért mert a Soilwork eleinte szarul szólt, illetve ők keveset is játszottak -
-
-
Akelaus
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz taranis #18538 üzenetére
Zseniális lett szerintem is, munka közben meghallgattam kétszer, az előbb indítottam el itthon megfelelő minőségben harmadjára.
Ha esetleg kimaradt volna - más stílus, az énekes viszont ugyanúgy Jón:
Hamferð - Men Guðs hond er sterk (FULL ALBUM)As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Peterhappy
őstag
Volt meg valaki innen tegnap Ne Obliviscaris-en tegnap?
Lekuzdottem a vagyat meg az ejjel, hogy beirjam, eletem eddigi egyik legjobb koncertje volt, de azota aludtam ra egyet (mondjuk eleg rovidet), es meg mindig, azota is a hatasa alatt vagyok. Egeszen zsenialis volt, brutalisan nagy elmeny.
-
Bjørgersson
félisten
-
Aquilone_90
újonc
Sziasztok! Akit esetleg érdekel - most vettem észre, hogy készült egy új Hammerworld lapszám, viszont csak digitális változatban elérhető. Ingyenesen letölthető a weboldalukon.
-
TeeBee73
veterán
válasz Aquilone_90 #18544 üzenetére
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
csakany2001
senior tag
Tarja és Marco közös koncertet ad jövő márciusban, ez nagyon várós.
Már csak a régi Nightwish számok miatt is, de Tarja-nak van azért számtalan jó albumja is, amik személy szerint nekem jobban bejönnek, mint az újkori NW albumok.
Élőben is volt szerencsém látni és Sharon-on kívül senki más nem képes überelni azt a produkciót és előadásmódot, amire Tarja képes még jelenleg is.
Szóval régi NW rajongóknak mindenképpen ajánlom, csak a Wishmaster-t hallottam a legútóbbi koncertjén de teljes "katarzis" volt az is. Ehhez képest most valószínűleg szép számmal jönnek talán a Century Child-ról meg a Once-ról is számok.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
btraven
őstag
válasz Akelaus #18246 üzenetére
És tényleg nincsenek basszus/mély hangok a Transilvanian Hunger albumon? Próbálok keresgélni egy jó verziót. Érdekes az Under a Funeral Moon és Panzerfaust albumokon jól hallható a mély.
-
Bjørgersson
félisten
-
snecy20
nagyúr
Rémisztő, hogy még legalább 6-800 albumot végig kéne idén hallgatnom ahhoz, hogy rendesen képbe kerüljek, hogy mik voltak eddig a legjobb kiadványok.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Eladó Sirui Traveller T-1004X 4 szekciós alumínium fotós állvány.
- ASUS ROG STRIX 3080 10GB WHITE (ROG-STRIX-RTX3080-O10G-WHITE-V2)
- Iceriver KS0 Ultra 400GH/sec, 100W kaspa bányászgép eladó
- g236gf376gfd276to3874tx1op7ny47z32m984z3c85tvzl789478xn325ytr564r23bi742365gftnc346ctg8347tc9347x592
- Meta Quest 3 128GB (Fehér)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest