Új hozzászólás Aktív témák

  • james001

    veterán

    válasz Dilikutya #12205 üzenetére

    Az új énekes hangja nem nagyon tetszik,hasonló Wayne hangjához dehát mégse az a "különleges" mint amilyen az övé volt. Mondjuk fura hogy titkolóznak arról nagyon hogy ki is ő valójában,semmit nem árultak el róla a legutóbbi fb videóban,pedig konkrétan feltették a kérdést hogy "Kicsoda az új énekes?" :U
    Az a baj hogy én is ezt érzem már,hogy igazából ez az egész csak a pénzszerzés céljából megy,mert mindenhol csak a turnét reklámozzák,az új albumot meg nem is említik,pedig a legelején ígérték hogy tavasszal már videoklippek,teljes új trekkek meg miegymás is lesz... Meg eléggé arra utaltak hogy ki is jön a lemez most tavasszal.
    Szerintem elég lenne csak ezt az albumot kiadni,még így utoljára hallhassuk Wayne mit hagyott hátra,aztán nyugodjon békében az egész bandával együtt... Hiába új énekes,hiába a régi felállás,Wayne nélkül nem Static-X a Static-X. A legtöbb nagy hc fan szerintem annyira nem kíváncsi a turnéra (jó mondjuk egyszer én is megnézném őket azért,de csak mert soha nem hallottam őket élőben),inkább Wayne új számaira lenne kíváncsi,mert hát mégis csak ő volt a Static-X "főembere".
    De persze ezt csak a "magamból indulok ki" alapon írtam :D Remélem nyár elején azért megkapjuk már az új albumot.

    [ Szerkesztve ]

    https://psnprofiles.com/kazama001

Új hozzászólás Aktív témák