Új hozzászólás Aktív témák

  • hchefi

    csendes tag

    válasz Elux #6004 üzenetére

    Én tegnap elindítottam egy takarításra a kínai verziómat az app nélkül, default beállításokkal. Meg voltam vele elégedve, szépen járta be a szobákat. Mivel nem volt előtte nagy porszívózás, így a felénél megállítottam a 120 nm-es házban. Tele volt a tartálya :)
    Nem tudom miért, de nem talált haza a ház közepéből. Nem tudom, hogy amiatt-e, mert hosszan nyomtam a home gombját, emiatt elindult egy zónatakarítás program és elfelejthette, hogy honnan jött. Rájöttem aztán, hogy 2x kell röviden megnyomni a home gombot, mert az első lenyomás csak a takarítás szüneteltetése, de azután már tanácstalanul mászkált a konyhában, úgyhogy meguntam és visszavittem abba a szobába, ahol a töltő volt. Utána már hazatalált. Nem tudom, hogy rádiójeleket vesz-e és úgy keresi a dokkolót vagy a térképet használja-e. A manualban azt írják, hogy túl messze lehet a dokkoló, azért nem talált haza. Majd egy full takarítás után okosabb leszek.
    A szőnyegen magasabb szívóerőre kapcsolt, bár nem mindig érzékelte jól a szőnyeget, szóval hullámzott a szívóerő rajta.
    Az viszont tetszett, hogy asszony beleakadt a töltő zsinórba és kirántotta a robi alól a dokkolót. A gép fogta magát, kicsit hátratolatott, és szépen visszaállt a töltőre. Hiába, ha asszonyt nem lehet megváltoztatni, akkor a gép legyen legalább okos :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák