Új hozzászólás Aktív témák

  • Queen

    csendes tag

    válasz #86354688 #14755 üzenetére

    46 takarításon van túl az én "butuska" G1-em, saját tapasztalataim:

    1. Azt a tárgyat érzékeli, amit a "szeme" lát, pl. ajtó, szekrény, ha padlóig teli, de nem látja az asztal, szék lábát, a lebegőszekrényt, ami alá nem fér be, bizonyos helyen a sötét lábazatot, na, ezeknek lendületből nekidurrant.

    2. A takarítási idő/m2 teljesen kiszámíthatatlan, vannak kedvenc helyei, ahová többször visszamegy. Azt figyeltem meg, ha rajta van a mop, kevesebbet kóvályog.

    3. Azóta próbálom megfejteni a szisztémáját, mióta megvan, de még nem igazán sikerült :N Én mindig egész lakásra engedem rá, mert kicsi az otthonom, de nem egyformán járja be a helyiségeket.

    4. A dokkoló a lakás közepén lévő helyiségben van, a routertől kb. 2 m-re, nekem mindig visszatalált, még akkor is, ha egy másik helyiségben pont az ágy alatt végzett. A dokkolót sem látja minden szögből, oldalról félrelöki, csúszásgátlót tettem alá.

    5. A Mi Home kezdetben nagyon nehezen reagált mindenféle nyomkodásra, de aztán megjavult. Most az utolsó frissítés után, asszem 26-án, nem mutatja a takarításkor rajzolt térképet, meg a dokkot is máshová tette, de visszatalált a robot így is. Egyébként volt olyan többször is, hogy újra be kellett jelentkeznem, mert kidobott, az eszközököket visszaállította gyárira, stb.

    --- Az ember egyedül okos, tömegben buta.----

Új hozzászólás Aktív témák