Új hozzászólás Aktív témák

  • Leon77

    őstag

    válasz Winne #1194 üzenetére

    Szia, nekem az van, szeretjük. Ami észrevételem van. Az esőszenzor nem sokat ér, simán nyírta a füvet zivatarban. (bár lehet, hogy az hibás ezt nem tudom). A másik, hogy a kedves bosch egy firmware update-al kivette belőke azt a funkciót, hogy választhass szegély nyírást, így minden egyes ciklus elején körbe megy a szegélyen, ami nekem azért fájdalmas, mert így ott kijárja a füvet.

    Irkáltam nekik, de csak annyit tudtam kideríteni, hogy downgrade-elni még a szervizben sem tudják az fw-t és, hogy az új üzleti modell miatt vették ki, mert ez a funkció már csak 700+-tól elérhető, de az aplikációban benne van. Ha egy napra ütemezel nyírást, akkor addig nyír, míg körbe nem ér, ha végez, akkor nem kezdi újra, hiába lenne még ideje. Ez akkor bosszantó, ha nap végéig nem végez, de másnap végez 20 perc alatt, akkor nem indul el újabb ciklusra, ezért a naptárban egy napra nálam két idő van megadva, mondjuk 8-12-ig és 12:30-5 ig.

    Ezt leszámítva klassz gép, tényleg szisztematikusan megy. Egy ideig hurkoltam az akadályokat, de már nem, mert a fákat és szilárd tárgyakat simán megoldja, picit nekimegy és kész. Nagyon szépen nyír, a fű egész nyáron ugyanakkora és csak egy-kéthetente kell végigmennem szegélyt nyírni. A kereke lehetne picit barázdáltabb, ha nagyon nedves vagy sáros a talaj, hajlamos elkaparni. Az app jó, nagyjából azt is jól mutatja, hogy merre jár a kertben, pedig gps nincsen benne. A netkapcsolat mobilhálózaton keresztül valósul meg, nem kell hozzá wifi, nincs is benne. Automatikusan frissíti magát, ha kell. A késeket könnyű leszedni és megélezni, két oldala van, így egyszer meg is lehet fordítani, ha már kopik.

    Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó

Új hozzászólás Aktív témák