Új hozzászólás Aktív témák

  • Dency01

    aktív tag

    Nah 2-3 óra után:

    Páncélozott autók:
    Armored Truck- Machinegun Turret: Széthord a gépfegyó rajta, de nagyon erős, 2 lövés és öli az ellent 1-es vest,helmettel. Lomha 50km/h a sebesség.
    All-terrain Vehicle- Rocket Booster : Ez szerintem elég jó, szép sebességet lehet elérni vele, gyors.
    SUV- Pulverizer: Nem sok haszna, ha tudsz ütközni akkor jó hamar szétdarálja az ellenséges autót.
    Mini SUV- Recon Radar: Tetszik, csak kicsi a hatótáva a radarnak.
    Pickup Truck- Explosive Barrel Launcher: Szerintem a legszarabb az összes közül,ráadásul csak hátrafele tudsz kilőni hordót , 2 hordó közvetlen közel robbant fel az ellenséghez és még mindig élt.
    Mini-compact car- Cloaking Device: Jól jöhet a ha hídon keresztül kell átvágni, de ugye nem teljesen láthatatlan, körvonalát lehet látni.

    Space port:
    1 az 1-ben átlett emelve dione-ról a hangáros rész a Fort Tyrfing-ről aki emlékszik rá, plusz pár épület még hozzá. Egyenlőre ugy veszem észre hogy kevés a loot de lehet csak pórul jártam, 3 alkalmból egyszer sem tudtam találni vestet, de az ellenségek se. :D

    RPG:
    Nem lett annyira OP emberre, 1 telibe lövés nem végez 1-es vest,helmettel. ~70-80 sebzés vesz le, mellette való robbanás olyan 30 körül. De a pontos adatokra én is kíváncsi leszek.

    Új épületek egyenlőre tetszenek. Ja és végre javították a voice hangot, nem fogsz megsüketülni ha megszólal valaki, elmenti a hangerőt.

    Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.

Új hozzászólás Aktív témák