Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
A #649-#650-et nem én írtam hogy lehet?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Breki
veterán
[Szerkesztve]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
busman
veterán
Francia 2. Joux Verte a legjobb!!! Frankó sok visszafordító!
-
busman
veterán
Kellene egy jó murvás setup!
-
Viktor77
titán
Kijött a rendes multi.
Bővebben: linkCsinálni kell. Kész. Pont.
-
busman
veterán
A tarmac setup-nál sem stimmel valami,mert a kerekek széttartanak!
A replayből tisztán látszik!I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
A #641 ben belinkelt aszfalt setup sztem a Peugeot-hoz passzol!
-
Breki
veterán
I've attached my Peugeot 206 settings in this zip if anyone wants to try them. There's an updated Tarmac setup based on Niels_at_Homes Impreza 2003, Niels original Impreza setup as well as slightly altered default Gravel and snow setups JUST for the 206. Simply unzip the zip into the RBR game folder so you should have a folder called Physics with two folders P_206 and S_i2003 under it. This is just those two cars and NOT a replacement for the physics.rbz file!!!
Bővebben: link
Szerintetek ezt simán a főkönyvtárba kell másolni?Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
bzoley
veterán
Hát szégyen, de a héten még bele sem néztem a játékba. Nagyon lusta vagyok még játszani is. Busman, látom te azért aktív vagy
-
engusz
veterán
SIkerült kipróbálnom a játékot. Igaz billentyűzetről... Egész jónak tűnik, Tanner-en mentem is 03:25-ös időt. Az jónak számít?
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
Hmmm. Az láttam egy-két replay-en, hogy sokkal szebben lehet kormánnyal és pedálokkal autózni. Billentyűzetnél durvábbak a mozgások (kanyarodások). Ez igaz a gázra és a fékre is. De nem gondoltam volna, hogy időben ennyit jelent a kormány...
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
I_Am
veterán
Ja meg anyázás és a pedálok rugdosása. De csak volt, mert nem tudtam a kormányt sem rábírni, hogy megfelelő legyen és del lett a vége. Amugy furcsa játék sztem ez is, mert egy 4 kerekes autót kormánnyal nem tesz keresztbe senki.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
illusiON
őstag
létezik nmár vmien patch a játékhoz? vagy esetleg ujra kiadott javított verzió? mert megvan a formula force gp-m, és a colin nem akkora buli kormámnyal, viszont letöröltem rbr-t... ha van uj akkor kipróbálom még1sze4r, hátha nem fagyogat...
( : no woman no cry : )
-
I_Am
veterán
válasz Viktor77 #686 üzenetére
És közben fékeznek is, meg néha ráhúzzák a kéziféket is. Ha gondolod, most perr pill 3 dvd rally videom van a gépen, átdobom szivesen. (simán gázelvétellel és gázfröccsel nem tör ki egy 4 kerekes autó hátulja. Ezt egy Hátsó kerekes autóval megcsinálod, de egy 4 kereks verdával nem).
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
bzoley
veterán
''Hát a pedált azt nem emliteném itt nagy különbségnek, mert valahogy ugy kezeli mintha digitális lenne és nem analog.''
Azt hozzátehetted volna, hogy nálad. Nem biztos, hogy másnak nem működik normálisan.
Valamint az autó fara nem a gázelvételtől indul meg, hanem a kormánymozdulattól. -
illusiON
őstag
létezik nmár vmien patch a játékhoz? vagy esetleg ujra kiadott javított verzió? mert megvan a formula force gp-m, és a colin nem akkora buli kormámnyal, viszont letöröltem rbr-t... ha van uj akkor kipróbálom még1sze4r, hátha nem fagyogat...??? plz válaszoltok? vagy nincs ilyen?
-
illusiON
őstag
szori, nemtom mi a rák az az aa meg af mellesleg low-on 640+480-on kiiproiztam, de most leszedem megin (akarommondani megveszem) és kipróbálom még1szer...
-
Breki
veterán
kijött egy új MOD
ja ha valakinek van jó eredménye ide felnyomhatja és van egy csomó setup amivel összehasonlíthatja az övét
Bővebben: linkItalodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
bzoley
veterán
Ez max a gyakorlatban derülne ki
Úgyhogy nem is érdemes vitatkozni róla, de nem szabad megfeledkezni a differenciálzárakról sem. Tudtommal beállítástól függően, ha a motortól nem érkezik elég nyomaték, a diffi szabaddá teszi a kerekeket, így már elég a gázelvétel és meglendíteni az autót. Gázadásra újra meg lesz forgatva mind a négy kerék.
De szólj, ha hülyeséget beszélek
Ha folyamatosan padlógázt nyomsz, akkor tényleg csak a lendület, vagy akadály térítheti el a gépet.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Próbáltam már élőben is.
Gázelvételnél is csak kanyarodik az auto, max akkor tolja meg a seggét, ha nagy gázfröccsöt adsz és arra visszarántod, akkor megindul a segge. (de én most csak a realisztikus mozgásba kötöttem bele)Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest