Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunt3r
csendes tag
-
hunt3r
csendes tag
nah csinaltam egy ujabbat
76:55
Bővebben: link
csek disz a`tASUS P5B deluxe wifi, C2D 2.13@2.89 ghz, zalman 9500, 2x1024 mb ddr2 geil ultra kit, ASUS N7800GTX 256mb, BENQ FP222wa 22''
-
hunt3r
csendes tag
-
Calogero
addikt
Nekem allandoan kifagy
Tegnap, meg ma delutan ment szepen, de most mar az elejen kifagy rogton ahol a profile-t be toltene -
ByB
addikt
Felraktam a gamát, de túl sok reményt nem fűztem hozzá, erre kiderült, hogy über durva!!! Szerintem mind grafikába, mind fizikába über!!!
De miért van az, hogy az egyik oktatófutam kezdetén magától kilép?! Valaki találkozott már ilyennel??? Help, rá vagyok kattanva és folytatni szeretném!!! -
hunt3r
csendes tag
válasz Calogero #512 üzenetére
profil valasztasnal ugy tudsz tovabbmenni, ha minimum cuccossal inditod.
nekem olyan gondom van vele, hogy van hogy csak 10. inditasra indul el a game, rogton intro utan directx hibara hivatkozva kilep. de utana ha tovabbmegy, akkor okesASUS P5B deluxe wifi, C2D 2.13@2.89 ghz, zalman 9500, 2x1024 mb ddr2 geil ultra kit, ASUS N7800GTX 256mb, BENQ FP222wa 22''
-
dannynet
tag
Letöltöttem a ,,realistic cocpit'' tweak-et a BHMS-ről, és szerintem nagy mértékben növeli a belsőnézetes játékélményt. Sokkal jobban lehet vele érezni az autót, az
Advanced Rally School utolsó leckéjében1:26:XX-ről sikerült lefaragnom az időmet
1:20:65-re.
Gratulálok Hunt3r, szép teljesítmény! Bzoley ne hagyd magad!
[Szerkesztve] -
Travelos
őstag
Kijött a 4.9 Catalyst, de a RBR meg sincs benne említve, hogy bármit is javítottak volna. Ezek szerint nem a VGA lesz a hibás, úgyhogy utolsó esély egy játékpatch!!
-
maflame
aktív tag
Nálam ugyanez a helyzet, a rallyschoolban kilépeget mikor egy lecke elején elmondják mi a feladat és utána nyomom a folytatást. Még látom a demofilm elejét ahogy elindul a Subaru de aztán a desktopom következik.
Erre nálam az a megoldás, hogy mikor beszél a R.B.hagyom, hadd mondja végig, tehát várok egy kicsit türelmesen mielött a ''tovább''gombra bökök. Így sose lép ki.
Próbáld ki! -
Breki
veterán
Hátha ezis segít valakinek
''Megoldottama problemat!
Tobb verzio is felmerult az itteni megszolalasok alapjan. (integralt hangkartya, video, videodriver)
Nekem ASUS V8840 van, Batyamnak V9540 (kb. ilyesmire emlekszem). Beraktam a Batyam videokartyajat a gepembe, es ment. Visszaraktam az enyemet, aztan azzal is ment utana!
Amikor a Batyam videokartyajanak a driveret raktam fel, benne volt a v.kartyak listaban az enyem is!
Tehat ugy nez ki, csak az eredeti drivert kellett frissiteni!''Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
hunt3r
csendes tag
tudtok valami olyan oldalt ahol megtudom nezni hogy mi a legjobb ido a rally school (quick rally) palyajara?
ASUS P5B deluxe wifi, C2D 2.13@2.89 ghz, zalman 9500, 2x1024 mb ddr2 geil ultra kit, ASUS N7800GTX 256mb, BENQ FP222wa 22''
-
tuctuc
aktív tag
Kedden délután 14h körül írtam egy levelet az SCI support oldalának, amiben leírtam a problémámat (kifagy a játék,amikor profilt próbálok kreálni).
48 órán belül választ ígértek, nem jött még semmi.
Közben a BHMS fórumán kaptam tippet, ami szerint a video settings-nél a részletességet vegyem le low-ra, a particle detail is legyen low-on,a többi (felbontás, AA/AF, EAX, triple buffer, stb.) maradhat. Kipróbáltam, működik, teljesen jó a játék.
Illusion: a műszerfalat a játékon belül a video settings-nél tudod bekapcsolni, most nincs előttem a progi, de asszem egyértelmű, hogy azon belül hol.
A billentyűk érzékenységét is be lehet állítani a játékban, sokkal részletesebben, mint az F1 Challenge-ben, akink gondja van az irányítással, az nézzen bele a controller settings-be, ott a digital keyboard-nál lehet állítgatni. Nekem sokkal jobb lett, miután belőttem.
Kipróbálta már valaki catalist 4.9-el? Vannak csíkok az úton?
BHMS-en már láttam wrc-skint peugeot-hoz. Elég jól néz ki, de még nem raktam föl.
nagyon jó a játék
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]22 éve a PH-n
-
hunt3r
csendes tag
hat ez sajna valami ufo nyelv, ilyenul nem ertek
nincs valami angol/magyar oldal? esetleg meg nemet belefer.ASUS P5B deluxe wifi, C2D 2.13@2.89 ghz, zalman 9500, 2x1024 mb ddr2 geil ultra kit, ASUS N7800GTX 256mb, BENQ FP222wa 22''
-
Cs(|)be
tag
Többször emlegetitek ezt a BHMS oldalt. Please valaki adja már meg ennek a pontos linkjét! Thx.
-
Break
senior tag
''Tedd, vagy ne tedd, de soha ne próbáld......'' by Yoda (Birodalom visszavág)
-
Breki
veterán
Akiknek gubancos próbálták ezzel?
Hátha jobb lesz
Bővebben: linkItalodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
illusiON
őstag
esetleg valakinek már ugy fagyott le, hogy külső kamerában van? mert nekem azt csinálja, h. amikor külsőkamerában vagyok akkor nem fagy le, de ha nyomom is a gázt és külsőkamerázok akkor lefagy pár mp után szóval akkor is lefagy, amikor a nézők az utraszórnak és közben nyomom a gázt... ez így nem kóser
( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
bezzeg ilyenkor nem ír senki nemhiszem eeeeeeeeeeel! már kezdem unni abelsőkamerákat...
-
illusiON
őstag
thnx, de már nem kell írni, ugy döntöttem leszedem ezt a 'játéknak' nevezett dolgot... se uninstall, se start menü mappa, béna menü, fagyás, áhh ez egy kupac selejt...
-
Tottu
senior tag
csatok!
Nekem még nem fagyott le(szerencsére) de kilépni már kilépet, igaz csak az school-ban.De megfigyeltem hogy nekem csak akkor lép ki ha nem hallgatok bele a felaatba hosszabb ideig.Nem tom hogy ez csak nálam van-e így de én mindig megvérom amig elmondja a feladatot és utána nem lép ki.
Az suli már kész de még mindig kellene gyakorolnom mert nem tok tökéletesen végig menni egy pályán.Szal a bajnokság még odébb lesz"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Cs(|)be
tag
Nem értem... akiknek problémája van vele, miért nem reklamál a boltban ahol vette?
-
illusiON
őstag
szerintem megnézem az xpand rally-t is, aztán mad döntök... na mind1 azér köszi a segitséget!
-
maflame
aktív tag
A Breki féle link csak nekem okozott ekkora örömet?
Ti már hozzáfértek az összes pályához és autóhoz? Tudom, hogy ez a könnyebbik megoldás de én örömmel élek vele!!! -
busman
veterán
Most végeztem ki a gamet,de sztem kicsit rövidre sikeredett.
Brit,usa,ausztrál pályák tetszettek a legjobban.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Breki
veterán
Hmmmmmmmmmm
tökjó ez a kamera
Bővebben: link
[Szerkesztve]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
HaroWerks
senior tag
Sajnos én sem tudtam megbarátkozni a billentyűs irányítással (Vagyis ha lassan megyek akkor nincs nagy gáz, de az idő eredményeim olyanok is lettek ) így pár napja az Uninstall sorsra jutott.
Kár érte, kormánnyal biztos nagyon jó lehet, de nekem az nincs és nem is akarok venni
Nem marad más mint a hamarosan megjelenő NFSU2, ott biztos nem lesz baj az irányítással -
busman
veterán
Nem értem hogyan lehet billentyűvel játszani,azt hiszem egy autós,rallys játék legalább egy gamepadot megérdemel!Vagy eseleg egy kormányt!
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
heihachi
addikt
Végre megszereztem.
Ez az első olyan rallys játék, amiben tényleg hasonlít az autó mozgása az igazira.
Észnél kell lenni, nem úgy mint más játékokban.
Nagyon király, de sajna billentyűzetről nyomom.
Ami viszont ultragagyi, az az autók tök egyforma hangja."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Boris_Vian
csendes tag
Sziasztok,
tök Yo a játék.
De sajnos nekem is kiugrik Windows-ba a Rally School-ból, sajnos ez azt jelenti, hogy nem tudok elkezdeni egy Season-t sem.
Próbáltam a ''nem vágok bele a dumcsiba''-t is, de NEM. Nekem egy Ati-m van, de a haveromnál sima G4200-ből is ugyanúgy, ugyanott (3. feladat - FÉK) kiugrott.
Sajna sem a hivatalos oldalon sem máshol nem találtam Patch-et. Egyedül az 1.0-s No-CD patch ami elérhető a Neten
Van valakinek valami ötlete?
Esetleg megoldása a problémára?
Kösz
[Szerkesztve] -
zsazisten
csendes tag
Nekem monst sajnos rossza kormányom, így most billentyűzettel nyomom, szerintem igy is lehet jó időt benni, csak kelll egy kis idő amíg sikerül jól beállítani
-
bzoley
veterán
Azért azt ne felejtsd el, hogy nem mindenki olyan ''őrült'', hogy éjjel-nappal sim-ekkel kocsikázik. Nekünk természetesen nélkülözhetetlen, de aki csak ''belenéz'' néha az ilyenekbe, azoknak nem feltétlenül kell kormány. az egy dolog, hogy egy RBR-féle játékkal nem tudnak sokmindent kezdeni. Csak rajtuk múlik, hogy vesznek-e az RBR miatt kormányt, vagy mással játszanak inkább, esetleg megpróbálnak bill.el boldogulni
-
ByB
addikt
Advanced gyakorlás 2. feladat: enyhe balost kell bevenni és milliószor próbáltam mégse fogadja el, miért??? Tudom, hogy bal lábbal kell fékezni és közbe nyomni a gázt, de mégse! Mi a technikája, plíz help!!! (Klaviatúrával nyomom!)
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest