Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolmesz
aktív tag
Én is pont ilyen folyamatban vagyok, bankváltás, és pénz átmozgatása minél olcsóbban.
Eddig kipróbáltam 20e Ft-tal, majd még egyszer 100e Ft-tal, eddig még nem zároltak, és folytatnám is. De nem tudom, mire ugranának inkább, ha egyszerre nagy összeget utalnék, vagy többször kevesebbet. Mondjuk sem az 1.8 M Ft-ot, sem pedig a 80k GBP-t nem érném el. -
őstag
Az appban fogod látni az aktuális árfolyamot, 75k HUF-nak megfelelő HRK alá lőj egy kicsivel az ugrabugra miatt. Nem mellesleg nem ismerem Horvátország bankjegyeit, de szinte biztos vagyok benne, hogy 7 kunát nem tudsz levenni ATM-ből. Innentől egyértelmű, hogy mennyit tudsz levenni.
Szerk.: Rövid google keresés (bár kicsit meglepő) szerint az automaták 100 és 200 értékű bankjegyeket kezelnek, tehát az 1600 biztonságos döntés. Illetve óva intenek az Euronet ATM-ek használatától. Célszerű megnézned előbb az ajánlott ATM-eket (néhány hozzászólással korábban volt link róla).
[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
t72killer
titán
ha nem vettél fel pénzt korábban, akkor pont ennyit tudsz ingyen felvenni.
Picit lehet játszani az árfolyammal ha automata váltást teszel be, de ekkora összegnél ez filléres tétel. Nem muszáj HRK-t váltani előre, megteszik ők ugyanolyan feltételek mellett, amikor kiveszed az automatából+különösebb hasznod sem lesz belőle.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Opel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i3-4GEN I 6GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i3-4GEN I 8GB I 240SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- i5 10400 + RTX 3060 + 16GB DDR4 Igényes GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest