Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDA40X
aktív tag
Jó, most elölről kezdve felraktam máshogy újra... De így sincs history... Hát ez besz@rás..
-
crok
Topikgazda
Valószínűleg brand account-od van és a hiba ismert - én pl. átállítottam de nézz alaposan utána hogy az neked úgy jó-e. A nyelvezettel meg vigyázzunk - ez mégiscsak egy fórum.
-
DDA40X
aktív tag
Értem. Azt hiszem.. És meg tudom csinálni, hogy ne legyen márkafiók a fiókom? Mit kell ahhoz tenni?
Látok a neten táblázatokat, meg mindenféle leírást róla, de egy konkrét egyszerű írást nem, ami elmondaná hogy ez meg ez miatt jó lehet, ez miatt meg nem és kész.[ Szerkesztve ]
-
Keny.
tag
Sziasztok, nektek sem megy már a Newpipe? 0.27 es verzió, ha el akarom indítani a lejátszást, hibát ír ki.
-
crok
Topikgazda
Jaja, hajnalban az Android alkalmazások topikban írtam is (mert volt róla szó pont előtte) de ide elfelejtettem betenni.
-
zeon.hu
nagyúr
Revanced javítás nem várható most?
Vagy lehet, hogy egyedi a hiba?
Szinte minden videó homokórázik első indításra, másodikra indul el csak.
(GitHub -ról a 19.16.39)[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
csendes tag
Smarttube-on minden megoldava a legutóbbi frissítéssel.
-
crok
Topikgazda
válasz newline610 #116 üzenetére
Nem tudom melyiket build-et mondod te tegnap is volt update, azzal már minden felbontásra írta a http403 hibák megoldását.
-
csendes tag
-
crok
Topikgazda
@Fabi: itt a Tubular frissites is: v0.27.2
-
crok
Topikgazda
Van egyébként ReVanced Manager frissítés is: v1.21.1
-
crok
Topikgazda
Revanced Manager v1.21.2 frissítés.
-
F-ECT$
titán
Elmentem magam is ide: az áremelés, és hogy a mobilos yt app nem hajlandó elmenteni a felbontást efelé terel.
Dive ever, work never.
-
11hh
tag
Sziasztok! Használom ezt a revanced által pachelt youtube-ot. Azt hogyan tudom beállítani pár zene után ne álljon meg hogy nézem e?
Ez számomra nagyon idegesítő, azért inditom a youtobot mert nézni, vagy hallgatni akarom, és akkor miért áll meg ilyen üzenettel?[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Nekem is ez a problémám, itt az 50 megabyte!-os net, erre 720-nál nem hajlandó feljebb menni, semmilyen beállítás esetén.
Van valami alternatív app, amibe be lehet jelentkezni (Premium vagyok, nem reklámszűrő kell), csak olyan ami hajlandó minden videót legalább 1080-ban indítani?Csinálni kell. Kész. Pont.
-
zeon.hu
nagyúr
RevancedYT utolsó frissítés, csak nálam nincs letöltési lehetőség vagy még másnál se?
#?*@&!
-
janakbacsi
őstag
hiába teszem a revanced extended modult és állítom be hozzá a detach-t, mégis visszaállítja valahogyan a google a saját reklámokat tartalmazó youtube verzióját. van valakinek működő megoldása?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Jabby
őstag
Jól értelmezem, hogy hamarosan megszűnik a ReVanced használata is?
-
Jabby
őstag
válasz tibbike01 #134 üzenetére
Szerintem is...
Pl. mi lesz a régebbi verziójú alkalmazásokkal, amik már nem elérhetőek a Playben?
Pl. a héten kellett az AntennaPodot downgrade-elnem, mert az új verzióban a lejátszási listában megszűnt a sorrendbe rendezés lehetősége. Vagy ma a Material Filest, mert már root nélkül elérhetetlen az Android/Data tartalma -
-
crok
Topikgazda
válasz tibbike01 #140 üzenetére
Magamnak patch-elem, masnak a j-ch-t vagy a shekhawat pre-built-et vagyis úgy általában az osszefoglaloban leirtakat ajanlom ha már én írtam (kevesebb fejfajas - nekem - csak fel kell iratkozni aztan ha jon ertesites akkor frissiteni, nem kell patch set-et észben tartani, export-import-álni, magyarázni..).
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Köszi a részletes összefoglalót.
-
tibbike01
őstag
Én is köszi az összefoglalót! Király! A managerekkel van egy kis bajom. Van ugye a sima revanced manager és van a revanced extended manager. Név alapján mégis ugyanaz a kettő talán az ikonja más, meg a verzió is kísértetiesen hasonlít, elég zavaró, hogy is van ez pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz tibbike01 #147 üzenetére
A nev lehet ugyanaz de a packageID nem ugyanaz, ezert tud felmenni mindketto. Lehetne pl. az ikon (sokkal) masabb hogy meg lehessen rendesen kulonboztetni dehat ez ilyen, igy dontott a fejleszto. Mivel szetbonthato igy ha akarod atszabhatod magadnak de eetelmet nem latom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...