Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz Don Pityu #18450 üzenetére
Vagy igen, vagy nem tetszik nekik az új kártya. De téretőnek kell lennie különbem hogy aktívállnál az aki használni akarja. Nekem is van tescó kártyám és nem aktiváltam mert csak próbához kell, de térerő van.
[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
orion1025
őstag
-
draco31
veterán
válasz Don Pityu #18457 üzenetére
Hangszóróhoz ott az ügyfélszolgálat, ha van térerö.
Mikrofonhoz pedig csinálsz hangjegyzetet, vagy hanghívást nokiák esetében. És akkor a hangszóró is kiderül, hogy jó-e.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Mulderpapa
aktív tag
Sima Nokia N-Gage-re lehet magyar nyelvet rakni házilag, vagy szervizkábel kell hozzá mindenképp?
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
LaciGSM
aktív tag
válasz Mulderpapa #18460 üzenetére
kell hozzá kábel..(ha jól tudom)
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
zorzy4
addikt
Ja meg szoftver stb. Ez csak szervizben fog menni.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
orion1025
őstag
Elég régi ketyere szóval én valószínűnek tartom nem olyan egyszerű az otthoni kivitelezése, így kétlem, hogy működne szervízkábel nélkül.Ráadásul lehet át kell majd írnod a telefon "régió kódját" is a frissítés előtt, hogy magyar legyen.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
KSparrow
őstag
Na eljutottam oda, hogy fotózzak nektek kicsit.
3720, amin a kijelző ázásnyoma szépen megszáradt:
A téma egyébként nem kék, hanem szürke, csak elállítottam a fehéregyensúlyt a gépen, mert energiatakarékos izzóval világítottam meg a telefont.
Remélem tetszenek[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Don Pityu
csendes tag
Láttam egy Siemes ke75-öt 8 rongyért.MI KERÜL AZON ANNYIBA?
-
Maxtreme
addikt
Tegnap kicsit takarítottam, és ezek jöttek elő (a 2 utolsó kivételével, mert azok mai napig használatban vannak)
Elvileg müxik mind (bár az aksik nem tudom milyen állapotban lehetnek. Gyanítom hogy a töltés hiánya miatt nem jó ) egyedül szegény samu sgh E760-nak törött le egyik oldalon a fedélrögzítője. (ezüst színű, előlapján egy körrel)
Valahol még van egy flipes samu, meg egy batár nagy Ericsson még az ókorból. Utóbbival még SMS-t sem lehetettet küldeni
[ Szerkesztve ]
-
LaciGSM
aktív tag
Samsung SGH 600 valakinek? szép állapot, tökéletes működés! fekete..
-
LaciGSM
aktív tag
Nokia N80 mit ér mostanság??
-
Earl_Muttley
őstag
Valaki nem tud T-Mobos vagy független E51-ről? Kijelzőbajos, leharcolt lehet. Csak menjen.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
LaciGSM
aktív tag
nekem is van egy elég szép állapotú, Pannon/telenor függő.
-
LaciGSM
aktív tag
-
disco fever
csendes tag
üdv!
tud valaki eladó samsung u100-ast?
köszi! -
kovy79
őstag
Mai szerzemények: [link]
Végre sikerült felújítani a Z7-et, régen terveztem már.[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Earl_Muttley
őstag
Ma 500-ba szereztem egy Motorola V60-at. Szép állapotban. Akkut megbikáztam, bekapcsol. Most töltöm még, majd teszt hálózaton. Meg a külföldi logó miatt egy függőségteszt
Másik meg egy törött, hátlap nélküli, de használható 6103 200 ft-ért.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
kovy79
őstag
Köszi nektek, örülök is nekik.
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
.bruszli.
senior tag
válasz Earl_Muttley #18484 üzenetére
V600-ról jöhetne kép...
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
válasz Earl_Muttley #18493 üzenetére
Elírtam...
-
golya32
senior tag
A 8110 -t én is írigyelem, nagyon szeretnék már egy szép vékony akkusat.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
.bruszli.
senior tag
válasz Earl_Muttley #18496 üzenetére
1-2 sima "állapot"-kép is megtenné.
-
törölt tag
Nincs valakinek eladó N92-je? Alig lehet találni, vagy megvannak vele elégedve és nem akarják áruba bocsátani?
-
Earl_Muttley
őstag
-
golya32
senior tag
válasz #43676928 #18498 üzenetére
Nekem már volt jó kis teló, nagyon jó áron adtam el a szomszédba, csak 400%-os haszonnal azóta sem tudtam szerezni..
Nagyon tetszett benne ha elfordítottad a kijelzőt a billentyűzet is fordult, azt írták mindenhol nem fogadja a 4Gb-os kártyát nekem simán ment vele.
Szlovákiába vettem Ausztriába eladtam, nem volt magyar csak német angol meg cseh nyelv.
Már megbántam..
[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs