Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz orion1025 #17352 üzenetére
Az egyim 70 vagy 40 wattos, most nem emlékszem pontosan. 1-2 másodperc alatt már használható a dobozból kivéve. Szerencsére a hangerőgombok környékére nem terveztek semmit a mérnökök.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
zorzy4
addikt
Most egy igazi retro és 2 forintot nem érő telefonról kérdeznék. Motorola m3888ról lenne szó. Ugyebár ez megy ceruza elemről de akkor nem lehet rátenni a hátlapot. Lehetett hozzá kapni külön hátlapot ehhez a mutatványhoz?
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
draco31
veterán
válasz orion1025 #17354 üzenetére
Rávettem magam, és nekiestem, és úgy néz ki hogy sikerült a művelet. Nem tökéletes, lehet nem is tart sokáig, de jó lesz most, sokat nem lesz használva úgy sem. Nem használtam extra cint, csak rányomtam az eredetire, és kicsit melegítettem, amíg az újammal nem éreztem kellemetlennek a hőt, és akkor elengedtem. Így csináltam minden lábával, és megmaradt. Ott a fegyver is a képen
A képminőségért elnézést, telefonnal készültek.
[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
orion1025
őstag
válasz draco31 #17361 üzenetére
Úú ilyen retro pisztolyom nekem is van, csak szürke színű és zöld gombos Már nem is használom hosszú évek óta, csak a pákát, mert ezzel apróbb dolgokat nem igen lehet forrasztgatni és nem egy kezes jószág De ha sikerült és minden okés akkor grat!Abban pedig tényleg szerencséd volt, hogy sok zavaró tényező nincs a gombok közelében.
[ Szerkesztve ]
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
susu88
tag
Sziasztok!
Van egy 7600-m, ami nem tölt. Más telefonban feltöltött akkuval tökéletesen működik, ám saját maga nem tudja tölteni. Már egyszer szétszedtem és a service manual alapján ellenőriztem, hogy nincs kisülve a kis SMD biztosíték, és a feszültség eljut egészen egy valamilyen IC-ig. Úgy tűnt, hogy az akku csatlakozásával sincs gond, bár persze avval nem is lehet, mert ugye működik rendesen. Szóval látszólag hardveres hiba nincs, de tölteni mégsem tölt. Valakinek esetleg van ötlete? Elképzelhető, hogy szoftveres hiba okozza?
Köszi a válaszokat! -
allando
tag
Szasztok
Egy fullos (Új) nokia 6810 ért mennyit érdemes adni?
000:01 beszélgetés stbErősen gondolkodom rajt...
Motorola 3200 - A738 Android 2.2 - Nokia 8800
-
-
-
iday
aktív tag
A hajamat tépem...
Ilyen "pisztoly" pákával ne forrasszatok.
Az nem erre való. Nagyobb eséllyel teszed tönkre a telefont, minthogy szépen megforrasztod.KSparrow
jól tudod, akku nélkül nem tesszük a telefont töltőre.minolta5
SW frissítés nem megoldás hardveres problémákra.3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
-
orion1025
őstag
Én csak kábelt szoktam pisztollyal forrasztgatni, apróbb dolgokhoz csak páka.Neki az volt otthon, de aki nem amatőr azzal is tud mit kezdeni ha nincs más.Csak hát sokáig nem szabad rajt hagyni a forrasztáson, mert akkor ég meg a panel.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
draco31
veterán
Csak ez a pisztolyom van, más pákám nincs. És vigyázok mindíg, nehogy túlmelegedjenek a dolgok. Nem mondanám azt, hogy értek hozzá, de eddig nem volt baj, 2 éve használom aktívabban mindenre.
-
LaciGSM
aktív tag
nah elkészült....
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
susu88
tag
Valaki nem tudja esetleg valamilyen biztos forrásból, hogy a Nokia E70 mekkora memóriakártyát tud kezelni?
-
susu88
tag
válasz Mulderpapa #17379 üzenetére
Oh, ok köszi!
2Gb-om van hozzá jelenleg is, de akkor ezek szerint nem is érdemes upgrade-del próbálkozni. -
Mulderpapa
aktív tag
Egy kicsit off, de láttatok már ennyire giccses sz*rt?
Van ember, aki ezt megveszi?"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
ferret77
aktív tag
válasz Mulderpapa #17381 üzenetére
Mi ez? IPhone gyerekeknek?
-
KSparrow
őstag
kíváncsi lennnék arra a nagyon extra menüre.
Eléggé Nokiásnak tűnik az akkucsatlakozóNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
LaciGSM
aktív tag
jó kis MTK platform, fújj de utálom...
elképzelni sem tudom hogy valaki ilyen telót használjon!
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
sannnya
csendes tag
jamman,arany baratom,hat megvan az a kor biztosan tezsvirem...
hogy a dzsukel...
-
meroly
veterán
válasz LaciGSM #17392 üzenetére
A nokia első értelmes flipes telefonja és még a Világok harcá-ban is szerepelt egy
Impossible is nothing
-
Mexildos
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy retros dolgot kérdezni. Ha vásárolok külföldön (azért ott mert ott még van dobozzal megkímélten) egy Nokia 7110 vagy 8250-es készüléket akkor van ma még Magyar honban olyan ember aki foglalkozik azzal, hogy felteszi rá a magyar nyelvű szoftvert? Illetve ha nincs akkor azt házilag meg lehet oldani egy két módon?
Ha valaki a régi motorosok közül még él és szívesen segítene ebben hogy mit kell keresni (programok, kábelek) akkor ezer hálám lenne érte. Elkapott a retro érzés, főleg a régebbi egyedies készülékek kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest