Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz vezeralmos2 #25503 üzenetére
Tuning kérdése, mit hozok ki belőle 1 szálon, rendesen behangolva tudok 3 szálon 4.6GHz-en hegedülni. Ez kevesebb mint a tiéd, de már azért nem olyan sokkal mint alapon. Még nincs delidelve, eszköz van a művelethez - HA nem adom el mostanában, akkor lekapom a sapkáját, hadd menjen. A memóriákat 4 csatornán kezeli, szóval az nem veszett fejsze nyele azért.
Elvileg b-die RAM-jaink vannak, pont GSkill TridentZ, 4x16GB, de egyelőre nem találjuk a közös hangot tuning kérdésben a ramokkal. Egyik alkalommal sikerült jól meghúzni, CL16 3.6GHz rémlik, de énhülye nem mentettem el a beállításokat és azóta se sikerült újra jól belőni.
Noigen, ez a stabilitás dolog pont olyasmi, ami sem a díszes review-kból, sem az eladók hirdetéseiből nem derül ki, nagyon jó, hogy felhoztad. Tény és való, ha egy tuningbeállítás boot-képes volt nálam eddig, akkor full problémamentesen ment minden IS, le a kalappal. (ha hülyeség volt, be se bootolt).
Ami nem világos nekem, az L3 cache szerepe: a címeres gémer prociknál ez egyenesen 100+MB már(!), nekem meg csak 14MB van, ráadásul az is alacsonyabb frekin fut, mint a magok (ezért is mondják sok helyen, hogy aki LGA2066-on játszik, az rendesen gyújtson alá a mesh-nek). Frekikkel tudok zsonglőrködni, cache-mérettel nem, abból még egy mezei nem-gémer 5900-nak is 5x annyi van...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest