Új hozzászólás Aktív témák

  • MK VII

    veterán

    válasz Sanyi19 #16688 üzenetére

    Igen annál nincs OC viszont, ha maxon járatod azért szépen melegszik az is és egy 9cm-es ventivel ellátott hűtés elég szépen tud hangoskodni, hogy hűtse..
    Alapból egy 12cm-es ventivel szerelt komolyabb hűtő sokkal halkabb tud lenni főleg, ha alulfeszeled a procit. Mert ugye egy non K procit kötelező alulfeszelni.. Akkor még talán passzívan is elviszi egyszerű netezés vagy filmezés közben.. 800mhz-en járó Haswell pl alig eszik valamit.. Skylake sem lehet különb..
    Igaz nem egy kategória, de az én procim jelenleg passzívan megy 3,6ghz-re felhúzva alulfeszelve. 0,666 voltot igényel 800mhz-hez, de, ha fel is pörög néha 3600-ra akkor is 0,940 voltot kap csak. Ez bőven elég ahhoz, hogy egy Hyper T4 passzívan elviszi és max 45-48 fok.. Természetesen nem akkor amikor játszom ( szinte már nem is játszom :) ) tehát netezés filmezés közben..
    Van itt PH!-n nem egy tag aki az i5 Haswell prociját alulfeszelve passzívan üzemelteti.. Szóval nem lehetetlen csak egy normálisabb hűtés kell rá..

    Valójában az az Arctic hűtő amit kinéztél az kb tücsökpöcse arra a procira ráadásul egyedi ventije van szóval, ha cserés lesz a venti akkor sem tudsz rá akármilyent tenni csak ami rávaló.

    Csak ötletet adtam, hogy, ha tényleg halk gépet akarsz akkor hogy érheted el..
    Gondold át és nyugodtan kérdez meg másokat is ez ügyben.. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák