Új hozzászólás Aktív témák

  • lo_jo

    senior tag

    válasz arcitec #6059 üzenetére

    Röviden a role-ok:
    Trader
    Cripps a táborban egy pultnál gyártja a terméket, neked vadászni kell és állatok bőrét vagy teljes állatokat leadni nála (material) és ezzel párhuzamosan egy egyszerű küldetéssel vagy pénzel feltölteni (supply). Az első függ a leadott bőrök/állatok minőségétől és mennyiségétől, a második egy bináris, így vagy tele van vagy üres. Ha mindkettő elegendő, Cripps szépen gyártja a termékeket, amit eladhatsz. Itt 2 lehetőséged van:
    - közeli vásárlónak: csak AI fog támadni, rövid távolságra kell vinni, kevesebb pénz jár érte
    - távoli vásárlónak: a közeledben lévő traderek térképén megjelensz egy nagy piros körként és figyelmezteti is őket a játék, hogy támadhatnak, hosszabb távot kell megtenni, több pénz jár érte
    Később fejleszthető a táborban az eladáshoz használt szekér közepes és nagy méretre, az alap közeli $62,5, a közepes $150, a nagy $500 teljes rakományonként.
    Collector
    Madam Nazar (IRL) naponta máshol bukkan fel a térképen, nála lehet eladni a megfelelő gyűjteményeket (vagy bármelyik postán feladni neki) és majd később a megfelelő szinteket elérve megvenni az ásót és fémdetektort, ami bizonyos tárgyakhoz kell. Van egy dinamikusan frissülő online térkép, minden tárgyhoz egy kis segítséggel. Nagyon könnyű pénzszerzés, 0 közeli kockázattal, vannak tárgyak, amiket vadállatok őriznek, de a többség simán csak összegyűjtendő. Érdemes az elején a kártyákkal és a virágokkal kezdeni, azokhoz tuti nem kell se ásó, se fémdetektor. Ha nem költöd ész nélkül a pénzt, simán meg tudod venni az ásót és a fémdetektort, amikor feloldod őket.
    Online térkép
    Moonshiner
    Hasonló, mint a trader, talán kicsit akciódúsabb és vannak hozzá sztori küldetések is. Itt állatok helyett a recepthez tartozó növényeket kell gyűjteni és csak venni lehet a cefrét.
    Bounty Hunter
    A különböző helyeken kirakott bounty boardokon váltható ki, itt tudod elvállalni a feladatot is. Mindig 3+1 lehetőség közül választhatsz, az elején mindegyik egy dollárjeles, később megjelennek a 2 és 3 dollárjeles és legendary feladatok is. A lényege: élve vagy halva, de vidd el a megfelelő "rendőrségre" a delikvenst. Persze élve többet ér. Akciódús, tele lövöldözéssel, nagy távolságokkal, trükkös elfogásokkal. Szintezése során megnyílnak új eagle eye/dead eye képességek, pl az elfogandó embert pirossal kiemeli, vágtázva is használható az eagle eye, stb. Érdemes hozzá minnél hamarabb a reinforced lasso-t feloldani és megvenni. Jelenleg ez az egyetlen role, ami aranyat is ad a küldetések teljesítése után, nem csak pénzt. Magasabb szitnen feloldható a bh wagon, amibe több embert tudsz begyűjteni, ezek azok a feladatok, amelyek poszterén több ember van. Egy lóval egyedül ezeket nem tudod úgy teljesíteni, hogy mindkét "áldozat" túlélje, kell minimum a bh wagon, több emberesnél pedig ajánlott a posse.
    Outlaw Pass 2
    Gyakorlatilag egy battle pass, amihez különböző jutalmak járnak. 40 aranyba kerül, de ha teljesíted az összes szintet, gyakorlatilag ingyen van, mert kuponok formájában 8x is kapsz 5 aranyat. Ezekete a kuponokat a benefits menüpontban csak be kell váltani. Ezeken felül kapsz egy csomó hasznos és haszontalan jutalmat is. Új ruhaszettek, kedvezmények különböző termékekre, istállóhelyre, lóra, ingyen lőszerek, tonikok, craft alapanyagok, kutya a táborba, stb. Óriási előnye, hogy akkor is megkapsz miden cuccot visszamenőleg, ha előbb éred el a maximum szintet és csak utána fizeted be a 40 aranyat. A kuponok nagy része a pass végéig, azaz március 10-ig használható fel, talán csak a 2 mystery reward a kivétel, amik majd a később bekerülő cuccokra használhatóak fel. A J-t hosszan nyomva a katalógusból vagy a boltokban a katalógusból vásárolható meg. Mostanra, ha "elég tartalmasan élted a vadnyugati életed", gyakorlatilag a 100. szitnen kéne lenned vagy nem messze tőle. Én a 90. környékén vettem meg és egy napi játékkal 100-as lett.

    2 tipp aranyszerzéshez
    Használd a treasure map-eket. A satchel-ben elérhetőek, kiválasztod, kiadja a listát, hogy mi van meg neked. Nyomj egy entert a map nevére és egy nagy sárga körrel jelöli a területet, ahol eagle eye segítségével megtalálhatod a kincset, ami változó, hogy mennyit, de $-t és aranyat is ad. Az online interaktív térképen piros X jelöli a helyeket, ezek közül véletlenszerűen az egyiknél lesz, ha elakadnál. Treasure map minden 5. szintlépés után jár, a postán vehető át és van rá esély, hogy gang hideout kipucolásáért is kapsz.

    Teljesítsd a napi feladatokat, minden nap, amennyit csak tudsz. Ha szépen sorban minden nap teljesíted, növekszik a szorzód, így több aranyat kapsz. A sima 7 napi feladat mellé a role-okhoz is járnak feladatok, ha megvan mind a 4 role és van egy 2 hetes sorozatod, már elég jól fizet.

Új hozzászólás Aktív témák