Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz gyugyo79 #3837 üzenetére

    Szerintem végleg megmarad, csak a + 50% / 25% tűnik el.

    Én még most is úgy vagyok vele, hogy a legjobb (főleg a kihívás miatt) Barbarella Alcazar, a legelborultabb pedig Philip Carlier.

    De számomra a legkönnyebben farolható legtöbbet is hozó (tegnap is 27 percre adott 330$) az Tobin Winfield. De amúgy mindegyik jól sikerült és remélem lesz majd folytatása is.

    Igen, így valamivel jobban megéri, de amúgy jelenleg a pénz, már nem probléma ebben a játékban (sokkal jobban lehet már most fejlődni kezdő játékosként mint pl. GTAO-ban).

    Amúgy amikor egy éve a mai napon (nov. 27) elindult az Online Beta az Ultimate tulajoknak akkor, pl. azt úgy kell elképezni, hogy minden küldetés kb. fele, harmad ennyi pénzt adott, és a megvehető dolgok minimum kétszer ennyibe kerültek. Úgyhogy ahhoz képest nagyon sokat javult minden (de szerintem lehetőségek terén, még most sincs a GTAO 2013-as indulásának a szintjén).

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák