Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Sziasztok!
Lenne egy apró kérdésem. Aki Telenor kártyát használ a telefonban, nincs semmi gond a mobilnettel? Azért kérdezem mert egy hét múlva utazom ki Rómába és szeretnék egy feltöltőkártyás csomagot venni, + aktiválni rajta egy egy hetes roaming csomagot. Eddig a Telenor ajánlata a nyerő, csak nem akarok belefutni kellemetlen dolgokba.
A szoftver a telón a legutolsó weekly MIUI EU rom.[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz attilav2 #6920 üzenetére
Nálam egyáltalán nem nyúlt meg, ilyen jó minőségű tokom ritkán volt még mint a gyári. A jack nyílást meg gondolom a Xiaomi headsetek vékony csatlakozóihoz igazították, nekem is csak az LG telefonom fülesével ment jól, mert pont a lyukba passzol (viszont már 2 hónapja nem találom hová tettem el a fülest).
Amúgy küldtem mailt.[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Üdv mindenkinek! Szükségem lenne egy BM41 eredeti akkura. Néztem az Aliexpress oldalán de tele van utángyártott vagy fake aksikkal. Találtam egy eredetinek tűnő akkut az iBuyGou oldalon. Rendelt már innen valaki?
[link] -
kriszpontaz
veterán
Innen leszeded a legutolsó stabil, vagy fejlesztői romot, van benne 100% magyar nyelv.
Felmásolod a készülékre a .zip fájlt, és a frissítés menü alól rom telepítés kiválasztásával kijelölöd neki telepítésre.
Újraindítás után vagy a Recovery menüből csinálsz egy Full Wipe-ot (hangerő fel + bekapcs gomb kikapcsolt készüléknél), vagy a beállítások - adatvédelem alól gyári állapotra visszaállítasz mindent. -
kriszpontaz
veterán
Akkor kell update.zip elnevezés és a gyökérkönyvtárba kell másolni, ha recoveryből közvetlenül flashelsz (van rá menüpont).
Ha nem, akkor akárhová másolhatod, a neve akármi lehet csak ki kell választani a frissítés menü alól telepítésre."vagy a beállítások - adatvédelem alól gyári állapotra visszaállítasz mindent."
Ez gyakorlatilag - amennyiben kijelölöd az emulált SD kártya törlését (belső memória) - akkor egyenlő a full WIPE-al. Ha azt nem jelölöd ki, a fényképek, és felhasználói beállítások megmaradnak (ha jól emlékszem). Ha tiszta telepítést akarsz, akkor mindent töröltess (csak amennyiben fontos adat van a telefonon, mentsd le és a pluszba berakott memória kártyát is érdemes kivenni). -
kriszpontaz
veterán
Gyárinak tűnő akkukat fogsz csak találni amik mind szemetek. Én már elpusztítottam 4et, aminél a telefon nem tudta mérni az akku hőfokot és meg is főttek mind. Most egy Nohon akkut használok ami szinte jobb mint a gyári. Normálisan működik, a hőfokot a telefon tudja mérni. A linket azonnal dobom. Eddig ez a legjobb akku amit használtam és tuti hogy ilyet fogok venni a következő telefonjaimba is ha szükséges lesz.
US $10.68 32%OFF | Original NOHON Battery BM41 BM44 BM40 For Xiaomi 2A Redmi Hongmi 1 1S 2 Real Capacity 2100mAh Phone Bateria Retail Package
[link][ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Az akkumulátor használat menü alatt látszik. A linkelt akkumulátor hozzászólások alatt linkeltem a képet a képernyőről. Az akkumulátor hőmérséklet azért is érdekes mert a telefon az alapján veszi vissza a proci órajelet is ha túlmelegedést észlel. Ha nem tudja mérni, mind az akku degradálódik töltés közben mind pedig a telefon melegszik mint az őrült.
A Nohon akkuval simán megy 2 napot a telefon vagy akár 3at is egy töltéssel. Mint új korában.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest