Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FreedomHUN
senior tag
Van rá, nekem is az van fent
-
gytacs
tag
válasz FreedomHUN #851 üzenetére
Gondolom hivatalosra gondolt. Ma amúgy én is feldobtam ezt. Nincs vele gond. Csak az ikonok nagyon csúnyák számomra.
-
Charx
senior tag
válasz FreedomHUN #853 üzenetére
Én egy miui8 global stable romot szeretnék esetleg magyar nyelvel
-
FreedomHUN
senior tag
Miui 8 Global beta magyar nyelvű, amit feljebb linkeltem, az nem jó?
Egyébként tolják rá ki szépen a CM romokat is. Van CM13, Resurrection remix, stb..
[ Szerkesztve ]
-
Charx
senior tag
válasz FreedomHUN #855 üzenetére
De jó az is, mondjuk még nem tettem fel, de ki fogom próbálni.
-
Skimaster
senior tag
Megjött a lapaj,3/64 verzió,jónak tűnik elsőre,de a kamera nem lő képet,azt írja hogy hiba és indítsam újra,de ugyan ez történik...mindig. van erre megoldás?
-
Skimaster
senior tag
válasz FreedomHUN #858 üzenetére
Itthonról jött puremobile,ma jött meg...MIUI Global 7.3 stabil....
TpS: mielőtt belaktam nem nézem meg a kamerát,most nyomjak egy faktoryt?Akkor kezdhetem előröl..szerinted van értelme egy próbának?
-
TpS
őstag
válasz Skimaster #860 üzenetére
Az enyém is pure-os, 3/64-es, és ezen is 7.3 stable van, és nincs semmi gond semmivel, minden flottul megy rajta. Nem tudom, hogy megoldja-e a gondot, de volt már olyan telefonom, ahol a factory reset megoldott egy hasomló problémát, de lehet, hogy nálad semmit sem javít a mostani helyzeten, cserébe kezdheted előröl belakni a telefont.
-
Skimaster
senior tag
válasz Criminal017 #863 üzenetére
Hol?
-
-
Skimaster
senior tag
válasz Criminal017 #867 üzenetére
A kamerában kikapcsoltam a dátumozást és jó lett!!!Köszi mindenkinek!Nem kellett Hálistennek újrahúzni....egyébként erre a típusra ez a legújabb rom?
-
Skimaster
senior tag
válasz Milestone2 #870 üzenetére
Igen 64 gigás.Nem vágom a különbségeket,nem vagyok romolós!
-
TpS
őstag
válasz Milestone2 #870 üzenetére
Az enyémen is ilyen van MIUI Global 7.3 Stabil 7.3.14.0.0(MBDCNDE).
-
Milestone2
nagyúr
válasz Skimaster #871 üzenetére
Egyszerűen más telefonként kezeli a gyártó. Más a ROM hozzá s a romok NEM felcserélhetők.
A kicsire (Mi Max) Hydrogen a kódneve. A nagyra (Mi Max Pro) Helium a kódneve.
A kicsire már van GLOBAL ROM, a nagyra még csak kínai-angol.
Ez itt a MI MAX hivatalos Recovery ROM letöltő oldala.
Ez pedig itt a MIUI hivatalos fastboot letöltő oldala, itt meg kell keresni a telefonod ROM-ját.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Skimaster
senior tag
válasz Milestone2 #873 üzenetére
Köszi,. majd ránézek és kicsit okosodom....
Gondolom az enyém nagy.[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Nem igazán akar TWRP-ben indulni a telefon, leírás alapján csináltam mindent, nyitott bootloaderrel. Hiba nélkül feltelepül, de indításnál (hangerő fel + power gomb) az jelenik meg, hogy csatlakoztassam a géphez, de nem megy tovább sehogy.
Előtte gyári chinese developer volt rajta, zárt bootloaderrel. Érdekes amúgy, hogy a parancssor pl. nem ismeri fel a
fastboot boot recovery
parancsot, ha console-ból akarnám újraindítani. Nem tudom van-e jelentősége ennek (?).[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Milestone2 #877 üzenetére
Sajnos igen. Amúgy a chinese developert még zárt bootloaderrel telepítettem, csak ma küldte a Xiaomi az SMS-t, hogy jóváhagyták és most nyitottam meg, ezután telepítettem a TWRP-t. Véletlenül az elején elküldtem az SMS-ben kapott azonosítót, de gondolom ez nem kavarhatott be ilyen szempontból. A lényeg, hogy console szerint nyitott a cucc és működik. TWRP-ből 2 van a csomagban, a hydrogen-t telepítettem.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Jhonny06 #878 üzenetére
Gondolom akkor sima Mi Maxod van (nem Pro 64 vagy 128, mert az a helium). Nem tudom akkor miért nem telepedett. Van olyan TWRPis hogy a kilépés előtt megkérdezi, hogy kívánja-e véglegesen meghagyni a TWRP-t vagy hagyja, hogy a MiRecovery maradjon... Telepítsd újra...hátha.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Jhonny06
veterán
válasz Milestone2 #879 üzenetére
Pro 64-em van, akkor a helium-ot kellett volna telepíteni?
-
Jhonny06
veterán
válasz Milestone2 #881 üzenetére
Sajnos ugyanaz heliummal is. Updater-ből indítva se megy.
-
Jhonny06
veterán
válasz Milestone2 #883 üzenetére
Igen, többször is ellenőriztem. Esetleg valahonnan máshonnan telepíteni? Ha van újabb verzió vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Milestone2 #885 üzenetére
Köszi szépen a segítséget ettől függetlenül. Megírtam xiaomi.eu-ra is, hátha van valami hardcore user..
-
Milestone2
nagyúr
-
Jhonny06
veterán
válasz Milestone2 #888 üzenetére
Az itteni leírásban szerepő pack-et töltöttem le, mérete alapján ugyanaz a TWRP van benne, amit most linkeltél. Ettől függetlenül megpróbáltam ezzel is, de semmi változás.
Az a furcsa, hogy a
fastboot boot recovery
parancsot fel sem ismeri a console, ezt a hibaüzenetet kapom:"cannot load 'recovery': no such file or directory"
Lehet, hogy akkor egyáltalán nem érzékeli, hogy feltelepítette?
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Jhonny06 #889 üzenetére
Mi van akkor, ha:
1. Fastbootba rakod a telefont.
2. Letöltöd ezt: https://www.androidfilehost.com/?fid=24521665358595410
3. Telepíted PC-re
4. Abba a mappába, ahová a C-re telepítetted, bemásolod a TWRP.zip-ben lévő IMG file-t. És nevezd át twrp.img-re
5. Elméletben a mappában lennie kell egy futtatható MAF32 (bat vagy exe), elindítod
6. Megnyílik egy DOS box
7. Fastbootban lévő telefont feldugod a PC-re.
8. Beírod ezt a parancsot: fastboot devices + Enter
(elméletben ki kellene írnia hogy látja a telefont egy kódsor, kb ilyen 'x563ee23')
9. Ha kiírta akkor minden OK. Látja a PC a telefont fastboot móban.
10. Beírod ezt a parancsot: fastboot boot twrp.img + EnterEkkor történik-e valami?
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Ha elindul netán a recovery vagy angol vagy lengyel vagy kínai nyelven indul.
Nem kell megijedni, itt a gombok elrendezése:
Legelőször a nyelvválasztó gombra nyomsz, választasz ha van magyar, ha nincs akkor angol majd OK gomb.
Majd elhúzod alul a csúszkát "Swipe to allow modifications" és indul a recovery.[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Milestone2 #890 üzenetére
Így működik, örök hála!!
-
Milestone2
nagyúr
válasz Jhonny06 #892 üzenetére
Na most annyit tudnod kell, hogy így nem kerül fel állandóra a TWRP, csak bebootol ideiglenesen!!!
Minden esetben amikor TWRP-t akarsz, így PC-ről kell bootoltatnod...!!! De legalább van.[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Milestone2 #893 üzenetére
Az teljesen jó, legalább biztos megoldás. Érdekes, minden beállítás és program megmaradt a kínai developer után, azt hittem töröl mindent (az útmutató alapján csináltam). De a kínai cuccok szépen kitörlődtek róla.
[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
Használ valaki 2/16 modellt?Az érdekelne,hogy milyen a "csak" 2gb ram,multitasking,mennyire töltöget újra stb.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Milestone2 #893 üzenetére
Ez az ideiglenes twrp kicsit fura nekem. Én is ugyan ezt tettem fel, de nekem nem kell bootoltatni pc-ről. felhang+power és mindig bejön a twrp. Ez most hogy is van? Kiváncsi vagyok
-
Milestone2
nagyúr
válasz FreedomHUN #898 üzenetére
Jhonny06-nek nem akart felmenni, ezért ajánlottam neki a bootos megoldást. (Egyébként minden Snapdragonon működnie kell. Én így használom a kezdetek óta, mert így a gyári recovery is megmarad, de twrp-t is tudok használni)
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Milestone2 #899 üzenetére
Köszi így már világos
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest