Hirdetés
- Magic: The Gathering Arena
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charx
senior tag
Hát igen, elég nagy és vékony, tényleg vigyázni kell rá. Amúgy spemallról, csak szürkét rendeltem és nem volt, aztán mondom akkor mind1 csak küldjék már, hát arany lesz
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #204 üzenetére
nálam jellemzően elöl volt a zsebben, nem egyszer álltam fel az elején félúton anyázva aztán megszoktam
-
Charx
senior tag
Súlyra amúgy milyen? Nem túl nehéz?
-
törölt tag
Sziasztok!
Hamarosan csatlakozom a klubhoz, tegnap megrendeltem ezt a vágódeszkát. Remélem a Global Beta-val nem lesz gond, BL nyitásig nem akarok bugokkal küzdeni.
5.7" Mi Note volt eddig a legnagyobb telefonom, kíváncsi vagyok, mennyire tudok majd ezzel a batárral megbarátkozni, de szerintem nem lesz gond.
-
kszs
újonc
Ha amoled lenne a kijelzo,ez maga lenne az alom telefon
-
TpS
őstag
Egy cikk a max eladásokról: [link]
-
Charx
senior tag
Na megjött a telefon, nagyon állat, de persze webshopos kókány rommal jött, ami még titkosítva is van. Valahogy megpróbálok megszabadulni tőle, de ez szop@s!
-
-
válasz #56573440 #222 üzenetére
Elvileg ennek mennie kell:
1. MIUI oldalán igényelsz bootloader nyitásra engedélyt, ha zárt.
2. Pár nap után megkapod és egy linket is, ahonnan le kell tölteni a szoftvert.
3. Fastboot módba teszed a telefont (hang le + bekapcs gomb), és a letöltött programot futtatva (ide beírod a kódot amit SMS-ben kaptál így ellenőrzi, hogy jogosult vagy-e a nyitásra). nyitod a bootloadert.
4. MiFlash-sel feltöltöd az új gyári szoftvert. Vagy mással, attól függően, honnan van a ROM.Ezzel elvileg a kókány ROM el is tűnik.
TpS
PCSuit nekem nem megy, állítólag a 6-os Androidot még nem támogatja. Elvileg. Nekem érzékeli a telefont, de azt írja frissítsem, vagy hogy dugjam rá az USB csatira (persze hova máshova lenne dugva, ezt nem is értem-nem, nem kell tippelgetni ).[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
TpS
őstag
Ha valakinek van ablakos tok hozzá, működik a felébresztés? Még nem jött meg a spemall-ról az original-nak írt tok (kíváncsi leszek, mennyire az), így vettem itthon, ez is kínai persze, és nem működik. A beállításban be van állítva a smart cover. Valamit kell még állítani vajon? Ezek mágnessel vagy a közelség szenzorral operálnak?
Innen vettem, hátha érdekel valakit: mobiltokshop.hu
[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
válasz #65577472 #228 üzenetére
Élőben ez sokkal jobban néz ki
Most hogy átnéztem a leírást, a mágnest félrenéztem, azt ugyanis arra használja, hogy a két kis fül tapadjon, és ne nyíljon ki, amúgy azt jól csinálja. Ezt sajnos jól benéztem.[ Szerkesztve ]
-
Charx
senior tag
Na sikerült nyitnom a bl-t, aztán twrp-t ráküldtem és telepitettem egy dev eu-romot. Most telepitgetem az appokat
-
Működött a fent leírt módszer, hivatalosan lett nyitva a bootloader és a hivatalos Global Developer lett rátöltve, fastboot-tal.
Minden simán megy, 2 megjegyzés van:
-Ha azt írja a telefon bootloader nyitás során, hogy az Account eltér a telefonon levővel, akkor a telefonon be kell jelentkezni a beállítások alatt ugyanazzal a MIUI account-tal, amit a nyitáshoz is használunk. Utána be kell lépni ide, és egy Find my Phone-t nyomni. Ennyi, már működik is.
-A MiFlash pedig nem szereti a túl hosszú elérési utat, ilyenkor hibaüzenetet ír ki a Flash megnyomását követően, ezért én pl a kicsomagolt fastboot mappát közvetlenül a C gyökerébe tettem.A Global Developerben úgy látom egyáltalán nincs kéretlen program.
[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
Mindezt most itthon nyomod, vagy Irlandiában?
Bocs, hogy a kontódra ötletelek, de ha volna kedved, készíthetnél egy kezdőknek is jó leírást képekkel az egész folyamatról a bootloadertől kezdve, mert gondolom, egyre többen meg akarják majd csinálni, biztos sokan örülnének neki - rögtön lenne egy alap témaösszefoglalónk is ezzel. Mondom ezt fogadatlan prókátorként, én valószínűleg csak egy-két hónap múlva érnék rá ilyesmivel foglalkozni, meg nem is vagyok elég gyakorlott a ROM-olásban - bár majd valamikor valószínűleg én is meg akarom csinálni a ROM-cserét a magyar ROM-ról.
-
válasz #71562240 #242 üzenetére
Irlandia. De ide azóta is visszajárok kísérteni, ez a kedvenc lapcsaládom. Fikázhatják itt pl a teszteket, hogy gyengék, nem elég alaposak, de biztos nem én vagyok az egyedüli, akinek pont azt mutatják be, amire kíváncsi.
Az ötlet jó, holnap meg is csinálom.
Meg lehet a TWRP+xiaomi.eu ROM-hoz is.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
gytacs
tag
Na meguntam a várakozást a 128-as megjelenésre. Rendeltem egy 64-est bontatlan csomagolással eredeti rommal. Hosszú lesz ez a 8-10 nap.
-
törölt tag
Továbbra is köszönjük, szerintem sokaknak hasznos lesz. Gondolom, a szerkesztési időszakban ott az írás helyén érdemes hozzászólni, én mindenesetre ezt teszem.
-.-.-.-.-
Ha van valakinek infója, hogy a MI PC Suite mikor lesz kompatibilissé téve a Mi Max-szel, szóljon bátran!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest