Új hozzászólás Aktív témák

  • user26

    aktív tag

    Üdv, sziasztok!
    Több kérdésem lenne hozzátok.
    Ma élesítettem be a telefont dupla SIM-el, eddig nélküle használtam, próbáltam szokni ect.
    Szakértőbb, vagy a témában jártassabb használókat kérdezem, hogy

    1, jelenleg melyik MIUI ROM a legjobb a telefonra, és miért ?
    Belinkelheted, ha gondolod, az angol és vagy egyéb nyelven írott véleményeket, leírásokat ahol három a legfrissebbre esküszik, öt tartózkodik, kettő amivel vette azon használja, 4 Costum ROM-zik, de avval ugyan úgy nem hiszem, hogy a feltett kérdésemmel előbbréb lennék, sőt hetente mókolhatnám a telefont, ahogy az időjárás változik...
    Szeretnék több időt eltölteni egy ROM-n, és ezért is szeretném kérni a válaszotokat.
    Használtam Global 11-t, EU 11-t, EU 12-t. Batális hibába, nem működik, összeomlik, szaggat laggol nem nagyon tapasztaltam sehol. Üzemidőben repülőgép módban, átlagos használataim mellett 3-4 napot tudtam használni 5-8%-ig lemerülve, 95%-ról.
    Persze ha játék, videó ment róla akkor 1,5 - 2,5 napnál tovább nem ment egy töltéssel.
    SIM-kel mit fogok elérni nem tudom, első az adat, második a telefonáls miatt van.

    2, Itt a topikba olvastam, hogy valaki beálította, hogy ha dupla SIM van a telefonba, azok milyen hállózatot használjanak, a jobb üzemidő és használat mellett, ezt hogy tudom elérni, milyen titkos, elrejtett, vagy beálítási meüpontba kell keresni ?
    Igen, tudok róla, hogy telefon kikapcsolás, és újraindítás követően ezt mindig újra be kell állítani, de a beállítását nem tudom jelenleg...

    Stock kamere vagy GCam tapasztalatom, hogy a gyári kint a szabadban, természetes fények mellett elég szép képeket csinál, de néha maszatos, kevésbé jó, miért van ez szerintem sután fényképeztem. Bent, beltéren jó, jobb fényviszony nélkül nem szép, megvilágítással jobb. GCam én szuper látványos különbséget nem vettem észre. Van különbség, mert van, de ha nincs GCam-m akkor nincs a mobilon. Ez átlagos tapasztalat, átlagos vélemény!

    Összegezve sajnos nem tudom eldönteni, hogy mit használjak rajt, szeretném jól beoptimalizálni, mert tetszik a készülék, többet, tartósabban használnám.
    Köszi :)

    Xiaomi fan I 12T Pro I

Új hozzászólás Aktív témák