Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
válasz varydave #6425 üzenetére
Lehet egy mi9 pro-val jobban jarsz, de ezt csak az akku miatt mondom, az en felhasznalasi szokasaimhoz keves..
Lencse ala meno porrol nem hallottam, nem is tapasztaltam. Lenne, az sem befolyasolna a kepminoseget, ahogyan a karcolas sem, illetve utobbi este, ha fenyforrasokat fotozol, akkor azok fenycsovat huzhatnak tole, de ugy is zsiros lesz, mert tapizod es azert fogja csinalni
Budapesten terero problema nincs, kivetel pinceben es szuzerenben.
Dual gps nem veszitett soha jelet, bar pontosnak sem mondanam, de a belvaros szuk utcaiban maszkalva megertem, ha odebb dob 30 meterrel, ez nem a vilag vege es ritka is
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest