Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz LilProphet90 #6402 üzenetére
-
Atomgeszi
veterán
[link] Magisk Hide-hoz egy kis kiegészítés
Amúgy, ha a következő xiaomi.eu ROM is így fog merülni, akkor szerintem megy a levesbe, mert ez a készenléti magas fogyasztás elég idegesítő..
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Criminal017
őstag
Felraktam a 02.20-at... Igazából meglettünk volna nélküle.
Lassú animációk, az iphone féle kis vonalka alul kikapcsolva bugos, megzavarja a billentyűzetet, a 0-24 hegyes háttérkép meghalt, nem változik stb... Ne rakjátok fel. -
LilProphet90
senior tag
válasz Atomgeszi #6409 üzenetére
Írták az újnál is a fogyasztás növekedését, még annyit nem teszteltem. Viszont a szürke keret eltűnt sötét módnál, Netflix megy gond nélkül, és lett egy új AoD téma. Elvileg új animációk is vannak, nekem nem tűnt fel.
Viszont frissítés után Chrome nekem is elkezdett döcögni, ebben a verzióban még van Surface Control-opció.
Criminal017: 0.5-re állított animáció tempónál is lassú? Nekem azon van, és nincs különbség. Ez az alsó vonalka se jelent meg nálam, az opciók közt sem találom.
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Atomgeszi
veterán
-
pergabb
senior tag
válasz hroberto #6395 üzenetére
Sokat mozgok, de Budapesten nem hiszem itt ennyire ugralna a 4g. Neha szutit kell fotozni akkor terero sem lesz, de ennyi lehet siman csak annyi a gond, hogy nalam non-stop megy a 4g, gps, bluetooth es rajta tobb eszkoz, megallas nelkul szinkronizal tobb mailt, stb. Ettol fuggetlen nyaron a hosegben, 40fokos akkuval is jobban birta, pedig akkor meg azon porogtem ilyen tetu meleg milyen gyorsan nyirja majd ki, mert par mail megnezese utan (utcan, napsutesben) forro volt a telefon. Lehet beszerzek majd hozza csere akkut, amig meg kaphato, lassan 1 ev alatt azert tuti ledaraltam belole.
-
juve600
nagyúr
[link]
úgy néz ki hogy akkor lesz OFFICIAL PE rom a telóra................ végre -
Roland0224
senior tag
Meg kell ,hogy mondjam elég gyatra a frissítések gyakorisága ahhoz képest,hogy egy csúcsmodell (lassan már csak ex csúcsmodell) telefonjáról beszélünk a Xiaominak. Párom p20-ára előbb jött a januári bizt. frissítés úgy,hogy az még szolgáltató függő is! (Telekom ami köztudottan nem sieti el plusz mindig később kapják). Szóval elég szánalmas. Lenne mint javítani lásd kamera crash plusz annyira beharagozták ezt a Miui 11.2-őt aztán dátumot nagyon nem látok sehol .
Kicsit csalódás ez most így,hogy az egy éves ex csúcstelefon hamarabb kap mint a friss ... -
juve600
nagyúr
válasz Roland0224 #6423 üzenetére
eu rom már régóta 11.2
-
varydave
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, korábban már volt Xiaomi készülékem (Mi4), amivel teljesen elégedett is voltam, a GPS-t leszámítva, illetve nem támogatta a B20-at. Ezen felbuzdulva váltottam almára, ami nem egészen az én világom, úgyhogy visszanyargalnék a Mi9-re.
Olvastam itt-ott, hogy por kerülhet a kamera lencséi alá, illetve hogy az antennái továbbra is elég gyengék, gyakran veszít jelet, nem megy a 4G sok helyen stb. Valós problémák ezek?
-
Roland0224
senior tag
válasz varydave #6425 üzenetére
Üdv
Szerintem ez szolgáltató függő . Nekem telekomnál Bp.- Érd térségben jó mindenhol 4g+ ír , a GPS szintén jó. Néha a vonaton megy el egy szakaszon de ott előző telóval is ott lefedettségi probléma lesz.
A por szerintem szintén használat függő , ha műhelyben vagy előfordulhat én kerülöm ezeket a helyzeteket. De napi használatban eddig lekopogom semmi ilyen. Én pluszba vettem rá egy üveget karcolások ellen (bár ez nem befolyásolja a porszemcsék bemenetelét szerintem.) -
aprokaroka87
nagyúr
válasz Roland0224 #6423 üzenetére
Hát nem lepődnék meg ha lennének gondok most a fejlesztés során.
Ugyebár elvileg jó pár készülékre lassan illene kiadniuk az Android 10-et ( Android One kiadások )
Meg ugye ott van a többi, saját miui rendszerre épülő eszközük.
Pl a Redmi note 7 EEA is 2019. novemberében kapott utoljára frissítést.
A Global-os meg nem rég.Lehet kezdenek bele " fulladni " a sok telefon-ba amit kiadnak
-
juve600
nagyúr
válasz aprokaroka87 #6428 üzenetére
nem tudom miről beszéltek.......
Global romról ?
mert eu frissítés van bőven [link]
tanult kolléga mondása: Xiaomi telónak pont a china rom alapú rom a lényege,a global nem igazán jó rá -
Roland0224
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #6357 üzenetére
Szia , megjelent a listában a Mi9 ha szeretnél akkor tudsz elvileg regisztrálni a Mi Pilot programba
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Atomgeszi
veterán
-
Roland0224
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #6432 üzenetére
Ugyan nincs mit én is gyorsan.
Regisztrálsz belépész a telegram csopiba aztán mi a teendő? Vársz, majd jön a frissítés? -
Sweet Lou 6
addikt
válasz Roland0224 #6434 üzenetére
van telegram csoport is? én a regelésen kívül azt feltételeztem más nem kell, hogy a pilot scope-ba kerüljön az ember
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
Roland0224
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #6435 üzenetére
Ahham de nem tudom melyikbe kell ezért háromba is beléptem
-
gorcsev27
tag
válasz juve600 #6429 üzenetére
Persze, hogy a tanult kolléga ezt mondja, minden szentnek maga felé hajlik a keze.
Ha választhatok a gyártó által kifejezetten az európai piacra szánt készülékekre kifejlesztett szoftver, meg egy olyan között, amit kívülállók hoztak létre az ázsiai használatra szánt verzió kiherélésvel, legyenek bármilyen profi modderek is, én az előbbit választom.
A 2018 óta változatlan különbség listát pedig kifejezetten inkorrekt dolognak tartom, mert egy része azóta már egész egyszerűen nem igaz. -
LilProphet90
senior tag
válasz Roland0224 #6430 üzenetére
Én még valamikor szeptemberben regisztráltam ide, de soha semmit nem kaptam, még e-mailes visszaigazolást sem.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
A következő problémával találkoztam sokadjára is. Hétvégi autós utazásnál használnám a GPS-t, de sehogy se akar jelet találni. (Waze és Google Terkep) Újraindítás se segített... Kb. 5 perc után magától sikerült jelet találnia.... Nem tartom ezt teljesen normálisnak. Mit lehetne tenni? Szoftveres probléma lenne, mert miután van jel többet nem dobja el? (MIUI Global 11.0.6. QFAEUXM)
Köszönöm előre is a segítséget. -
gorcsev27
tag
válasz LilProphet90 #6438 üzenetére
"If you do not receive an invite to the group, it can be that this time the number of applicants is full. We welcome you to join the next recruitment so please stay tuned!
...
Please note, we do not send any recruitment notices after you have applied, nor give notice to OTA release." -
-
pergabb
senior tag
válasz varydave #6425 üzenetére
Lehet egy mi9 pro-val jobban jarsz, de ezt csak az akku miatt mondom, az en felhasznalasi szokasaimhoz keves..
Lencse ala meno porrol nem hallottam, nem is tapasztaltam. Lenne, az sem befolyasolna a kepminoseget, ahogyan a karcolas sem, illetve utobbi este, ha fenyforrasokat fotozol, akkor azok fenycsovat huzhatnak tole, de ugy is zsiros lesz, mert tapizod es azert fogja csinalni
Budapesten terero problema nincs, kivetel pinceben es szuzerenben.
Dual gps nem veszitett soha jelet, bar pontosnak sem mondanam, de a belvaros szuk utcaiban maszkalva megertem, ha odebb dob 30 meterrel, ez nem a vilag vege es ritka is -
pergabb
senior tag
válasz Black&White #6443 üzenetére
Hogy ne lenne? Mar mint elirtam, mi 9T pro-ra gondoltam avagy redmi k20 pro. A T lemaradt amugy kivancsi vagyok mi10 eseten lesz e pro itthon
-
Karavik
veterán
Jön nemsokára xiaomi.eu 20.2.20 v2:
- Alpha launcher helyett Stabil launcher (ez fluid, lagmentes és hibamentes, a bill-t sem zavarja, viszont az új animáció és az új app váltó gesztus vezérlés alul fehér vonallal eltávozott)
- Újabb Browser app (3 féle night mode opcióval)
- Újabb Mi Health app[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
shift+ő
senior tag
Jól értelmeztem ez eddigieket? Ez a globál verzióra csak nyitott BL-el telepíhető?
[ Szerkesztve ]
-
pixta78
senior tag
Ha videót/Fotót szeretnék a TV-re átlőni akkor direktben a két eszköz között megy a kapcsolat, vagy a Router-en keresztül?
BT vagy WIFI?
KösziHegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
RaVal
tag
válasz shift+ő #6397 üzenetére
Ez nyitott BL+gyári EEA ROM-nál van, hogy nem megy a GPay? Vagy Xiaomi.eu/PE vagy más ROM-mal se lehet használni GPay-t?
Pont holnap gondoltam kinyitni a BL-t és feltenni valamelyik eu ROM-ot pl, mert hiányzik a Magisk, de ha a GPay nem használható BL nyitás után, akkor lehet még hagyom. -
shift+ő
senior tag
Gyári ROM és nyitott BL-el vettem a telefont. Így nem ment a GPay.
Kiváncsi vagyok, mi lesz nálad az eredmény, mert ez eu-ban van olyan funkció ami miatt megvettem ezt a telefont.
Előtte volt egy 9T-m, azon minden jó volt.Amúgy gyári eu ROM-os készülék létezik? Amit itthon árulnak hivatalosan az milyen ROM-al jön?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest