Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
Topikgazda
Én is írtam már korábban erről a dologról, de nekem a Facebook app csinálja.
HozzászólásEzek szerint ez nem app függő.
Én sem jöttem rá az okára, hosszú érintés az értesítésen és letiltottam ezt a fajta értesítést.(#14611) havri1
Nekem éjszaka 3%-ot merült, ez szerintem is rendben van, de nekem a 9-es androidon is ekörül volt.[ Szerkesztve ]
-
pyxystyx
tag
-
pyxystyx
tag
A navigációs gombokra visszaállás nem jött be, de ugyanazon az oldalon lehet állítani a teljes képernyős alkalmazásokat, és ha már ott voltam ránéztem. Mindegyik problémás app teljes képernyőre volt állítva. Átkapcsoltam, azóta rendesen működnek, nem volt visszalépés.
Köszönöm a tippet! -
HUTCHDB
nagyúr
-
darvinya
titán
Ezen rendszeren vagyok és használom DND, semmilyen ilyen hang nincs, és csak annak van ekkor hangja, aminek megadtam.
Szóval vagy rosszul van beállítva, vagy bug az egész ROM, mert nálam azóta szar felébresztés utáni fényerő.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
janos666
nagyúr
Itthon Mikrotik CAP AP-k vannak. Csak kettő, de naponta legalább 10x átjárkálok köztük a telefonnal (két emeletes és hosszúkás téglalap ház), még nem vettem észre ilyet. Szerintem inkább az AP oldalon lesz a gond (valamiféle "seamless roaming" rendszer, vagy csak van két AP, és kész...?).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Leon77
őstag
Van egy pont, mert elsőre tévesen azt rendeltem. Keress privátban.
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dolce Gusto
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DIGI internet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Motoros topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Nem száguld az EV-ipar, a gyárakat és állásokat féltik a britek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest