Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
A jack elhagyása szerintem nem hátrány, mivel van a telefonhoz átalakító (előbb-utóbb úgyis mindenhol elhagyják), az akku 5-6 órát tud nálam mobilneten, wifin többet is (ha jól tudom a 3400-as akku nem igazán számít kicsinek a flagshipeknél...). Amoled kijelző gyönyörű, a notch, úgy, hogy nem vagyok a pártján 2 nap alatt megszokható volt (a szélessége az infra kamera miatt indokolt). A kávákkal semmi gond nincs, ha jól emlékszem 87%-os a kijelző arány. Mi is a többi hátrány? Én gyakran cserélgetem a mobiljaimat (elég maximalista vagyok), de ennél a mobilnál érzem azt jóideje, hogy na így kell ezt.
-
ak76
senior tag
A notch mizéria egy kreált hülyeség,ami lényeges infó,mind odafér, akksi százalék az ikonban, 4g, wifi, óra, a többi egy mozdulattal előkerül, a lehangoló felbontást az iPhone Xr topicban keresd ahol 2018-ban belefért a 300 ezres készülékbe egy sima HD+ LCD panel,és a fanok vért okádva védik a védhetetlen 321 PPI-t 6.1 colon, a jack kivezetése globális negatív tendencia, jóformán csak a Samsung nem állt még be a sorba, az akksiidőről egy 5 napos készüléknél meg csak annyit mondanék,egy 3x ennyibe kerülő X csak álmodozhat ilyen értékekről:
[ Szerkesztve ]
-
zsoltiz
aktív tag
Az oneplus6-nak is van notch. Árban is több, még a 64GB-os alap verzió is több, a 128as meg pláne. És kamerában gyengébb. A 6T szerintem be fog kacsintani 200e fölé, legalábbis a 128as és nagyobb verziók. A mi8 meg 145 itthon. (amúgy szeretem a OnePlust, az OP3 a legjobb telóm volt eddig, nagyon szeret(t)em. Csak drágulnak.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Mi történik egy netes csalás után?
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Külpolitika
- Iqos cigaretta
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest