Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz Y72 #11061 üzenetére

    - Azonnal nyitni nem lehet, kivéve ha van nagyon régi xiaomi accountod amivel már nyitottál, akkor elméletileg engedi (korábbi telómnál egyből ment így, amúgy van egy két hetes várakozós periódus, de lehet emelték már a limitet).
    - Notch rejtést kivették egyelőre a stabilból úgy december óta, szerintem a többiben benne van, reméljük visszakerül következő frissítésekkel.
    - Témákban van sima fekete, de pl teljesen sötét téma gyárilag is lesz majd benne, ami a képernyőbeállításokban aktiválható (talán 1-2 frissítés és a stabil build-ben is).
    Témázáshoz át kell gyárinál állítani hongkongra a régiót pl (nyelve nem változik nyugi), aztán tudsz letöltetni bármit. Miután megvan visszaállíthatod a régiót, hogy az alkalmazásoknál ne kavarjon esetlegesen be.
    - Műholdakat nem tudom.
    - Csúszkák: ez ilyen volt miui alatt mindig, tény, hogy nem egy stock droid, de megszokható.
    - A gyárinál most így nem tudom mennyi a max, de a hosszan nyomod a főképernyőt és beállítások alatt szerintem van ilyen. Ellenben én a Poco launchert raktam fel, ez a legjobb átmenet nekem a gyári droid és miui között, mivel teljesen kompatibilis miui funkciókban és dizájnban is illeszkedik minden. Na meg van app drawer.

    Amúgy gyorsan meg lehet szokni a miui-t, bár én korábbi telóknál gyakran visszatértem teljesen alap pixel rom-ra, de itt a nyitást is halogattam, mert jó a rendszer.

    .

Új hozzászólás Aktív témák