Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valahogy kimaradt nekem eddig, de szerintem xbox-ra beszerzem a közeljövőben, mert leírás alapján jónak tűnik.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz BomiBoogie #2 üzenetére
Nope. Az is kimaradt, majd pótolni akarom. (meg a sorozatot is, az utolsó évad még hátra van.)
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
TWD S01 megvolt nagyon tetszett S02 tervben van (majd egybe az összes epizód).
Erről a játékról nem sokat tudtam. Csak annyit, hogy valami "farkasemberes". Ebből rögtön nem is érdekelt. De most, hogy olvasom.."mint mondjuk a Piroskát és kedves családját korábban egy félreértés következtében felzabáló farkasnak." lol ez mekkora már!? A piroskából a farkas a főhős? Engem megvettek.
Nekem kifejezetten tetszik ez a Telltale féle játékmenet, az epizódikusság. Szerintem jól csinálják.
És most olvasom, hogy Borderlands és Game of Thrones játék is készül. Ide vele!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz BomiBoogie #6 üzenetére
Én is néztem sale alatt, de nem tudtam róla csak amit előbb leírtam. És nem vettem meg. Most már más a helyzet. A képregényt én sem ismerem egyébként.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
section9
őstag
Köszi a cikket, ezek után garantált a beszerzés a következő leárazásnál.
-
Phobion
őstag
Remélem lesz Season 2 Tetszett az első szezon, attól függetlenül, hogy a játékmenet rendkívül egyszerű
-
Schmidi
tag
Remélem lesz 2. évad. Nálam simán megverte a TWD-t. A Trónok harcát meg nagyon várom.
-
Phobion
őstag
Off, de a Trónok harca más történet szálat fog felölelni, vagy a már eddig látottat?
Ha off, akkor tedd is abba.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
[CsuCsu]
őstag
Mivel ez gyakorlatilag egy interaktív film és annak is szánják, nem húznám le ennyire a játékmenet pontot.
Mintha egy kis Suzukit pontoznánk aszerint, hogy hány tonnát tud elvontatni.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Amúgy akit érdekel, annak írom, hogy itthon is megjelent és megvásárolható a játék alapjául szolgáló képregény első köttette (első 5 füzet egyben) magyarul, Fabulák: Legendák száműzetésben címen, a Képes Kiadó gondozásában (a fordítás aránylag korrekt, csak annyi a hibája, hogy a olyan mesefigurák neveit is kényszeresen lefordították amiknek nincs magyar megfelelője, és egy két olyan dolgot ami h*lyén hangzik magyarul, pl. az Ellenlábas). Sajnos azonban semmi esély sem a folyatás, sem a spin-offok megjelenésére .
És amúgy kár, hogy jövőre befejeződik
A játék meg simán hozza a képregények hangulatát. Szerintem is nagyon jó lett. És várom a Season 2-t (már ha lesz, de inkább legyen). mivel ugye ez az évad is jó 20-30 évvel a képregények előtt játszódik van még történet benne.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
fogtunder
nagyúr
Az alapanyag az egyik legjobb napjainkban is futó képregény, a fejlesztő a Telltale, úgyhogy már a legelején megvettem a season passt, és bíztam benne, hogy nem tolják el, a végeredmény pedig közel tökéletes lett. Soha rosszabb feldolgozást, remélem lesz folytatása!
I hate morning people. And mornings. And People.
-
negyven2
veterán
válasz fogtunder #16 üzenetére
Amúgy az avatarodból már előre sejthető, hogy kedveled a játékot
Én is remélem, hogy lesz folyatása (behozhatnák valamilyen formán az "Adversary"-t is. Viszont itt is arra kérem a kedves Telltale Games-t, hogy tanuljanak meg már programozni egy jó engine-t. A grafikával nincs bajom, de azzal már igen, hogy a grafika minőségéhez képest . iszonyúan akad néha a játék (ez igaz a többi programjukra is). Nem egyszer fordult elő velem, hogy amiatt maradtam le a QTE-röl vagy egy gyors párbeszédre adható válaszról mert ép akkor akadt meg a kedves játék. Az meg rendszeres, hogy amikor tölt akkor, van hogy már megy a beszéd hangja, de a kép még késik vagy 5-10 mp-t.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
fogtunder
nagyúr
eredetileg a képregényből kerestem képeket, de nem igazán találtam jó alapanyagot, kapóra jött, hogy a telltale kiadta a játékot
én iPaden toltam, ott nagyon durva akadások nincsenek, inkább csak röccenések, de az elég gyakran, mondjuk QTE nem maradt ki miatta, de volt olyan párbeszéd, hogy fél másodpercig láttam a válaszokat, el sem tudtam olvasni. az előző részeket X360-on toltam, ott sem volt tökéletes, szóval ja, lenne hova fejlődni az ügyben.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
FZsolt15
aktív tag
Magyarításról van valami hír?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Politika
- Bluetooth hangszórók
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Copilot+-ra szabta az új Ryzen PRO sorozatot az AMD
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook Pro 15", 16GB RAM, 1TB SSD, Intel 10. gen proci
- Nothing ear 2 bluetooth TWS
- Precision 3551 27% 15.6" FHD IPS i7-10875H Quadro P620 32GB DDR4 512GB gar
- NVIDIA SHIELD TV 16GB 2015 Android TV, 4K + gyári kontroller és távirányító
- 897 Eladó Új Dell OptiPlex Micro 7010 Intel Core i5-13500T 512GB SSD 8GB RAM 25 hónap garis
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen