Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyitaho
tag
van valami megoldás hogy angol nyelvű OS-re magyar billentyűzet kerüljön?
-
hegyitaho
tag
válasz sasNAXO #1820 üzenetére
jaj kifelejtettem, hogy csak vennék 1 ilyen telót de azzal ijesztgetnek az eladók, hogy ebben szerintük nem lehet előcsalni magyar nyelvet mert nincs benne gyárilag. ha esetleg valaki más is így vette, magyar text prediction is van egy ilyen más régiós verzióban? kösz a választ!
[ Szerkesztve ]
-
hegyitaho
tag
nem EU hanem ázsiai régióst hoz a nagyker nekik (és gondolom mindenkinek), elárulta az egyik a telefonon. többen is azt állították h emiatt magyar billentyű sincs (mert nincs magyar font benne) és azt is hozzá tette hogy szerinte biztos van vmi hack nézzek utána de nem találok ilyet. úgy viszont nem vennék semmilyen telót hogy nincs rajta magyar billentyű (és text prediction is kellene)
[ Szerkesztve ]
-
hegyitaho
tag
válasz sszemtelen #1827 üzenetére
nagyon jó, köszi, akkor rendelem is a sufniból! system nyelvét amúgy is angolul szeretem az nem fontos csak hát a billentyű lenne kellemetlen ha nem tudna magyarul. még jó h ennyire értenek hozzá az ott dolgozók...
-
hegyitaho
tag
GSM-es ázsiai régiós importban van 4g a beállításokban (csak mert valaki érdeklődött még korábban)
-
hegyitaho
tag
válasz sszemtelen #1850 üzenetére
nincs. ami érdekes mert elvileg unlocked-ra kéne lennie már majdnem 1 hónapja
[ Szerkesztve ]
-
hegyitaho
tag
válasz sszemtelen #1852 üzenetére
képernyő világosság állításra van valami okosság? nincs tile amivel rögtön a screen brightness-be lépne be és több nagyságrenddel mindig sötétebb az auto mint szeretném
-
hegyitaho
tag
biztos vannak kalandos lelkű egyének is akik szeretik másik országban érvényesíteni a garit (hacsak nem nemzetközi).
@birkassy én azért választottam ezt mert nem találtam hasonló még 1 kézzel használható nagy felbontású nem túl drága telót androidban és arra is rájöttem h nem használok sok app-ot szóval azok hiánya sem zavar. esetleg várhatsz 1 htc one mini árat de valszeg 2x annyi lesz mint ez a darab. ha viszont a méret/súly/kis +$ nem zavar 920-at vegyél.
nekem is rendesen melegszik és nincs update
akku meg átlagos gondolom.hangminőségről annyit h a kis sandisk sansa clip+ -om veri a flac támogatásostul (itt nem tudsz olyat lejátszani)
jó sok játék fizetős. pl angry birds is. nem találtam pl rendes flickr appot ahol van fullscreen fotó nézegetés.
navigációs szoftvert meg kell venni beléje ha kell.
-
hegyitaho
tag
Nem tudom mi ez a sufni gsmezés de én már jártam úgy h balesetből szinte töréstesztet végeztem 1 (okos)telóval es bár külső nyoma nem volt de azon kívül teljesen meghalt. Ezzel 1 nagyobb helyen sztem elkergetnek h nem garis itt viszont igaz h 1 hónap alatt de kijavították
-
hegyitaho
tag
Viszont lehet jobban jár az ember ha az Európai verziósat veszi mert az talan nem melegszik annyira mint ez a 4g-s verzió. Emiatt az akkuidő sem a legjobb... Lehet az a GDR2 segítene de nincs meg mindig.
-
hegyitaho
tag
válasz negyedes #1888 üzenetére
Persze játék az más de nekem már akkor is rendesen melegedett miután pár progival multitaskingba volt 10percet
nem 4g-n van csak 3mon ugyanúgy H+ig jut.
nem tudom mennyi idő amíg az akksi beáll de most is pl úgy állok h 3 óra 40perce szedtem le 100%-on a töltőről most 56%-on van olyan 1 órát hasznalhattam max és nem játékra. Összesen kb 8 órás üzemidőt tippel. -
hegyitaho
tag
érdekes h mindenkinek elérhető a gdr 2 csak nekem nem...
-
hegyitaho
tag
válasz sszemtelen #2071 üzenetére
wow aza 3 nap durva. nekem már több hete megvan azóta többször 0-ra merítettem onnan pedig 100-ra úgyh az se lehet h még nem talált magára és így is most van 12% 15.5óra elteltével 100%-ra való töltés után. úgy számolja még 1órát bír ki.
-
hegyitaho
tag
válasz sszemtelen #2076 üzenetére
Nem kisütés, tudom h azt nem kell. Erre a szoftvernek van szüksége h tudja hol a 0 és a 100%
-
hegyitaho
tag
válasz sszemtelen #2079 üzenetére
Mit jelent az a 3 nap? Bemész a battery app-ba 1-2%-on és latod h 70 órát ment előző töltés óta? A standby idő valóban durvának tűnik arra 5-6 napot jósol
-
hegyitaho
tag
válasz sszemtelen #2090 üzenetére
kösz az infot!
talán nekem is bírna 2+ napot ha csak fél órát használnám naponta.
mindenesetre gdr 2 továbbra sincs...ez a beépített gmail-es (gondolom yahoo is) dolog valóban messze van az androidostól de kinek van kedve böngészőbe turkálni állandóan h jött-e vmi. az értesítés must have
[ Szerkesztve ]
-
hegyitaho
tag
irigyellek érte. nekem átlagos használattal 16 óra töltőről levétel és kikapcsolásig merülés közt. ha egész nap nem vagyok otthon pont elég de utálom így kicentizni. lehet gdr 2 segítene de még mindig nincs
wifi ki van kapcsolva ha a képernyő is off, 3g, minden más kikapcsolva csak akkor kapcsolom vissza h vmi program kéri. még a background programokat is letiltottam kivétel 1-2 fontos appnál[ Szerkesztve ]
-
hegyitaho
tag
engedek Battery, Simple Calendar, Vieather (időjárás) appokat futni háttérben. azt nem mondanám h egyáltalán nem használom és standby-ban merül le, de ennél azért többet várnék. email-eken kívül semminek nem engedem az auto update-elést (twitter, fb). lehet csak ez a 4g-s ázsiai verzió ilyen
-
hegyitaho
tag
válasz papeti01 #2122 üzenetére
miért pont a német amazon?
ha már wp8 akkor vagy 8x vagy 920. előbbi ha fontos a méret és h ne legyen randa féltégla mint a 920, utóbbi meg a nagyobb kijelző jobb kamera és 1pár nokia app csak drágább is kb 25k-val.
ha nem unod az androidot és átéred a kezeddel rendesen a nexust, vagy nem is célod 1 kézzel használni akkor az jó árban van itthon vagy van az acer cloudmobile ami ugyanez a hardware mint a 8x csak androidban (kijelző nem SLCD2 hanem IPS) és még 5-10k-val olcsóbb is. -
hegyitaho
tag
válasz sszemtelen #2128 üzenetére
ott a blink ha kell ilyen. mivel 1 htc app, ha nem látod azok közt a storeban akkor nincs nekünk.
-
hegyitaho
tag
ne viccelj ez nem versenytársa a one-nak. ha volt pénzed arra akkor miért cserélnéd le erre? érdekes dolog ez a fájlkezelő mert nekem androidon olyan dzsungel alakult ki h alig találtam a dolgokat viszont itt meg ha megszokod sokkal rendezettebb.
nem tud valaki olyan ébresztőt ami fokozatosan emeli a hangját? -
hegyitaho
tag
válasz leftyke #2138 üzenetére
Semmilyet, semmilyet. Ha 1 picit vigyázol rá akkor nem lesz karcos. Ez előtt első generációs gorilla glassos telóm volt és 20 hónap után is csak 1 pici karcolódást találtam de azt is nagyon kell keresni használat közben észrevehetetlen. Tokkal pedig csak még nagyobb lesz térfogatra azt sem értem miért jó...
[ Szerkesztve ]
-
hegyitaho
tag
válasz trisztan94 #2196 üzenetére
Nekem meg a mikrofonnal van problémám. Gyakran nem hallanak.
-
hegyitaho
tag
válasz trisztan94 #2226 üzenetére
igen.
jó lenne ha kitöltené a kijelző az előlapot, lehetne kicsit keskenyebb a gép vagy nagyobb a kijelző...
-
hegyitaho
tag
válasz sszemtelen #2228 üzenetére
igen, én is amiatt vettem de ez már 1 picit nagy, egyensúlyoznom kell ha 1 kézzel használom. annyi volt a mondandóm h nagy szívfájdalmam h nem csinálták meg a készülékházat keskenyebb kivitelben úgy h jobban kitöltse a 4,3"-as kijelző a rendelkezésre álló felületet. vagy ha már 1szer kicsit kényelmetlen legalább nagyobb kijelző lenne belepréselve kisebb szegélyekkel
-
hegyitaho
tag
válasz Darellus92 #2251 üzenetére
sokadszorra: fölösleges, csak rontja a kijelző minőségét/fényerejét. gorilla glass 2 pont ezért van rajta h csupaszon is használhasd
-
hegyitaho
tag
válasz webdeejay #2311 üzenetére
egyértelmű, 8x. házon belül (wp8) jobbak csak a többi hd-s nokiák amik viszont bazi nagyok. sajnos nekem ez sem megfelelően kicsit, becsapós az a 4,3"-as kijelzőméret, mert jó sok kávát hagytak, kicsit nehézkes az 1kezes használat. jobban örültem volna htc one mini méreteknek, de ennyi pénzért (kb fele!) teljesen jó. a mikrofon viszont marha idegesítő és gps navigációnál annyira felmelegszik h szinte éget ha utána kézbe veszem. azon csodálkozom h nem olvad meg benne vmi...
-
hegyitaho
tag
Feltettem a documentum mappába usb-n keresztül pdf-eket, még láttam is ott olyanokat amiket letöltöttem és telóról elérhető, de ezeket nem látom se Office-ból se pdf olvasóból. Ötlet?
-
hegyitaho
tag
válasz szőröscica #3059 üzenetére
ha jó olcsón adja BB a telóit mint amennyibe most kerül a Z10 (ugyanannyi mint 8x) akkor nem kérdés hogy az. még az app-okkal se lehet gond mert műküdik azt hiszem 4.2.2-es verziójú programokig hibátlanul a sideload és folyamatosan frissítik.
-
hegyitaho
tag
törött kijelzőt tényleg csak 52k-ért lehet javíttatni? nem tud valaki valami tuti megoldást erre? lcd és érintés érzékelés hibátlan. esetleg így eladni a legkönnyebb ha vannak olyan vállalkozókedvűek akik szórakoznának a megjavításával?
-
hegyitaho
tag
válasz trisztan94 #3370 üzenetére
azt hiszem saját kezűleg kell megjavítanunk...
https://www.youtube.com/watch?v=sP4pgOlOHZ8
http://rounded.com/windows-phone-8x/ -
hegyitaho
tag
válasz trisztan94 #3372 üzenetére
1- ez igaz lehet de jobb mint 1 vagyonért venni tök újat
2-nehéz!=lehetetlen bár ez a hőközlésre tágulás necces sztori főleg visszarakni bele
3-elég nagy hülyeségnek hangzik általában sok strapát bírnak az ic-k -
hegyitaho
tag
válasz trisztan94 #3374 üzenetére
szerintem hagyom mert ezt írják:
"Hello, We have no video of replacing the Display because the Display and LCD are glued together. You will break your LCD when you try to separate them. We recommend you ro replace the Full Module. You can find it at Rounded.com"
így viszont 30k+ra jönne ki és még így se 100% h jó lesz -
hegyitaho
tag
mit értesz ezalatt?
gsmtől véve a rendszer nyelve angol lesz de aki tud kezelni 1 ilyet az angolul is tud. magyar prediktív billentyű elérhető, sőt a magyar marketplace is.
én gsm-esnél vettem és az első pillanatól egészen máig töretlen volt a bizalmam iránta (én ejtettem le).
régebbi telómat javítottak már úgy "sufni gsm"-ben h nagyon nem garanciális módon tettem tönkre, valszeg hivatalos garit érvénytelenítették volna.
hacsak nem ragaszkodsz nagyon az 50k-s árhoz (úgy látom most már ekörül mozog) én inkább bb z10-et 70k alatt vagy nexus 4-et 75k körül vennék. -
hegyitaho
tag
gratulálok. igazán elmesélhetted volna mitől hülyeség, persze azon kívül ha nagyon ragaszkodik valami oknál fogva ehhez a telóhoz és magyarban
ráadásul te vagy tipikusan az az ember aki bedől az 1+1 évnek.
ha komoly baj történik (leejted, széttörik) úgyse javítják, egyéb hibákat meg pont olyan jól javítanak, egyes esetekben teljesen cserélik gsm-nél.
elállni mondjuk lehet nem tudsz egy gsm-es vásárlásnál
mi pluszt ad a gyártói garancia? magyarországon htc-re adnak bárhol is?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs