Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
válasz benjonino #1895 üzenetére
Mi van a melltartóval?
(#1904) benjonino:pedig 100%, hogy megkapja még ha ki is vonul a HTC. Az LG is megkapta a wp 7.8-at anno, annak ellenére, hogy az LG is kivonult a WP platformról, plusz még azt is mondta, hogy nem fogja rá kiadni a frissítést, de az MS mégis kinyomta rá.
[ Szerkesztve ]
-
benjonino
tag
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #1908 üzenetére
Késik. És? Nem adta ki? De. Itt most arról van szó, hogy megkapja e minden jelenlegi WP8-as a 8.1-et Megkapják mivel 3 év támogatás van rájuk.
-
Oppenheimer
nagyúr
http://mobilarena.hu/tema/windows_phone_felhasznalok_szakmai_topikja_off_til/hsz_21730-21730.html
ő még a végén meg se kapja.
Nem csak 1,5 év támogatás van? 18 hónapig kapnak feature update-eket, 36 hónapig biztonsági frissítéseket. Sztem jön a 8.1 és azzal letudták ezt a generációt.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire lenne hülye ötlet kivágni a képen kékkel karikázott részeket a tokból?
Rendesen vágnak azok az összekötők, ráadásul a kamera gombot sem lehet rendesen lenyomni..
350 Ft volt a tok szállítással, mindennel..nem tudom kivágjam-e
Szerintetek?
-
Swami
senior tag
Na én ma rendeltem meg a telót (expansys), pár nap és megérkezik.
Mostanában android telefonjaim voltak, amik nagyjából normálisan működtek. Nagyjából. Legutóbb a Google Navi tűnt el a készülékemről... De ez már a múltté. Én nem vagyok nagy guru, csak használni akarom a telefonomat és az általa adott lehetőségeket. Problémamentesen...
Mivel ez az első WP-m, kérem, hogy segítsetek, hogy jól használhassam.
Fontosak: Yahoo email szinkronizáció, navigáció, videozás (nem vagyok rákattanva az "egérmozira", de sokat repülök és mire végignézek egy filmet, addigra célhoz is érek általában), képszerkesztő, Facebook.
Szóval kérlek benneteket, hogy ajánljátok a legjobb beállításokat illetve kiegészítő programokat.
Köszi!!!Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
sszemtelen
őstag
Szia!
Yahoo Mail-t alapból kezel a kliens;
Navi: program van, de többnyire fizetős (ebben jobb a Nokia);
Videó: Nekem eddig minden 1080p-s avi-t megevett;
Képszerkesztő: Van alapból, de csak pár effekt, de a Store-ban találsz még pár alternatívát (photo edit/editor-ra tökig lesz a kereső);
Facebook: Van hivatalos kliens, bár szerintem az m.fb jobban teljesítRemélem valamelyest tudtam segíteni
-
peterdeme
tag
Akkor a telefon támogatja az LTE-t,vagy sem?
-
Swami
senior tag
válasz sszemtelen #1914 üzenetére
Köszi!
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
peterdeme
tag
Köszi szépen
Bár én sok értelmét amúgy sem látom,főleg itt nálunk.Na meg a fene se fog méregdrága 4G-s előfizetést venni....
-
pzstm
titán
válasz peterdeme #1918 üzenetére
A 3200-Ft-os előfizum mellé (ami 200mega netet foglal magában) egy ezresért van bekapcsolva a 4G, s így egyúttal 1200megás a havi mobilnetem...annyira nem halálos szerintem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
peterdeme
tag
És érezhetően gyorsabb,mint a 3G?
-
peterdeme
tag
-
Swami
senior tag
Talán holnap megjön a teló. Az akksit be kell "pozicionálni"? Gondolok itt arra, hogy 6-8-12 órát egyfolytában tölteni első bekapcsolás előtt?
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
sszemtelen
őstag
hoppáhoppá!
Megindult az AT&T-s 8x-ek frissítése!
Akkor talán lassan elér majd ide is
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz sszemtelen #1925 üzenetére
Nekem mán rég megvan
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
sszemtelen
őstag
válasz Oppenheimer #1926 üzenetére
De Te kiválasztott vagy
-
pzstm
titán
válasz sszemtelen #1927 üzenetére
meg akkor én is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
peterdeme
tag
Néhágy oldalon láttam 4G-s verziókat is.
Aztán nem tudom,hogy mennyi belőle az igazság...
-
peterdeme
tag
Ne haragudj,én ezekben nem igazán vagyok otthon...
Mi is az a GDR2?
-
peterdeme
tag
Amúgy valami ingyenes offline navi nincs a telefonra?Eléggé szükségem lenne rá,de tudtommal csak a Nokiákon van,de ez a HTC nekem jobban bejön...
-
benjonino
tag
válasz benjonino #1895 üzenetére
Hurrá!
Mégsem vonul ki a HTC -
benjonino
tag
Egyébiránt kalandos lelkületű vállalkozók számára ajánlom az e-bay lehetőségét, ahol hongkongi vadi új független készülékeket lehet megcsípni 130 fontos áron házhoz-szállítással! (46 eFt)
Ilyenkor figyelembe kell venni, hogy a garancia ér-e 20-30 ezer forintot, azzal szemben, hogy ha itthon vesszük meg egy garázs-gsm-ben.
-
pzstm
titán
válasz benjonino #1936 üzenetére
meg azzal, hogy nem lesz magyar nyelvű menü, később fog jönni frissítés rá (nekünk már több mint egy hónapja GDR2 van, míg ázsiainak nincs, cserébe viszont az illető élvezheti T-Mobil esetében a 4G sebességet )
-
savoo
addikt
-
sszemtelen
őstag
Gyárilag vodafone-s lehetett, a boot utáni képből kiindulva..
UP:
Most nézem, a Voda csütörtökönként teszi közzé a leendő frissítéseinek listáját, és a 8x frissítése már vagy 3 hete bent van ebben a listában mint "Jóváhagyott, de a Microsofton múlik a kiadás" jelzővel.
Kíváncsian várom a holnapi cikket..
[ Szerkesztve ]
-
sszemtelen
őstag
EU-n kívül így oszlik a vám:
0 - 22 € (~6.204 Ft) között vámmentes
22,1 - 150 € (~42.300 Ft) között vámmentes, de 27% ÁFA terheli
150,1 € felett kereskedelmi vámtarifa* és 27% ÁFA terheli*kereskedelmi vámtarifa: jogszabály alapján egyes áruk, árucsoportok külön kategóriát képeznek, a vám mértéke kategóriánként változó 0-12%-ig terjedhet.
Elég komoly kis összeg az már.
[ Szerkesztve ]
-
Izee1233
csendes tag
válasz sszemtelen #1925 üzenetére
Hasonlo cipoben jartam en is, mint te, de nekem tegnap sikeresen frissitett GDR2-re vegre! //Expansys-rol par hete rendelt telefon.
10327.77-es vegut kapta meg vegul, ha ez szamit valamit.Remelem azert a GDR3 gyorsabban fog menni neki.
Btw most futottam ebbe bele, mindenkepp erdekes lehet mindenki szamara: [link]
[ Szerkesztve ]
-
peterdeme
tag
Ne haragudjatok,hogy eszem a fejeteket,de ha jól értettem,akkor "nem szabad" 4G-s 8X-et venni,ugye?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs