Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
Remek írás, nagyon köszönjük! Most örülök, hogy X360-am van!
kézi konzoloknál szerintem egy chart duplán lett bent véletlenülElső hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
nike_
addikt
Én örülök, hogy PS3-am van, attól függetlenül, hogy nincs rá sok játék. Viszont azok jók. (Szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
ptogamer
csendes tag
En tudom hogy a kezi konzoloknal mert van sok gyenge jatek a tesztelok szerint, mert gyenge a grafikajuk es mostanaba az a jatek legmeghatarozobb eleme!Es azert kivancsi lennek arra sok xbox360-as great jatekra!
-
asadasad22
őstag
"Mint látható a fenti grafikonon, az Xbox 360 játékai szerepelnek legjobban a "great" és a "good" csoportban."
egyáltalán nem látható ilyen a grafikonon. a ps3 játékai szerepelnek a legjobban a great és a good csoportokban, box a második helyen van, jócskán lemaradva, és ugyanígy a rosszabb helyeken pedig a ps3 játékokból van arányaiban a legkevesebb, box itt is a második, wii a végén kullog. kicsit irónikus, hogy az eladási mutatók pont fordítva vannak ezekkel az adatokkal. aki végigjárta az első 4 elemi osztályt matematikából, remélem nem kell megmagyaráznom, hogy ez hogy jött ki. box játékokból van darabszámra a legtöbb a great és good csoportban, de ez messze nem egyenértékű a fenti, cikkből idézett állítással.
nemtom hogy kerültem erre az oldalra, de asszem jobban teszem, ha a jövőben is kerülni fogom, már majdnem elfelejtettem, hogy nem kell komolyan venni, az itteni "cikkírás" szintje az óvodás szinten elakad, teljesen tévesen tájékoztat mindenről, egy xbox-os zöld szemüvegen keresztül, tele elírási, szerkesztési és helyesírási zavarokkal, és az alapvető információ is sokszor a valóság szöges ellentéte.
nem fogok vitatkozni, és visszajönni sem. ez az egész oldal úgy vicc, ahogy van.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz asadasad22 #5 üzenetére
"nemtom hogy kerültem erre az oldalra"
Jöttél, hogy kiadd magadból az egész heti felszültséget. Jah, meg a "xbox vs. ps3" miatt.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tacsk0
aktív tag
Hello
Hat nemtudom hogy milyen emberek mertek fel a jatekokat a PSP-k teren, elismerem van 1-2 lokott jatek de az autos/szimulator jatekok nagyon jok, a sport jatekokra sincs panasz EA sport nak hatamas pirospont, ugyanis egyes jatekokat lehet neten is jatszani psp-n keresztul, amire az EA sport ad lehetoseget!
Udv tacsek
-
heihachi
addikt
nemtom hogy kerültem erre az oldalra
Gondolom jöttél flémelni, mindig azt csinálod Jó van, na csak vicc, szeretünk mi itt Téged, mindig megmondod a tutit, hogy a PS3 mekkora király, milyen olcsó és milyen fasza, és arányaiban több jó játékból lehet választani, ha fasza játékot akarsz. Jah bocs, igénytelen multiplatform játékokkal Te nem játszol. Akkor már csak 10 játék maradt Áhh, nem, ne vedd a szívedre a PS3 a király akkor is. Az xbox360 egy tervezési hiba eredménye csak.
Azt felesleges Neked magyarázni, hogy ha valaki kiválaszt 5 nagyon jó játékot, akkor azt boxon 294 míg PS3-on 181 játékból teheti meg, legalábbis eszerint a cikk szerint (szerintem meg max 40 játékból, ha igazán jót akar, és ez mindkét platformon kb ennyi szerintem), merthogy Nálad ez úgyis mindegy, Nálad két jó játék van, GT5 meg MGS4, ezt már tudtuk eddig is.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
PHM
addikt
"En tudom hogy a kezi konzoloknal mert van sok gyenge jatek a tesztelok szerint, mert gyenge a grafikajuk es mostanaba az a jatek legmeghatarozobb eleme!"
Ebben tévedsz.
Szerintem nem a legmeghatározóbb, hanem a legköltségesebb.
Sok játéknál ebbe fektetik a legtöbb energiát.
Sajnos.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Mazsika
őstag
na most akkor csak nem tudtam meg hogy melyik konzolhoz vannak jobb, és a legtöbb játék!?
Dáccsika
-
phpmoli
tag
egyetertek.
-
Slade92
aktív tag
Ez attól is függ hogy neked teszik e mert lehet hogy ami másnak nem annyira tetszett az neked lehet hogy fog, ami másnak meg tetszett az lehet hogy neked nem fog
Hogy mért is jó az a blue ray lemez
Blu-Ray (PS3) Games:
Blazing Angels = 4.15 GB
Call Of Duty 3 = 6.7GB (7,154,827,264 bytes)
Fight Night: Round 3 = 4.28 GB (4,605,018,112 bytes)
Formula One = 8.90 GB (9,563,602,944 bytes)
Full Auto 2: Battlelines = 3.55GB (3,812,687,872 bytes)
Genji (US) = 12.2GB (13,103,923,200 bytes)
Madden NFL 07 = 7.08GB (7,597,719,552 bytes)
Marvel Ultimate Alliance = 6.85GB (7,356,874,752 bytes)
Major League Baseball 2K7 = 6.04GB (6,485,639,168 bytes)
Mobile Suit Gundam Crossfire = 3.96GB (4,247,295,445 bytes)
Motor Storm (JAP) = 11.9GB (12,793,610,240 bytes)
NBA 07 = 5.06GB (5,439,684,608 bytes)
NBA 2K7 = 7.59GB (8,153,399,296 bytes)
NHL 2K7 = 8.4GB (8,443,592,704 bytes)
Need For Speed Carbon = 11.5GB (12,431,458,304 bytes)
Resistance: Fall Of Man = 17.53GB (18,827,837,440 bytes)
Ridge Racer 7 = 6.95 GB (7,471,366,144 bytes)
Ridge Racer (JAP) = 6.95GB (7,471,366,144 bytes)
Sonic The Hedgehog = 7.9GB (8,521,499,472 bytes)
Tiger Woods 2007 = 7.19GB (7,365,525,504 bytes)
Tony Hawk Project 8 = 5.10GB (5,489,950,720 bytes)
Untold Legends: Dark Kingdom = 8.27GB (8,880,652,288 bytes)
Virtua Fighter 5 = 4.30 GB (4,289,855,488 bytes)Mert már azért nagyon "közelítünk dvd túlépéséhez"
-
bwoay
nagyúr
"Need For Speed Carbon = 11.5GB (12,431,458,304 bytes)"
aztán valami csoda folytán ez (is) ráfért egy DL lemezre, azonos minőségben.
Egyébként nyilván jó a BD, inkább az a kérdés, hogy egy konzolnál
összességében előny, vagy hátrány ebben a generációban.
Amíg jelentősen növeli az árat, viszont a kapacitását a játékok 5-10%-a használja ki,
addig még korai lenne kijelenteni, hogy kinőttük a DVD-t.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Slade92
aktív tag
De azért már közelítünk!
Az EA meg mindenre platformra kiadja a "divatjátékait" és így csak megoldja hogy kiférjen dupla dvd-re de szerintem a fejlesztők-nek is jobb lenne ha a xbox360-ba is blue ray olvasó lenne mert így nem kellene arra figyelni hogy csak 8-9gb legyen már amelyik játéknál mert szerintem ha az x-be is BD olvasó lenne akkor a xbox játékok is lenének 10-12 gb (na szóval érted mire gondolok) -
nosferatue
tag
A fejlesztőknek lehet, bár ez sem teljesen igaz, de a MS-nek biztos nem érdeke növelni a 360-as gépek árát, főleg, hogy ősszel az árcsökkentésnek köszönhetően került igen előnyös helyzetbe.
A fejlesztőknek szerintem kb. mindegy hogy 1 blu ray-en vagy 5-6 többrétegű dvd-n adják ki a játékaikat.
[ Szerkesztve ]
I just curse the sun so I can howl at the moon
-
Slade92
aktív tag
MS már egyszer tárgyalt a sony-val hogy legyen xbox-ba is BD csak a sony mondta hogy annyiért amennyiért nem adja!
De ha mondjuk egy játék 8gb nagyobbra sikeredik akkor a fejlesztők nem mind egy mire adja ki! -
roliii
tag
PS3-om egyértelmű , egyébként meg sok játék van PS3ra is , csak több helyen kell megnézni őket..
-
jeni
félisten
Szia
Nem rég vettünk a gyereknek egy XBOX 360 Elite-t.Kérdésem az lenne,hogy a gyári Microsoft Xbox360 Wireless Networking Adapter-t miképpen tudnánk helyetesíteni más Wifi(?) adapterrel?A segítséget elöre is köszönöm
-
GeoPhoto
tag
Ha még nem fúrtátok szét a falat a WiFi miatt a 360-anhoz, akkor egy másik olcsó wifi routert elvileg össze lehet kötni a másik routerrel (én két TP-Linket "bridgeltem" össze). Persze ehhez ismerni kell mindkét routert, de a legolcsóbbak 6e körül vannak, használtat meg kapsz még olcsóbban is.
Üdv,
Geo -
XadartX
csendes tag
Az Xbox 360 elit van fehérben is?És sztem az Xbox 360-on is lehet ingyen internetezni.
Ja és az Xbox 360-at nem kell ki csipeltetni mint a ps 3 vagy vagy 2 őt ennyi veljobb. -
XadartX
csendes tag
ja és az xbox 360-an hozz nem kell vezeték külün a konzolnak.
-
Dj Polc
tag
A boxomnak örülök én is csak lenne rá uncharted 2 meg killzone 2...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB Nintendo MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Limitált God of War Dualshock 4 Kontroller
- Limitált God of War Dualsense Kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest