Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    válasz TechN7ne #1155 üzenetére

    "Ne haragudj ,de épp egy hangmérnökkel beszélsz ,és be mersz linkelni egy apró/ultra gagyi/ műanyag hangfalnak sem nevezhető valamit (ennél bármelyik Genius is jobb) ,vagy jössz nekem egy 3 ezer forintos fejhallgatóval?

    Ne haraguggy ,de nem mindenki lehet olyan magasan iskolázott ,mint te vagy ,nem mindenkinek telik hangménök iskolára! Miért ,te lenézed ,ha valaki nem ment továb a felsőoktatásba nyolc általános után? És akko mi van?
    Igen ,be merek linkelni egy Creative SBS 20 csúcsminőségű hangrendszert ,a szakeladó ajánlotta a Számítógép Szaküzletben ,aki történetesen épp hangmérnők volt és neki is ilyen van otthon a Házi Stúdiójában! Azt is montam ,hogy a hangcsillapító töltés az ki lett cserélve igazi gyapjúra jól a falra felragasztva tégelyes Palmatex Erősragasztóval ,így az elszigeteli a rezgéseket és így mindegy hogy miből van a doboz anyagaaaaa! Te nagyon magasan iskolázott hangmérnők!
    Hát nézd már meg ,itt ez a Genius [link] tiszta gagyi csak tíz euron ,hangszínszabályozó sincs rajta ,hogy ne lenne jobb egy Creativ!

    A Somogyi Audio Line fülhalhatót aztat inkább nem is részletezem ,mert néznél egyet nagyot ,ha megtudnád ,milyen haggja van nekie! Vót ,hogy leesett a fejemről olyan BASS jött ki rajta ,hát kell enné több ,te hangménök? 64 gigabájtos kártya van hozzá!

    Ja és szólok megin ,hogy ne csinájjá magadbó tovább hülyét ,elhisszük!

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák