Hirdetés

2018. június 21., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) copass


copass
(PH! kedvence)

hang és fizika remélem sokkal jobb lesz.

(#2) DonDennis


DonDennis
(fanatikus tag)

Ezek a képek az 1-ből is lehetnének, bár grafikával eddig se volt gond, csak mikor ilyen magasra emelik a mércét (PC1) utána nehéz tovább lépni, és nagy eladásokat az átlag user fog generálni aki "huuu dee széppp" na ha nincs meg a huuu de faktor mert jééé ez ugyan úgy néz ki mint az 1 akkor ott lehet cink. Ugyan ez van az NBA 2K családdal az első next genre megjelent 2K kb ugyan úgy néz ki mint az éppen aktuális, így már nincs meg az a húúú faktor, és aki annyira nem szereti a kosarat az csak azért mert, hogy új mezek vagy igazolások megvannak nem fog 19.000Ft költeni rá max 2-3 évente.

Why would I sit down? I'm always on my feet. - Dominick Cruz

(#3) ribizly


ribizly
(PH! addikt)

Tőlem egy petákot sem fognak látni. :(
Azután, hogy előrendelőként ugrottam bele az első részbe és utána meg záporoztak a fizetős DLC-k, amiből semmit sem kaptam meg, pedig úgy emlékszem nem így indult a projekt, tőlem akármilyen újítással is állnak elő, kihagyom.

|•| [Eladó] Panasonic Lumix DMC-FZ200 | Little Bear MC2 "preamp" | XLR kábelek | SC-Stratos RCA kábel |•| A WORD elszáll, az írás megmarad |•|

(#4) Csapoati válasza ribizly (#3) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Melyik csomagban fizettél elő? Mert ugye a Junioroknak (10€) és a Team Membereknek (25€) egy szóval nem ígértek semmiféle dlc-t, csak annyi kedvezményt a végleges játékra, amennyit befizettek (meg ugye a nyereség rájuk eső részét). Én Full Member voltam (45€), megkaptam a játékot ingyen, 3 dlc-t, és visszafizettek nekem eddig 132 eurót. Ez olyan rossz lenne?

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#5) Raymond válasza Csapoati (#4) üzenetére


Raymond
(PH! nagyúr)

Ja, en csak team Member voltam de visszafizettek valami 72eur-t eddig. Abbol meg lehet venni ami kell, foleg hogy allandoan van valahol engedmeny.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#6) vlevi válasza Csapoati (#4) üzenetére


vlevi
(PH! nagyúr)

Én meg talán Junior voltam, de nekem is küldenek néha 4-5 eurót.
Kíváncsi leszek a PC2-re, de most hirtelen nem is tudom, mi újat lehet még alkotni? Ja, persze ezt mondtuk annak idején a Race07, GTR2, fRactor játékokra is, hogy abban már minden benne van, aztán kiderült, mégsem :)

(#7) sagem


sagem
(PH! addikt)

Bár én csak kipróbáltam a játékot, de szerintem bőven lehet még hova fejlődniük, és ezt most nem rossz értelemben írom, hanem azért, hogy tudnak olyan dolgokon csiszolni, ami miatt újra megveszik a rajongók + esetleg új vásárlók is csatlakoznak. Elég csak az online rendszerre gondolni, azt lehet még formálni, alakítani rendesen, sőt, még bőven vannak kiaknázatlan lehetőségek:)

A grafika kb. másodlagos ebben az esetben szerintem.

[ Szerkesztve ]

"Nem ezeket a droidokat keressük"

(#8) copass válasza vlevi (#6) üzenetére


copass
(PH! kedvence)

azért az rfactor,gtr2(gt legends) eléggé rendben van szimuláció ügyileg!:D
assetto corsa jeleneg a legjobb.szerintem.

(#9) guftabi96 válasza copass (#1) üzenetére


guftabi96
(PH! addikt)

Én örülnék neki, de nem hiszem, hogy a fizika sokat fejlődni. Azért elég szűk az a réteg, akik a szimulátorokat szeretik.
Számomra az első rész felejthető volt, valószínűleg a második is az lesz.
Azért most nem állunk rosszul autós játékokkal, aki a szimulátorokat szereti, annak ott az Automobilista, Assetto Corsa, rF2 + iRacing, aki az árkád stílust, annak ott a Forza. Kettő közötti átmenetre meg itt a PC.

WTCR 2018, minden 1 helyen: https://goo.gl/Zh2aSV (wix) | #KeepFightingMichael | #JB17

(#10) raskolnikoff válasza vlevi (#6) üzenetére


raskolnikoff
(PH! addikt)

Valahogy az autós játékok nem tudnak már újat mutatni. Na persze, ott a VR aminek meg talán az egyetlen értelmes területe az autós szimuláció.

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#11) guftabi96 válasza raskolnikoff (#10) üzenetére


guftabi96
(PH! addikt)

Árkád vonalon szerintem se nagyon lehet újat mutatni (én pl nem látom, hogy miben jobb mondjuk egy új nfs egy régihez képest (grafikát kivéve)).
Szimulátorok terén viszont más a helyzet. Itt sosincs megállás, mindig van min finomítani, fejleszteni. (És ugye mindig lesznek új versenyautók, amiket le lehet modellezni).
Az más kérdés, hogy kicsi az a réteg, akiket ez érdekel, de ettől függetlenül jól állunk (Assetto, rF2, Automobilista (ez nem igazán ismert, de bátran tudom mindenkinek ajánlani, nagyon jó. És van arra is lehetőség, hogy vétel előtt bizonyos weboldalakról "kikölcsönözd" ;) ), iRacing, R3E).

WTCR 2018, minden 1 helyen: https://goo.gl/Zh2aSV (wix) | #KeepFightingMichael | #JB17

(#12) raskolnikoff válasza guftabi96 (#11) üzenetére


raskolnikoff
(PH! addikt)

Áh NFS már rég halott.

Egyébként is azért zavarbaejtő ez a kérdés mert pl ott a GTA5 ahol nem főprofilként olyan autózási élményt raknak be ami simán megeszi reggelire a legtöbb NFSt.

Amiket mondasz az is igazából már kormányos téma talán, szóval úgy önmagában az árkádra tényleg nem sok ami új. Na persze, ott a Trackmania de az más tészta. ;)

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#13) Chapel


Chapel
(PH! addikt)

A graf teljesen ok, itt nem az a lényeg; másodlagos.
Hangok szvsz teljesen rendben voltak, ellenben a fizikára jobban ráfeküdhetnénk+ gumi szimuláció.

Én jobban szeretem az ember közelibb verdákat, előbb ülök egy jó kis S2000-be, mint egy Koenigsegg-be, jó lenne ha a folytatásban is sok "utcai" autó lenne.

http://www.flickr.com/photos/mr_chapel ELADÓ: Sigma 150mm 2.8 Macro, Keresek Sigma 150-600-at, Canon véggel.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.