Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörp
senior tag
Szóval ÉNB meg lett fenyegetve egy szájbaveréssel kinn, mert elmondta mit csinált Digó. Digót nem értem, nem vette észre a kamerákat amikor gusztusa támadt Ginára? Mit hitt, nem derül ki?
-
C4mp3r
addikt
mindenki rohadt kemeny ebben a jatekban es verekedni akar, egyik egy 18 eves csitrit akar intenzivre tenni a masik egy maganal fel fejjel magasabb csavot akar kiutni nem tudom miert nem inkabb egy muay thai edzot kerestek fel ott jobban tudnanak ervenyesulni. tiszta szanalom, aztan persze a legtobb ilyen gyoker aki veressel fenyegetozik egy utest nem bir bevinni ha arra kerul a sor.
en mondjuk elegge meglepodtem, hogy a renatot nem kulonitettek el a nyugiszobaban vagy kapott valami levelet amiben megjegyzik, hogy ezt talan nem kene. semmi beavaktozas nem volt a stabtol. ugy latszik lazabbak a szabalyok.
[ Szerkesztve ]
-
"Btk. 222.§ (2) Aki félelemkeltés céljából
a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy
b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
A mai műsorban, előzetesben szerintem volt olyan esemény, ami fentieket kimerítette.
Nem értem hogy kedvelhetik ennyien az ilyen Dugó féle suttyó prolikat?
-
C4mp3r
addikt
válasz antikomcsi #404 üzenetére
pedig eleg ha csak kilepsz az utcara vagy beulsz egy autoba. ez a suttyo prolik orszaga, a digo felek a szabaly nem a kivetel
-
-
lowzor
veterán
válasz antikomcsi #404 üzenetére
Hogy igazából hányan kedvelik, az a szám szerintem a 0 felé konvergálna. Még az országos barátnője, Gina is kiröhögte a háta mögött.
-
UFO1
senior tag
Ranato leszerepelt – csúfosan – érdekes módon ezerszer piszkosabb módon szidott egy nőt (kislányt) mint ahogy ő tette és mégsem háborodott fel a fél brigád! Hogy is van ez?
Dijégo milyen penge indul a cicaharc pofán verés miegymás jó lesz a holnapi adás bár jobb lenne ha nem ebbe az irányba indulna a széria. Talán ideje lenne beküldeni egy levelet, hogy aszonnya aki káromkodik fenyegetőzik az 1 napig nem kap cigit és a nyugiban kell eltöltenie az egész napot kenyéren és vízen. Aki látta az utolsó 3 szériát ott is ez a stílus volt az általános? Mert én mint említettem a 6-os szériát is csak fél éve láttam de fényévekkel más, jobb, nézhetőbb, érdekesebb stb. volt!
Egyet el kell ismerni a dijego -féle RAP csapat sokkal ütősebb lett az ÉNB -féle szánalmasan bénára sikeredett bár előbbiben több ebben jártas „versenyző” is van. Mindenesetre dijégo utca ajtó nyílj ki kívül tágabb!
Azért az furcsa alig 2 hete vannak bent de a fél csapat megölné a másik felét volt már farok verés ujjazás mi lesz még itt!?
-
Vakegérke
félisten
Leszedtem a szavazatomat Dugóról és Bálintra tettem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
válasz Vakegérke #409 üzenetére
Azért ez Tőled elég nagy dolog!
Amúgy olvasgattam a közösségi oldalak hozzászólásait a témához, és vannak kivételek, de többségében azt látom, hogy a Dugóra szavazók nem tudnak normálisan fogalmazni, sok esetben nincs is értelme a leírt mondatoknak, mert nem megy még a ragozás sem, és eltekintve a hosszú ékezetektől írni sem tudnak helyesen. Mindenki elgépelhet néha valamit, lemaradhat egy dupla mássalhangzó, de itt nem erről van szó. Ezzel szemben a Bálint szimpatizánsok, jobban meg tudják fogalmazni azt a két mondatot amit leírnak, és sokkal kevesebb hibával teszik ezt.
És ez sajnos tényleg #405 C4mp3r hozzászólását támasztja alá.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #410 üzenetére
Hogy miért döntöttem így, az jól látható volt az esti adásban, pontosabban az előzetesben. A primitív emberek sajátja a fenyegetőzés. Dugót többre tartottam, leszerepelt.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
válasz Vakegérke #411 üzenetére
Lényeg, hogy időben észrevetted, hogy Dugó egy primitív ösztönlény, és nem olyan, mint a bemutatkozójában.
Lehet, hogy Bálint unalmas sokak szerint, és Dugó csinálja a műsort, én ennek ellenére nem szeretnék még csak esélyt sem adni egy Dugó félének, hogy megnyerje a műsort.
Aranda és gáDzsina is undorító, már azon agyaltak, ha Bálint jön vissza megkeserítik az életét! Ha Bálint egy szellem, és nekik olyan, mint ha bent sem lenne, akkor mit foglalkoznak vele, mit akarnak megkeseríteni neki? Hisz gáDzsina szerint ott sincs. Ők ketten a két leg rosszindulatúbb villalakó. Remélem nagyon pofára fognak esni a játék során.
És remélem Renátó is nagyot koppan, akinek Bálint mellé kellett volna állnia. Túl sokat vártam Renátótól az elején, de győzött benne a cigó vér!
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #413 üzenetére
Renátótól sokat vártam, azt hittem, hogy egyféle alfahím lesz. Nem nyert.
Véleményem szerint jelenleg nem való a villába Renátó, Dani, Dugó és Gábor. Utóbbi csak azért, mert "csak úgy ott van". A csajokról most nem akarok véleményt alkotni.
-
UFO1
senior tag
válasz Vakegérke #414 üzenetére
Milyen műsort csinált? Lemaradtam valamiről? Az Aranda klán csak a fesztivált csinálja áskálódnak egymás ellen mint a rossz gyerekek. Ezek nem tudják hogy 0-24-ben kamerák veszik őket? Jól példázza milyen emberek ahogy kiment a Vivi a szobából ahol azt mesélte hogy erőszakolták meg (és teljesen mindegy igaz e) egyből te ez hazudik! Mi van???!! Egy földön fekvő emberbe még belerúgunk hogy van ez.
A renato meg csúfosan leszerepelt ha valaki ennyire nem bírja az alkoholt vagy ennyire kihozza a valódi (cigány bocs hogy ezt írom) énjét az ne igyon. És a legnagyobb gáz hogy józanul nem hogy bocsánatot kért volna hanem azt monda én ilyen vagyok. Szerintem most dobta el az első 4-be kerülés lehetőségét mert nálam ez így néz(ett) ki: renato, Bálint, Moh(a bá), Gaben.
Ja és Gaben ki rakná rá egy kiválasztásnál ki hívná ki? Senkivel nem veszett össze (még). Nekem olyan Alekosz (csak nem sík hülye sőt) és Szabolcs (VV1) keveréke aki szépen surranó pályán meg is nyerte a játékot. (Majka és Oki előtt akik vitték a músort de még a Lorenzo -féle szerelmi szál is kevés volt) Különben meg kivel beszélgetne a sok abnormális között. Talán csak ÉNB, és Moh(a bá) akivel el tudna normális dolgokról beszélgetni csak utóbbit nagyon lefoglalja BMW ja nem Mercike. Tényleg mi a túró az a csillogó bisz-basz a bal arcán a szeme alatt és minek?
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz antikomcsi #419 üzenetére
Akkor bocsesz így mégis jónak ment csak rossz hosszra.
Más: hol taglalják hogy ki miért menjen vissza?
Ja igen épp most találtam ezt a cikket Virágról aki 6 éve elég vállalhatóan énekelt. Miért nem ebbe az irányba indult el a rosszlányok.hu helyett. Esetleg egy X faktor?!
Különben ha már zene ők nem mehetnének be úgy mindannyian milyen műsor lenne itt?! A bent lévőktől könnyű szívvel megválnék - most!
Ezt meg mindenkinek hogy lefekvéskor vagy ébredéskor csak erre az arcra tudjon gondolni. Egészségetekre!
-
UFO1
senior tag
Hát én direkt megkerestem az eredeti előadóval (Csifó Dorina, Barátok közt: Temesvári Noémi ) ezt az Aranyhaj betétdalt és akár a Virág is énekelhette volna igaz nem vagyok Gáspár Laci de hibátlanul énekelte el ezt a baromi nehéz dalt! És még a hangszínük is tök egyforma! Szerintem megvan a kedvenc a műsorban.
Az már más kérdés hogy egy ilyen tehetséges lány hogy csúszik ennyire félre? Nagy kár érte.
Remélem lesz pár éneklős feladat és a szerkesztők (talán olvassák ezt a fórumot ) le is adják majd nem csak a civakodás és a trágár beszéd megy műsorba és talán felfigyel valaki Virágra és segíti a helyes(ebb) útba terelgetni.
[ Szerkesztve ]
-
rushty
őstag
-
UFO1
senior tag
Útba = irányba.
Ez lesz a veszte pedig egy helyes nő akit bedaráltak a semmirekellők inkább az értelmesebb emberek köré kéne csoportosulnia. Ha be(dzs)
gina kikerülne teljesen más lenne mert ö szítja a tüzet.Én még mindig nem térek magamhoz ÉNB TikTok challenge-én!
[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
sziasztok! jöttem ide olvasgatni, meg egy-két témához hozzászólni. eddig sosem néztem a VV-t, aztán nemrég belekukkantottam ebbe az évadba, aztán már rendszeresen műsoron van nálam is.
-
csababarca
őstag
Gábornak respect, hogy elviseli valahogy ezeket a nulla IQ-s embereket bent.
Őt szerintem berakták, megkapja a pénzét az RTL-től, csak üljön kicsit bent.
Nem hiszem, hogy önszántából ment be, vagy ha igen, akkor nagyon hülye, ha nem erre számított, hogy ennyire buta emberekkel lesz körülvéve.Digo, Renátó, Dani (?), ezek hárman mindennek a legaljai, lányok közül meg egy normális sincs, azért ennyire alja évad még nem volt, pedig túléltünk már párat.
Btw, ennél kevesebbért zártak ki játékosokat (Simon, CSoki, most akik beugranak) mint amit Renátó itt leművelt, érdekes, hogy most miért nem figyelmeztették legalább.
[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
kalanchoe
senior tag
válasz csababarca #427 üzenetére
a többiekhez viszonyítva szerintem még mindig tök normális megnyilvánulásai vannak, bár nem tudom, meddig marad bent.
nekem Mercédesz volt a kedvencem, jó hamar elment, pedig szerintem az egyik legunproblémásabb szereplő volt. talán még akit megemlítenék az Robi, mert vele sincs szerintem sok probléma, és egész értelmesnek tűnik. -
-
LamaCube
addikt
"Btw, ennél kevesebbért zártak ki játékosokat"
Azért a kettő nem ugyanaz, hogy fenyegetés vagy tettlegesség. Akkor zárják ki, ha a testi épségét veszélyezteti a másiknak.
Csoki-hozzávágott Zsu fejéhez egy szemöldökcsipeszt, ami akár a szemét is kiverhette volna.
Anno volt egy csaj, akit kizártak az meg naranccsal vágta fejbe az egyik srácot.
Ettől függetlenül gáz volt Virág és Roli is.kalanchoe
A legrosszabb évadba kapcsolódtál be szerintem, ha ez tetszik, akkor nézd meg az Alekoszost vagy akármelyiket, eddig mindegyik veri szerintem a VV10-et.Remélem Bálint megy vissza még ő a legértelmesebb meg Robi. Persze még egyikük se mutatta meg az igazi énjüket.
Remélem lesz iskolás hét, de nekik az általános iskola is nehéz lesz nemhogy az érettségi...
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
kalanchoe
senior tag
válasz csababarca #430 üzenetére
így van meg talán még Bálint az, aki a tegnapi adásban említette a rap-es feladatban, hogy igaz a másik ócsárlásáról szól a feladat, de attól még nem kell annyira obszcénnak lenni.
-
kalanchoe
senior tag
válasz Vakegérke #431 üzenetére
arról pont lemaradtam, de ha így van, akkor meg tényleg kijelenthetem, hogy a lányok részéről baromi rossz a reprezentáció.
az a rész is érdekes volt, amikor Vivi megerőszakolásáról volt szó, és a dolog valósságán veszekedtek, nemhogy inkább összetartanának és segítettek volna. -
kalanchoe
senior tag
válasz LamaCube #432 üzenetére
más évadból még régebben láttam egy részt (már nem emlékszem melyikre), de ott teljesen normálisan viselkedtek ehhez képest. persze nyilván, kell a dráma, hogy legyen min csámcsogni a fogyasztóknak, de ami itt van már, az kicsit szekunder szégyenérzet.
valamint az előzőből pont az említett Zsu-s részt láttam még, amikor kizárták az egyiket, mert veszélyeztette a másik testi egészségét. -
csababarca
őstag
válasz LamaCube #432 üzenetére
Jó a csipeszes talán necces volt, de a Simonos máig érthetetlen. (főleg mivel róla rángatta le a dögViki a nadrágot megalázó módon először)
És szavakkal sokkal inkább lehet bántani embereket, mint egy pofonnal mondjuk.Persze értem, ez a játékszabály.
Mindenesetre, én játékosként inkább benyelnék egy pofont/öklöst, mint hogy 0-24ben anyázzanak, meg ócsáróljanak.
számomra ez utóbbi sokkal súlyosabb cselekedet.btw. Zsu azt rendesen kiprovokálta, amekkora színészkedést és kétszínű hátbafúrásokat bemutatott (nem szándékosan, csak ostoba volt mint a föld), csodálom, hogy őt nem verték meg bent rendesen.
Na egy Digó vagy Renátó féle ösztönlény esetében Zsunál is necces lenne, hogy nem pofozzák e fel.[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
LamaCube
addikt
válasz csababarca #436 üzenetére
Persze a szavakkal súlyos lelki traumát lehet okozni ezt nem vitatom és előbb-utóbb valakinél elszáll valami és tettlegesség lesz belőle. Virág is direkt húzta, hogy hátha elszáll egy pofonocska.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
veterán
Volt régebben egy film, ahol a nézőszám függvényében egyre gyorsabban haltak meg az elrabolt emberek.
Az egy jó film voltどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
LamaCube
addikt
Ez az Amanda meg Gina mekkora egy takony emberek...
-
Vakegérke
félisten
Robinak van a legtöbb esze. Futkározik, fitten tartja magát. Nem punnyad, mint a többiek.
Kéne valaki, aki Arandát és Gádzsinát megfekteti, hogy ne elmélkedjenek hülyeségeken.
-
C4mp3r
addikt
válasz csababarca #436 üzenetére
simonos kizarast megszavaztattak a nezokkel, es ok dontottek ugy hogy tavoznia kell. emiatt a nezoket okold akik mocskos modon elfogultak a nok iranyaban es barmilyen veszekedesben/egymas tepazasaban a nonek fognak igazat adni mindegy milyen undorito modon viselkedett esetleg. sajnos az equal rights equal fights szlogen jol hangzik, de csak alomvilagban letezik, mint ahogy most is lattam nehanyan mar habzo szajjal koveteltek a renato kizarasat egy kis uvoltozes miatt mert hat novel hogy mer igy beszelni.
-
UFO1
senior tag
Vicc ez a be(dzs)gina hogy nem történt semmi a takaró alatt aztán 2 perccel később arandának újságolta hogy meg ujjazta a dijégó úgy hogy előtte 1 perccel azt kérte hogy zipzár a szádon. Szép vagy te csaje!
Ott a Viki és Aurelio vitte a műsort (a 6.os széria kedvencem) mert mindenkinek jól beszólt és a farok forgatóval hatalmasat veszekedtek. Igaz volt jó pár aktív mellékszereplő is! Ami becsülendő volt benne hogy mellé állt Zsófikának aki majdnem meg is nyerte a játékot. Különben neki kellett volna!
Azért itt is szépen öszeverődtünk! Végre!
ÉNB mit kapott valami gyorsítót? Nagyon beindult!
A mai adással meg is nyerte a párbajt ÉNB!
Intelligencia és suttyó (gijégó) párharca vicc az egész![ Szerkesztve ]
-
rushty
őstag
Gábor szerepelt már az Anikó showban szóval bármire képes az akkori exével mostani barátnőjével, akivel ugye 6 éve együtt. [link]
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
Pörp
senior tag
Digó egészen elképesztő tajték paraszt. Bálint egész normálisan állt hozzá a feladatokhoz, de ez a beteg Digó csak személyeskedni tud, nagyon remélem hogy kinn is marad. Én egyébként ilyen nyílt fenyegetésekért azonnal zavarnám haza.
-
Dugó nem csak egy suttyó, de mérhetetlenül ostoba is, valószínű nem csak a távolság miatt nem jár a mensa clubba.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy a családján és az ismerősein kívül valaki szavazzon rá!
Ez igaz Arandára és Gádzsinára is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs