Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Remelem, A nem nyomta meg a mosogep dobjat, lehet masnak meg jol jonne neha...
-
Vakegérke
félisten
Dani egyre gusztustalanabb.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
Érdekes lesz holnap, hogy ki kapja a legkevesebb szavazatot, kire fognak szavazni a nézők, aki buta, mint a föld, de csinálja a műsort, vagy a csendesebb karakterekre?
Gábor csak addig volt képernyőn, míg a többiek be nem költöztek, úgy látszik nem nagyon van mit bevágni róla. Hiába a szerelmi vallomás, ezzel nem fogja megnyerni a játékot. Virágért kár. Neki nem lett volna szabad jelentkezni a játékba, még nincs kifejlett személyisége. A viselkedése tipikusan a késői kamasz-tini korszak lázadó, mindenki menjen a csudába jegyeit mutatja, amitől minden szülő megőrült aki már átment ezen.
-
C4mp3r
addikt
megprobalom nezni, de nekem ez mar nagyon szinvonaltalan ugyanugy ahogy az osszes vv5 utani low budget verzio. teljesen jellegtelen kozonseges husangok, mintha casting nem is lett volna. hol van mar egy vv attila vagy oliver, latszik, hogy a 18-25 eves korosztalyt szeretnek egyedul megszolitani a tobbi elengedtek. aztan persze lehet csak en oregedtem meg igy kozel a 30-hoz, de eddig nagyon cringe az egesz. boomerek leszunk egyszer mindannyian
p.s: 18 eves csajt elso ejszaka mar a legnagyobb taplo ujjazza gratulalok a bemutatkozashoz. eddig nalam ennek a balint gyerek tunik ugy, hogy van sutnivaloja, nyilvan az ENB miatt nem idegen szamara a kornyezet es a kamera
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz Vakegérke #253 üzenetére
Nekem speciel pont, hogy a visszájára fordult a vállalkozó gyerek. Bejött nagy mellénnyel aztán nagyon visszavett. Persze az a típus aki sokat beszél és keveset (semmit) mond de az szimpi hogy próbálja helyrebillenteni azt aki rossz irányba indulna, ill. mellé áll akinek segíteni kell. Szerintem nem volt semmi Virággal sem. Aki meg megsértődik egy hulla részeg 18 éves kislány delíriumos félrebeszélésén annak egészségére. Másnap arra se emlékezett melyik rendezvényen volt.
Ez az állandó káromkodás csak engem zavar mert látom itt is többeket. Ilyen volt az utóbbi 3 évad is? Mivel én a 6-ost láttam utoljára és azt is 6 év késéssel de nem emlékszem arra hogy mindenki ennyire trágárul beszélt volna. Talán csak a „predire” emlékszek aki így beszélt volna az attika -féle szériában. Vagy régebben kisípolták ezért nem volt ennyire szembetűnő? Igaz ha most is ezt tennék egy folyamatos síp lenne az egész műsor!
Nem tudom ki hogy van vele de mit keres a belevalóban a győzi? Se nem vicces se nem ötletes és végkép nem szórakoztató. Hogy van ez ott és miért? Nem találtak értelmesebb műsorvezetőt vagy csak azért ő vezeti mert nyalja a Kolosi seggét (nem átvitt értelemben)?
Különben a Puskáson is azt érezni, hogy maga sem tudja miért van itt annyira nem érdekli az egész de aztán otthon ránéz a határidő naplójára: fellépés törölve, törölve, áthelyezve 2022-re törölve, törölve, törölve, el(hó)napolva, törölve, törölve, stb. stb. És akkor rájön jó ez nekem meg tudom csinálni hiába utálom de legalább tudom miből fizetni a rezsit a kocsit a lakást az ezt meg amazt …
Mondjuk van jó is hogy lulu már nincs itt az Anikó azért egy jelentős szint lépés volt aranyos, jópofa veszi a lapot.
Van pár kérdésem: Mi a VV10 tiktok címe, ill. van ilyen online nézési lehetőség?
Egy gyöngyszemet nem tudtam nem felvenni. VV10 Vivi nem tudok sza.ni. Aki szeretné látni letölti sajnos nincs YouTub-om és csak ide tudtam reg. nélkül gyorsan feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
A vállalkozó gyerek, az nem vállalkozó, hanem a családi vállalkozásban dolgozik. Állítása szerint. Ami annyit tesz, hogy faterék dolgoznak valamit, és mivel olyan sötét volt, hogy az iskolát sem tudta befejezni, mondták neki, hogy néha sepregessen össze a raktárba, vagy mehet a francba, ha már az iskolába nem jár. Amikor az iskoláról kérdezték azt sem tudta megmondani hova, milyen szakra járt, ha volt egyáltalán szakirány. Ahogy a tanulásról, és az érettségiről beszélt, hogy minek az, ő menő anélkül is, ő wc papírt használ más meg az érettségivel törölheti ki, azt pont úgy mondta, mint egy sötét, buta ember, aki ezzel próbálja felmenteni magát azért, mert nincs érettségije, úgy hogy degradálja annak jelentőségét.
Talán pont azért kellett volna iskolába járni, hogy rendesen szocializálódjon, hogy az az énje, azok az értékei legyenek a meghatározók, amik mélyen ott vannak benne, amikre most Te is felfigyeltél. Mert valóban van benn jó, és egy jó ember is lehetet volna belőle, de azt a részét elnyomta, és, hogy leplezze tudatlanságát, egy sötét paraszt szerepet vett fel.
Virág valóban egy kislány. És igazad van, az sem felnőtt még, aki egy ittas, magáról nem tudó kislánnyal akkor akar beszélni, és erőlteti ezt a dolgot amikor az részeg. Ilyen helyzetben várni kell, ahogy Dugó csinálta volna a cigó csajjal. A legvicceseb, amikor a 22-23 éves csaj beszól a 18 évesnek, hogy mindenki volt fiatal. Anyám borogass. Azt hiszi ő különb módon viselkedett, amikor szintén ittasan eltorzult fejjel hisztizett, mert más is szóba állt egy fiúval, aki neki tetszik? Amanda azt mondja, ő szólt, hogy neki tetszik a srác? És? Nem az oviban vannak, hogy lestoppolja. Mi van ha másnak is tetszik? Bárki beszélgethet bárkivel, aztán majd a fiú választ a neki szimpatikusabbak közül.
Lányok közül egyelőre a 19 éves Merci és Fruzsina az, aki vállalható viselkedést mutat, az új Mercédesz a káromkodásával, a kurv@ anyázással, nem lopta be magát a szívembe.
Remélem nem látják majd azt a fiatalok Dani és Virág mintáján, hogy minek tanulni, minek az érettségi, ezek hiányában is be lehet kerülni egy való világba, és nyerni egy rakat pénzt.
Csak azt nem látják, hogy nem 36 milliót kapnak, hanem 12x3 milliót, ami közel sem ugyan az. És lehet azt sem tudják, hogy bár ez nagyon jól hangzik, és munkával nagyon nehéz összespórolni, igazából szinte semmit nem ér. Én egy XVI. kerület melletti községben élek, itt ennyi pénzből nem kapsz semmit, ami azon nyomban lakható. 20-25 millióért olyan "putrikat" árulnak, amikre még legalább 20 milliót kell költeni.
Káromkodás, és magamutogatás nélkül is lehetett érdekes műsort készíteni, erre Alekosz és Attila nagyon jó példa, szóval jó lenne, ha nem ez a suttyóság lenne a követendő példa.
Győzike egy megfejthetetlen rejtély számomra is, Az hagyján, hogy nem szórakoztató és nem vicces, de borzalmasan idegesítő. Valószínűleg felmérték, hogy a késő esti betelefonálóknak ő a megfelelő szintű műsorvezető.
-
Pörp
senior tag
válasz antikomcsi #260 üzenetére
Azt se feledjük, hogy sok villalakó azt mondj azért is jött a villába, hogy bizonyítson. De mégis mit bizonyít az ottléte vagy akár ha megnyeri?
-
RoBos
senior tag
A "kis 18 éves" Virágról azért hamar kiderült a múltja, nem kellett még 2 nap sem a beköltözése után. Hát nem a VV-be fog először kinyílni a "virágja", az már biztos! Nem olyan naiv az a csaj, bejáratott már rendesen!
-
C4mp3r
addikt
akkor ezek szerint o ebben az evadban a hivatasos szutyok, az elozoben a vivien volt. mondjuk amikor a bekoltozesnel mondta, hogy van egy vadabb oldala nem pont erre gondoltam csipobol
azt viszont mar megtanulhattak volna, hogy a kurvalkodassal nem lehet vv-t nyerni, ez senkinek nem jott be eddig, ideig-oraig el lehet evickelni ezzel a "musorral', de tuti kiesnek a vegen/kozepen.
-
RoBos
senior tag
És hát nem maradhat ki a meleg srác kategória sem VV10Robi személyében, ahogy a korábbi évadokban is rendre volt mindig bent ilyen ember. Furcsáltam is, h ebben az évadban nem lesz ilyen kategória, de most csak a végére hagyták. Így ismét minden társadalmi csoport le van fedve.
-
rushty
őstag
Amanda
Bálint
Dani
Digo
Fru
Gábor
Gina
Mercédesz
Merci
Moh
Renátó
Robi Exempt
Virág
Vivi
[link]Revolut meghívó pü-ben
-
Vakegérke
félisten
Nem elfelejteni, ma 21:00-kor kezdődik az adás.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
lowzor
veterán
válasz antikomcsi #260 üzenetére
De amikor kérdezték, hogy mi az a családi vállalkozás, nem volt hajlandó megmondani.
Szóval kérdéses, hogy az egészből igaz-e egyáltalán bármi is. -
Vakegérke
félisten
Na, ki lesz a kiszavazott? Szerintem Virág. No nézzük...
-
Most akartam szavazni, erre lezárták a szavazást!
Na erről lemaradtam. Sajnos sejtettem, hogy nem Amanda fog haza menni.
Amúgy nem tartom korrektnek ezt az eljárást.
Szerencsétlen csajnak ez hidegzuhany lesz rendesen.
Egy adásban szerepelt, a szavazás pedig már régebben indult. És ha egyszer szavaztál azt nem lehetett módosítani.[ Szerkesztve ]
-
Na, azért most szavazok egyet az kis prostira, legyen csak védett, idegelje ki szépen Amandát!
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #272 üzenetére
Merci2 megy haza. Mit mondjak, nem vesztettünk semmit, vele csak többen voltak. No meg ha másért nem is, a qrva anyázásért megérdemelte.
-
Lesz veszekedés a kiválasztáson?
Jönnek majd a szokásos közhely indoklások?
Sajnos Amanda kizárt, hogy párbajozni menjen, pedig ilyen rusnya teremtés még a kalendáriumban sincs. -
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #276 üzenetére
Mennyiért lennél hajlandó az ágyad fölé kitenni egy Amanda posztert?
-
-
G4BI
újonc
Hát igen.
Üdv Gábor
-
Vakegérke
félisten
Amandának futás közben lobogtak a mellei. Akkorák, hogy a hídról tudja szoptatni a halakat.
-
Pörp
senior tag
Na a Virág lett védett. Így a #hastag buli után kaptak egy "kis" nehezítést a kiválasztásra.
-
freeknight
őstag
válasz antikomcsi #276 üzenetére
Most azért forognak a fogaskerekek rendesen a villában
Nagyon jó ötlet volt ez a hirtelen lila kendő, az különösen, hogy csak ilyen kevéssel a szavazás előtt mondták meg nekik, feldobja a rendkívül unalmasnak ígérkezett kiválasztást.Sry nem válasz akart lenni
[ Szerkesztve ]
-
válasz freeknight #282 üzenetére
Ja, feldobja, mint Aranda feje, amikor megtudta, hogy Virág kapja a kendőt, pláne az után, hogy gépPuskás Peti megszívatta.
-
Vakegérke
félisten
Bálint kapta a zöld kendőt. Én Gáborra tettem volna a jelet, hiszen ugyan bent van, de jelét nem adja, hogy él.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #285 üzenetére
Szerk: A randát?
Kizárt. Szerintem Gábort hívja ki azon okból, amit az előbb mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Ui:
Különben már várom, hogy egyik este végigsöpör a hancúr szellem a fiukon Virág személyében és felkelve: baz engem lesz.ptak – te engem is …
Félreértesz nem tetszik és nem is hájpolom csak azért fél/egy éve a fotók alapján nem nagyon ismernéd meg az utcán a mostani hányinger kinézete után. Kifejezetten csinos és vékony nő volt! Mondjuk ha ugyanekkora
pofá..szája lenne mint itt az biztos elvenné a varázs jelentős részét! -
csababarca
őstag
Ennek a műsornak mi létjogosultsága van ebben a formában?
Értem ezalatt hogy állítólag van casting, de eleve rtlnél már dolgozó Bálint, Virág hogy kerültek ide?
Nem fair a többi jelentkezővel szemben, hogy egyszerűen kiválogatják az éjjelnappal budapestből kiebrudalt szereplőket.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
lowzor
veterán
válasz csababarca #290 üzenetére
Valamekkora előnye biztos lesz belőle.
Mondjuk a korábbi szériákba is kerültek be youtuberek, mégis kiszavazták őket, mert taplók voltak. -
csababarca
őstag
-
rushty
őstag
válasz csababarca #292 üzenetére
Ráadásul ez a jubileumi 10., de nem látszik, hogy különleges lenne.
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
F34R
nagyúr
Megneztem a kiszavazast, most ez hogy jott ossze? Balint meg Fru a legtobb szavazat? xD.
Erdekes latni, az emberek hogy megtudjak magukat hazudtolni. -
UFO1
senior tag
VV10 hír morzsák (baromi sok)!
Szerintem megvan az egyik "játékos" valódi ill. itt használatos neve: Aranda!
-
LamaCube
addikt
válasz Vakegérke #286 üzenetére
Amandára szavazott, ha tökös, akkor őt hívja ki. Persze általában azt szokták mondani a férfi játékosok, hogy nőt nem visznek ki párbajra, mert az a nézők szemében a gyengeség jele. Mondjuk én ezzel nem értek egyet! Ha őt látja olyannak, akivel nem akar a villába lenni, akkor vigye őt.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
válasz LamaCube #296 üzenetére
Én is bízom benne, hogy azt viszi ki, akire a jelét rakta. Nem férfi párbajozik a nő ellen, hanem játékos a játékos ellen. Itt nem lesznek erőfelmérő, vagy ügyesség versenyek, az derül ki, hogy a szavazó nézőknek, melyikük szimpatikusabb, és az ilyen esetben teljesen mindegy, hogy milyen nemű a párbajozó.
Illetve, hogy milyen értelmi képességekkel rendelkeznek maguk a nézők. Eddig a szavazásra bocsájtott kérdések, nem úgy voltak megfogalmazva, hogy egyértelműek legyenek. Legutóbb talán az volt a kérdés, hogy ön szerint kinek lenne a legnagyobb szüksége a lila kendőre. De ez a kérdés nem egyenlő azzal, hogy kinek adná. Hisz egyértelmű, hogy a legnagyobb veszélyben Virág volt, tehát neki volt a legnagyobb szüksége rá, de nem biztos, hogy az adott néző neki adná. Szóval tartok tőle lesz még lázadás a VV facebook oldalán.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest