Új hozzászólás Aktív témák
-
ernyo15
csendes tag
válasz
Atomantiii #3536 üzenetére
A sima hagyományos panír liszt-tojás-zsemlemorzsa utána kis olajozás mindig megmarad, ha "sörtészta" vagy "párizsi bunda" a bevonat akkor valószínűleg kell alá sütőpapírt tenni (én ilyeneket még nem csináltam benne).
-
Essejó
veterán
válasz
Atomantiii #3536 üzenetére
A bepanírozott húst tálcára rakom és mindklt oldalát vékonyan áthúzom egy olajba mártott szilikon ecsettel és úgy sütöm, 200 fok 15 perc félidőben megfordítom.
Vagy ecsetelés helyett beszerzel egy ilyet link
Nagyon praktikus, kb 1000 fújás van benne ráadásul 0 kalóriás, szóval diétázóknak kiváló. Beszerezhető link
Viszont nem olcsó! Nagyon nem![ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?