Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Farming Simulator 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Donki Hóte #6996 üzenetére
A kereso mukodik, es visszaolvasni sem kell sokat... Hajra
-
2007ath
aktív tag
válasz Donki Hóte #7211 üzenetére
"a hangminőség más, nagyjából hasonló kategóriájú telefonokhoz képest"
Azt hiszem, a "hasonló kategóriájú" jelzős szerkezetet nem kellett volna leírnom, mivel félreviheti a vitát. A beszélgetési hangminőség ugyanis jellemzően nem függ a telefon kategóriájától, a néhány ezer forintos hagyományos (nem okos) telefonoknál is alapból jó szokott lenni. Legalábbis a (saját) 3s-emnél mindenképpen jobb.
Számomra érthetetlen egyébként az, hogy
1./ Minden ezzel kapcsolatos információ arról szól, hogy ez nem hardveres hiba. (Valóban nem az, mert nálam pl. a hangrögzítő beszédhang felvételekor tökéletes minőségben rögzít.).
2./ Működő szoftveres megoldások kezdenek megjelenni a hiba javítására,
Akkor miért nem jelentkezik minden telefonon, amelyik ugyanazt a ROM-ot használja? Én pl. használtam Global Developert és Global Stablet is. A beszélgetési hangminőség minkét esetben egyformán rossz volt.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz Donki Hóte #7306 üzenetére
Félreértések elkerülése végett: Nekem ilyen stabiul,. jól használható telefonom még nem volt!
Számomra hibamentes!
De látom, hogy sokaknak mekkora gond például a videó hangrögzitése, vagy például endomondo szórakozása.
Ez utóbbit én is tapasztaltam, de, hogy öszinte legyek nem is használok már iylen alkalmazásokat, meg millió alternatíva is van. -
trebrona
nagyúr
válasz Donki Hóte #7351 üzenetére
Nem lennék 100%-ig biztos benne. 5GHz wifi, fullHD kijelző, erősbb SoC valóban a 4Prime mellett szól, ellenben kamerában több tesztben is gyengébbnek ítélték.
GSMArena kamera összehasonlítója: [link]
Bal oldalon tudod mozgatni az egérrel a zöld jelölő téglalapot, érdemes a szélek felé húzni. Nyilván kinek mi a fontosabb.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
dashed
senior tag
válasz Donki Hóte #7357 üzenetére
Azert ha azt a busz terkepet megnezem bal fent eleg siralmas.
-
2007ath
aktív tag
válasz Donki Hóte #7357 üzenetére
"középen egyértelműen jobb a 4Prime képe"
Bocs, még nem láttam a hozzászólásodat, amikor írni kezdtem, de nekem is ugyanaz tűnt fel.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Donki Hóte #7559 üzenetére
De igen, köszi!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
spileraaa
senior tag
válasz Donki Hóte #7564 üzenetére
(És mint látható, spileraaa kolléga egyáltalán nem olyan világtalan, mint amilyennek tetteti magát
kb ez annyiban merül ki hogy ismerem ctr c es ctr v és azzal másolok és nem copy pastel (vagyis valamelyik régebbi komment volt ilyen hogy is hívják reflink? )
így bemásolok ide szinten ctr c ctr v -el egy kérdést aki feltette az sem kapott rá választ lehet azért mert nincs is
Sziasztok
Tud esetleg valaki olyan vagy ahhoz hasonló tokot mint a "Love Mei" ütés víz por álló tokjai a redmi note 3-ra ?
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Nirvatti
tag
válasz Donki Hóte #9926 üzenetére
Én is gondolkozom ezen a csomagon és bennem is felmerült ez a kérdés.
Az nem jó megoldás, hogy beállítod a hónap első napjának a csomag aktiválásának dátumát, 4GB keretet állítasz be, aztán a következő hónapban manuálisan megadod az előző havi felhasznált adatforgalmat?
Ezt havonta egyszer kell eljátszani és tudni fogod hol jársz.
-
trebrona
nagyúr
válasz Donki Hóte #10852 üzenetére
Hangerő le+fel+power egyszerre, míg meg nem jelenik egy kínai menü. Ezután power hosszan, hátha magához tér.
(#10853) Sutee89
Ha a kártya 4G képes, tökmindegy neki, hogy B20 vagy sem, az a telefonon múlik.[ Szerkesztve ]
-
thieringpeti
csendes tag
válasz Donki Hóte #10856 üzenetére
Ezzel egyet értek. Sajnos ma egyre kevesebb a kiszedhető akkus telefon...
-
veterán
válasz Donki Hóte #11212 üzenetére
Wayteq szerviz mennyiért és mennyi idő alatt javítja?
Beszéltem a Wayteq szervizzel, úgyhogy erre a kérdésre válaszolok magamnak, azért itt, mert eléggé közérdekű az információ.
Tehát a Wayteq szerviz a nem a rajtuk keresztül behozott telefonokat pénzért sem javítja Megkérdik az IMEI számot, ha az nincs benne az ő listájukban, akkor nem foglalkoznak a telefonnal.
Tehát aki magánúton rendel Xiaomi telefont kintről (mindegy, hogy Kínából, vagy EU raktárból), az itthon a "márkaszervizben" nem tudja javíttatni a telefonját Nonszensz, de az van.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
trebrona
nagyúr
válasz Donki Hóte #11222 üzenetére
Nem márkaszerviz, mivel nálunk olyan nincs.
Próbálkozz a miuiszerviz.hu-n!------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
gulac12
tag
válasz Donki Hóte #11224 üzenetére
Van egy másik szerviz is a 1142 Budapest, Kassai utcában, hátha ez megfelel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek
- Diablo IV
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?