Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Érdeklődöm, hogy a telefon a gyorstöltésnél a QC2 vagy a QC3 szabványt használja?
Keresek jó minőségű matt filmet, vagy matt TG-t a telefonra, van valaki által már próbált, ajánlott típus?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz trebrona #7057 üzenetére
MediaMarktban tutira nincs már ilyen telefon! Ahol van egy-egy darab, ott is csak a vevői tesztpéldány van
Az Árkádban akartuk megvenni az utolsó tesztkészüléket dec. 30-án, lefagyott az újraindításkor, onnantól se kép, se hang.
Így vettünk a Prohardver apróról egyet 51-ért, szerintem ott is elfogy az eladóknál lassan.
Végülis mindegy, a 4-es széria legalább annyira jó lesz, mint a 3-as
-
veterán
Nyilván itt fizetődik ki az, ha valaki nem a chxrengcheng oldalról veszi, mert ott x ezer Ft-al olcsóbb a telefon, de cserébe nagyon macerás a garancia. Aki itt telesírja az oldalt, az nyilván itthoni gari nélkül vette és most rajta vesztett, mert kifogott egy nagyon ritka hibás példányt, de garija nincs.
Az itthoni gari ugyanis nemcsak hardverhibára vonatkozna, hanem bevihetné a szervizbe és kérhetne szoftverfrissítést is, ami elhárítaná a problémáját.
Mivel nekem ez már nem az első Xiaomi telefonom, így tudom, hogy szépen sorban jönnek a szoftverfrissítések, ami ha lassan is, de előbb-utóbb elhárítják a problémákat és tényleg tökéletes lesz a telefon
Mondjuk nálam a korábban felsorolt hibák (fényerőállítás, videofelvétel hiba, telefonáláskor gyenge hang) egyike sem jelentkezett
-
veterán
válasz 2007ath #7210 üzenetére
ez a hangminőség más, nagyjából hasonló kategóriájú telefonokhoz képest markánsan rosszabb.
Ezt így nem mondanám. Harmadik Xiaomi telefonom van, ismerősök, barátok, munkatársak körében is van pár, sosem lehet a hang alapján megmondani, hogy a másik oldalon milyen telefonról hívnak.
A Xiaomi telefonok kimenő hangja bőven benne van az iparági átlagban, semmivel sem rosszabb, mint az 50 ezer forintos kategória többi készüléke.
(A3 2016 készülék nem ez a kategória, az ára 60 eFt-nál kezdődik, de több tekintetben olcsóbb megoldásokat tartalmaz, mint a Redmi 3S (kisebb kijelző, kisebb RAM és ROM, egykártyás), szóval 3/32 GB memóriával az a telefon 80+ ezer Ft lenne.)
-
veterán
A fórumok azért (is) vannak, hogy a hibákról a tulajok írjanak
Így van, a hibákat le kell írni! Egyszer, legfeljebb kétszer, hogy aki keresi,az megtalálja.
De aki 50 hsz-en belül nyolcszor írja le a hibát, az milyen többlet infót akar megosztani a fórum olvasóval
-
veterán
-
veterán
válasz margithid #7300 üzenetére
Mindenesetre az ilyen problémák miatt jó lenne rá valami alap droid szerű OS, pl cyanogenmod.
Hidd el nekem, hogy általános felhasználásra a legjobbak a gyári ROM-ok.
Mivel ez a harmadik Xiaomi telefonom, már végigpróbáltam sokféle extra ROM-ot, de végül mindig visszatértem valamelyik gyári ROM-hoz.
Egyes külső fejlesztők által mókolt ROM-ok jók pár speciális területen, de általában egy csomó bug-ot, vagy inkompatibilitást tartalmaznak.
(Megmondom őszintén, hogy a mostani 3S-nél már meg sem néztem, hogy milyen ROM van rajta, majd jönnek a javítások, ha szükség lesz rájuk )
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szerintem aki nem vett eddig 3S telefont, az még várjon pár hetet. A Redmi 4Prime (picit jobb hardverrel) már most annyiba kerül, mit a kifutó 3S Prime, csak még éppen nincs belőle international verzió (a 4A-ból már van global, szóval dolgoznak a kínaiak!!!). Ha lesz a Redmi 4Prime-ból international verzió, akkor egyértelműen jobb vétel lesz, mint a kifutó 3S
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz trebrona #7352 üzenetére
Nem ismertem ezt a kamera összehasonlító oldalt, köszi az infót, nagyon pöpec
Fura összehasonlítani a két telefon kameráját, mert középen egyértelműen jobb a 4Prime képe, a széleken, sarkokban pedig jobb a 3S
Azért az FHD kijelző (és a hozzá szükséges erősebb SOC) szerintem fontosabb, mint a sarkokban gyengébb képet adó kamera, természetesen kinek a pap, kinek a papné, kinek a pap-LAN, szóval szerencsére a Redmi szérián belül is megtalálja mindenki a neki megfelelő telefont
Az előző telefonom Note2 volt, aminek FHD képe van, bizony ezután a 3S a sima HD kijelzővel észrevehetően "fapadosnak" tűnik a felbontás tekintetében.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Áttértem a T-Mobile Maraton díjcsomagjára, ami azt jelenti, hogy 4 GB adatforgalmam van, addig amíg el nem fogy..
Azt hol lehet beállítani a telefonon, hogy ne havonta figyelje az adatforgalmat, hanem csak azt figyelje, hogy mikor fogy el a 4 GB?
-
veterán
-
veterán
Ma viberezés közben lefagyott a barátnőm telefonja, azóta csak a MI logo látszik középen, illetve alul az android felirat fölött megy 3 pötty
Mit lehet csinálni? Már jó forró szegény telefon, mert ki sem lehet kapcsolni. Ha jó sokáig nyomom a bekapcsló gombot, akkor zizzen egyet, újraindul, de ugyanebbe a ciklusba esik.
Kéne valami jótanács, hogy hogyn lehet életre kelteni. Full alap a telefon, se root, se semmi mókolás sem volt vele sosem.
Valami egyszerű megoldás kéne, mert külföldön vagyunk, olyan javaslat, hogy kössem számítógépre, meg torrentezzem le ezt meg azt, az most szóba se jöhet
-
veterán
válasz trebrona #10854 üzenetére
Köszi a segítséget, de közben magától megoldódott a probléma. Időközben lemerült az akku, töltő bedugása után bekapcsolva úgy indult, mintha sosem lett volna lefagyva.
Ebből is látszik, hogy nem szabad fixen beépített akkus telefont venni, ez a gond egy kiszedhető akkus telefonnál 1 perc alatt lett volna megoldható
-
veterán
Erről mesélhetnél valami bővebbet, mert nálunk is ez a probléma (boot után android felirat fölött megy 3 pötty, akár egy napig is )
A telefonon semmi változás sem volt, de egyszercsak elkezdte ezt csinálni
Milyen ROM-ot töltöttél föl, amivel működik?
Melyik app telepítését nem célszerű elvégezni, ha nem akarunk ilyen hibát?
-
veterán
Nálam is megadta magát végleg a telefon
Hetek óta 2-3 naponta leállt, ment a 3 pötty órákig, aztán némi gombnyomogatás hatására újraindult. Na, mostmár semmilyen ráhatásra sem indul el
Ahogy olvastam, deep flash kábellel lehet életre lehelni, de nekem nincs olyan.
Mivel nem garanciás a telefon, ezért mindenképpen fizetős lesz a flashelés. Ki vállal ilyet?
Wayteq szerviz mennyiért és mennyi idő alatt javítja?
-
veterán
válasz Donki Hóte #11212 üzenetére
Wayteq szerviz mennyiért és mennyi idő alatt javítja?
Beszéltem a Wayteq szervizzel, úgyhogy erre a kérdésre válaszolok magamnak, azért itt, mert eléggé közérdekű az információ.
Tehát a Wayteq szerviz a nem a rajtuk keresztül behozott telefonokat pénzért sem javítja Megkérdik az IMEI számot, ha az nincs benne az ő listájukban, akkor nem foglalkoznak a telefonnal.
Tehát aki magánúton rendel Xiaomi telefont kintről (mindegy, hogy Kínából, vagy EU raktárból), az itthon a "márkaszervizben" nem tudja javíttatni a telefonját Nonszensz, de az van.
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest