Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutee89
aktív tag
válasz thieringpeti #10833 üzenetére
Nem lehet, hogy a 900 Mhz-es LTE sávhoz akar csatlakozni a teló? Vidéken miért nem 3g-ben használod, miért kell edge-ig visszamenni?
-
Sutee89
aktív tag
válasz thieringpeti #10847 üzenetére
Ha próbáltad több simmel is (és több szolgáltatóval) , akkor húzd újra nulláról a legfrissebb global stable-t, vagy esetleg próbáld meg a legfrisebb xiaomi.eu-s stable-t. Ha így sem megy, akkor szerviz.
Sim kártyád milyen régi amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
Herbali
tag
válasz thieringpeti #10849 üzenetére
Nem nyilatkoztál a SIM kártyádról! Lehet hogy az a hibás?!
[ Szerkesztve ]
-
Sutee89
aktív tag
válasz thieringpeti #10851 üzenetére
Most nekem nem világos, hogy pl. egy Vodafone-os kártyával is próbáltál már vidéken netezni? Mivel nem sok ilyen panasz van a fórumban, a kártya simán lehet a ludas. Igazából nincs veszteni valód, egy újrahúzást megér.
-
oriolus123
tag
válasz thieringpeti #10857 üzenetére
Azért tedd a szívedre a kezed! Az is egyre kevésbé fordul elő, hogy dolgod lenne az akkuval! Ha meg mégis, akkor még mindig ott a varázsgomb kombináció.
Nekem is ilyen tokom van, az egyetlen dolog a fentiekhez hogy kicsit "éles" a szélein.
-
retesz147
addikt
válasz thieringpeti #10865 üzenetére
ha nincs benne SD villámgyors az enyém is....ha teszek bele SD-t olyan lassan old fel, hogy néha már azt hiszem ki van kapcsolva a teló...nem hazudok, van hogy 2 mp,mire feléled....az olvasó jó, hibátlan, mert kiveszem SD, minden frankó.....micros SD-k jók, volt benne transcent 8gb c10, kingston c10 32gb, 16gb sandisk c10. Kingston öreg, sandisk új....
Én Bp-n használom....Szerk: Az LTE jó, csak épp hívást nem fogad.. Későn jelzi...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek
- Diablo IV
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Formula-1
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Ukrajnai háború