Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oriolus123
tag
gcam: És melyik verziót töltötted le az oldalról, mert itt rengeteg*iszonyúsok van.
Más:
- A program listát hogy lehet elővarázsolni? A mai (kéretlen, de véletlen rányomtam) frissítéssel eltűnt ez az opció. Eddig ha nyomtam a menü gombot, akkor láttam mik vannak megnyitva, lehetett lakatolni stb.- Az ütemezett feladatok is eltűnt a biztonság appból. Erre van már valami alternatíva? Az utóbbi hónapokban nem követtem a topicot, mert mindennel tökéletesen meg voltam elégedve. Erre meg...
- Két wifi routerem van, hogy a lakás minden pontján lehessen használni. A település után egyikre sem tudott felcsatlakozni, mert nem kapott ip-t. Oda-vissza próbálgattam felcsatolni a környező hotspotokkal, mire végülis az egyik wifimre felment nagy nehezen (azóta jó vele), de a másik még mindig nem okés. Erre ötlet esetleg?
-
sz.j
nagyúr
Ez a GCam app letöltés után kíván valami egyebet is vagy egyből működőképes?
Ui.
Hát én nem találom a Gcam3.2.045-n6 a megadott linken ...[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
RpPRO
őstag
Visszaraktam a Gcam3.2.045-n6.apk-t. Jó ezt a GC_3.2.045_Mi6_MiMix_final verzió, szanaszét nagyítva látható, hogy egy picit élesebb, viszont 2x akkora a méret, 10-11 megásokat lő, annyit nem ér nekem a pár %-os javulás.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Black_Raven
veterán
Úgy látom csak az android 7-et futtató eszközök kapnak friss patchet. Pedig legalább egy 2017szeptemberit illene beletenni a BT eszköz használók miatt. Ebben zárta ki a Google a BT-n keresztüli készülék feltörést.Nem a sok felesleges gesture funkciókkal kéne kitömni a Miuit, hanem a biztonsággal is foglalkozni..
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
RpPRO
őstag
Beleakadtam ebbe a programba. Le is futtattam. Szerinte a biztonsági rések túlnyomó többsége tömve van 2017.07-ig. miui9.5.1 Onnantól semmi.
Íme egy kép. Mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
trebrona
nagyúr
MIUI10-et meg elsumákolják redmi3s-től...
Jól összefoglaltam?
Majdnem, R3S ≠ R3.
btw 9.2.2 stable elérhető: [link]
és a 9.5.1.0 is: [link]----------------------------
Ja és a legutolsó eu romban már működik a split screen is elvileg.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
Hivatalos oldalakat linkeltem, xiaomi saját szervereire mutató letöltő linkekkel.
Nem kell ezt a telefont még temetni.
Oreo valóban felejtős.Mondjuk én jól elvagyok 8.1-en.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
-
Faterkam
addikt
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
trebrona
nagyúr
Ez azért érdekes, mert arról volt szó, hogy Redmi 3 nem kap további támogatást.
Root és ARB nincs összefüggésben.
Eddig is veszett a root, ha frissítettél.
ARB még nincs kiforrva, egyedül Redmi Note 5-ön van még csak és nem is úgy működik, ahogyan kellene. Konkrétan téglázza a telefont, ahelyett, hogy csak simán tiltaná a régebbi verzió telepítését. Persze mindez csak nyitott bootloader-rel, zárttal nincs ilyen veszély, mivel úgy nem lehet fastboot romot flashelni.[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
Kedvedért meglőttem még egyszer ugyanazt, ugyanabban az időben:
HDR+:GCam-ben manuálisan nem tudsz állítani semmit, így az ISO értéket is saját magának állítja be. Csak így tudod összehasonlítani, úgyhogy az éjszakai mód azt is sokkal lentebb veszi.
-
trebrona
nagyúr
Látod almát a körtével.
Ahogyan írtam, Pixel3mod-ban semmiféle manuális beállítási lehetőség nincs, ez áll a legközelebb az eredeti Pixel kameraszoftveréhez. Mindössze ennyi a beállítási lehetőség: kép1, kép2.
Arthur-féle verziók kifejezetten a te 4X-edre vannak portolva, teljesen más a működésük is.De ezen tovább nem vitázom, felőlem akár igazad is lehet.
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs