Hirdetés
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali játékos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
HELP!
Telóm rootolva + Teamwin recovery.
Kijött ma a MIUI V9.2.2.0.MALMIEK! Látom 376 mega frissítés. Letöltöm. Reboot. Teamwinben vagyok, de nem találom, hova töltötte a frissítést. OK. Reboot. Újra frissít. Most már az 1.4GB-os változatot kínálja.
PC-n letöltöm, berakom a teló downloaded rom mappájába. Frissítőből rámegyek helyre, reboot, teamwin.
lehet, h itt qrtam el csúnyán valamit...
Nyomtam egy dalvik és egy cache wipe-ot. majd install fül és az 1.4 GB-os flasheltem.
Végigment, reboot. Azóta az MI logón állok. 55 perc után recoverybe nem tudok belemenni, csak fastboot képernyőt látom.
USB-re taktam telót. Ezt a képet látom.
Ha jól tudom, recoveryvel mindent törlök telóról, amit nagyon nem szeretnék.
Van valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
válasz trebrona #13479 üzenetére
nem tudok belépni, hiába nyomom powert + vol up-ot.
Rakjam fel megint TWRP-t?
#13482 Ki sem tudom kapcsolni a telót, mindig újra indul. A 3 gombost csináltam, de csak a MI lógó virít.
[ Szerkesztve ]
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
oké, twrp-ben vagyok, de az advanced fül alatt hiányzik a disable dm verify.
-
-
RpPRO
őstag
válasz trebrona #13552 üzenetére
Én csak GCamet használom, a google mérnökei ki tudják hozni a hardverből a maximumot. Megdöbbentően részletgazdag képeket csinál, zseniális a HDR+ mód.
Ma lőttem: Veszprém pár mp és betölti teljesen
Ezt tegnap: Ez igen low light Nem találkoztam még más fotós appal, ami ilyen jól belövi a helyes fényerőt szürkületben/sötétben, mint ez. A többi 1- 2 FÉ-vel felülexponál.Inkább nézem a képzajt és a részletességet, mint az olajfestményt.
[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
-
RpPRO
őstag
válasz oriolus123 #13569 üzenetére
írtam, a a tegnapi android6-osat.
-
RpPRO
őstag
Visszaraktam a Gcam3.2.045-n6.apk-t. Jó ezt a GC_3.2.045_Mi6_MiMix_final verzió, szanaszét nagyítva látható, hogy egy picit élesebb, viszont 2x akkora a méret, 10-11 megásokat lő, annyit nem ér nekem a pár %-os javulás.
-
-
RpPRO
őstag
-
RpPRO
őstag
válasz Black_Raven #13907 üzenetére
Én már nem reménykedem, miután láttam, hogy a Redmi 1S is megkapta a MIUI9-et és lám, a biztonsági csomag Kitkattel 2016.10.01.... [link]
[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
Kijött a 9.51 MALMIFA.
A sztori nekem ugyanaz, mint az előző frissítésnél:
- leszedem a 288 megás update-et, visszafejti, reboot
- twrp-t dobja fel, menüben haladok (rutinosan ) az advanced -> dm verify felé, kikapcsolom
- mást nem csinálok, ő nekiáll frissíteni, de 1 mp múlva leáll, piros szöveg: "Updated process ended with ERROR: 7 Error installing zip file '@/cache/recovery/block.map'
- oké, újraindítom, írja, nem sikerült és töltsem le újra. Most már az 1.3 gigás fullost dobja csak fel...Ezzel az egésszel azért szopok, mert rootolva vagyok?
-
RpPRO
őstag
Azé az kemény, hogy a 9.5.1-től kezdve nem lehet a témákat személyre szabni..
Ezek az idióta új hangok se tetszenek.
-
-
-
RpPRO
őstag
Két kérdésem lenne:
1. létezik (gondolom, h igen) olyan progi, amivel backupolhatom az összes telepített alkalmazásomat, hogy egy nyomással visszakússzanak a leformázott, resetelt telóra?
2. ha nougat / oreos ROMot szeretnék kipróbálni, és a datat nem wipe-olom, akkor mi történik? Gondolom, nem fog menni és életbe lép az 1. kérdésem
-
RpPRO
őstag
Érdekes cikk. Boldog egy éves és 2 hetes szülinapot a biztonsági foltunknak.
[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
Beleakadtam ebbe a programba. Le is futtattam. Szerinte a biztonsági rések túlnyomó többsége tömve van 2017.07-ig. miui9.5.1 Onnantól semmi.
Íme egy kép. Mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
-
RpPRO
őstag
válasz igmetall #14208 üzenetére
Android6-on 3.2.045-öt.
Épp ma egy haver Samu s7.jével hasonlítottuk össze. Mondtam neki, válasszon témát, lőjön képet. Majd én is ugyanonnan. Aztán fel laptopra. Összehasonlítás. Élességben, részletgazdagságban szanaszét alázta a camera2 api az s7 gyári szoftverét.. Szomorú, hogy egy újonnan majd kétszázezer Ft-tal drágább telefonra is ócska, részletelmosós szoftvert raknak.
-
-
RpPRO
őstag
válasz Black_Raven #14246 üzenetére
Hardveresen túl jól sikerült. Ezért szoftveresen ölik meg. A gyenguszka 2 gigás redmi 4A megkapta a 7.12-őt, a 4x gyakorlatilag ugyanaz, mint a 3S, ezért nekünk nyilván nem lesz hivatalos nougat, nehogymá belső konkurencia...
-
RpPRO
őstag
válasz igmetall #14258 üzenetére
én preferable ISO-t 350-re tettem, a HDR+ parameters-t high-ra, 97%-ra a minőséget. A többi alapon.
Így rosszabb fényviszonyok között a hdr-es kép elkészülése 5-6 mp is lehet, de a minőség kárpótol.
-
RpPRO
őstag
válasz margithid #14278 üzenetére
Úgy látom, ez totál káosz.
Márciusban kijött a hivatalos 9.5.1-es. Amit pár hét alatt levettek és az utolsó hivatalos a 9.2.2-es lett. Nekem meg a feltett 9.5.1-es nightly lett (napi kiadás). Később ismét hivatalosat írt, ha ránéztem a telóra.
Egy hete meg a 9.2.2-est is visszavonták.... Tehát az utolsó hivatalos ROM a 8.5.4-es...
Hablatyolnak itt 9.5.5-ös verzióról (zárt béta). Aki már feltette, semmi változást nem lát. Talán júniusban lesz 9.6
MIUI10-et meg elsumákolják redmi3s-től...
Jól összefoglaltam?
-
RpPRO
őstag
válasz trebrona #14281 üzenetére
Az egy dolog, hogy elérhető az összes rom itt-ott.
A másik meg az, ami a hivatalos oldalon fent van: [link]
A harmadik meg, persze, hogy más a 3 és az S prime. Ahogy a #14237-ben utaltam rá. De ide a rozsdás bökőt, hogy nem lesz erre 10-es. A mostani romokkal is szívnak állandóan. Nem is értem, miért olyan nehéz LANDre fejleszteni. Nagyon nyögvenyelős.
margithid: nekem a lottóötösre nagyobb az esélyem, mint LANDre hivatalos oreo.
[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
Alaposan belaktam a telómat, szépen elrendezve minden, ami kell, törölve, ami nem.
Két kérdésem lenne:
1. létezik androidon backup image-et csinálni az összes beállítással, programmal?
2. kacérkodnék oreoval, de a fenti okok miatt nem vágok bele. Mert data cache-sel mindenem elszállna. Van olyan megoldás, ami lementi a telepített alkalmazásaimat minden beállítással és egy új OS-re vissza tudná tölteni?Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
válasz trebrona #14476 üzenetére
Ezt márciusban kiadták global stable-ként, 10 nappal később nightlynak minősítették, miután már a telefonomon volt. Májusban kijött a 9.5.5, az az utolsó global stable. Most pörög a 9.5.8 beta, miui 10 talán augusztusban.
-
RpPRO
őstag
9.5.8 kijött... Csak tudnám, hogy minek..
-
RpPRO
őstag
válasz CoolBoy323 #14613 üzenetére
Early August sokak szerint a béta. A végleges meg szept vége szerintem.
Az anti rollback-re leszek kíváncsi, mert ha R3S is megkapja, akkor nálam felejtős.
-
RpPRO
őstag
9.5.5 van fent régóta. Aztán Kijött a 9.5.8. Gondoltam, hogy az kihagyom. Már egy napja kint van a 9.6.1, de továbbra is a 9.5.8-at kínálja csak.
-
RpPRO
őstag
válasz Faterkam #14622 üzenetére
Igen, a béta akkor jött ki, amit elérhetővé tettek random felhasználóknak. Majd 3 hét csönd (suspended). Állítólag több sebből vérzett. 1 napja csendben jött ki. Én még most sem kaptam meg. Most meg többeknek a system launcher fagy le.
-
RpPRO
őstag
válasz trebrona #14631 üzenetére
Beszélgettünk az ABR-ról.
Ez alapján érdekelne, hogy van-e tapasztalatod. Tudom, ez nem 3s-ről szól. Mégis, még a stable 9-es változatot is korlátozni akarják?
"3. Root access will be turned off automatically after you update (and nothing will change if you haven't been using it in the first place). If the apps you use frequently need Root access, think whether you should choose not to update your device."
[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
válasz trebrona #14640 üzenetére
Én azt olvasom, hogy fog: "MIUI 10 update for Redmi 3/Prime will be suspended, while MIUI 9 on your device will be updated to its stable version."
Ezért kérdeztem a 3-as pontról, meg ARB-ről.
-
RpPRO
őstag
Most épp 9.6.1 a global hivatalos legfrissebb ROM. [link]
A béta vastag 2 hónapja jelent meg, nekem a fentit most sem ajánlja fel.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez ugyanaz a ROM, mint a béta, vagy azért reszelgették a felhasználói visszajelzések alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Opel topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.