Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz Pistike1985 #2294 üzenetére
És milyen panaszt! Szerintem valamit nagyon összekeversz. Még egyet sem olvastam. Eddig csak azt tudtam, hogy talán a legkorrektebbek, segítőkészek. Az tény , hogy hamar elkapkodják a készleteiket. Ja és ők is ugyan azzal a rommal és garanciával árulják, sőt figyelmeztettek is, mikor hibás frissítés jött, hogy ne töltsék le.
Tény, hogy olcsóbbak, vagy ez a baj?
Egyébkén még nem vettem náluk telefon, de ajánlottam őket, és csak a fórumokból tudom, hogy léteznek.[ Szerkesztve ]
-
Janou
őstag
Sziasztok
Hogyan törölhetőek felesleges gyári progik a telóról? Pl. Google Chrome.
-
Janou
őstag
válasz xabolcs #2304 üzenetére
xabolcs: Mindenképp törölni szeretném!
trebona: Root után valami progival fogom tudni eltávolítani? Mert gondolom az alkalmazáskezelőben továbbra sem fog menni.
És nem szeretnék romot sem cserélni. Valószínűleg ez a Global Developer a legstabilabb... Meg hát nem az enyém a teló.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Kérnék egy kis help-et, file átvitel nem megy PC-ről.
Felszeretném tenni a dev ROM-ot, ehhez felkéne másolna a telóra PC-ről. De:
- lefrissítettem a global miui7-et 8-asra
- rádugom PC-re. Kiválasztom az MTP-t a telefonon. PC (win 10 x64) kiírja eszköz telepítése, több percig is eltarthat.....zöld csík áll 15%-on, pár perc után eltűnik. És semmi. Nincs meghajtó amit kiválaszthatnék, se semmi. Gép újraindít, úgy is semmi. Mintha csak charging módban lenne.(Ha a PTP-t választom ki egyből reagál. Felugrik az ablak, lehetne is fotót átvinni....de MTP-re semmi reakció.)
Valakinek valami ötlet? Köszi
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Faterkam
addikt
Ezt próbáltad már? Win10 bug amúgy!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
xabolcs
őstag
Akkor meg vegkepp ne csinald, ha nem te szivsz a rossz kombinaciokban torolt alkalmazasok miatt.
Global developert erintetlenul erdemes hasznalni!A mostani esetben, pl a heti frissites szerintem visszateszi a letorolt programokat, de majd meglatod.
Tenyleg inkabb tedd fol a xiaomi.eu-t, az ugysem fog OTA-t kuldeni frissitest, hogy elvesszenek a valtoztatasaid!Amugy Total Commanderrel megkeresed az apk allomanyt, kitorlod s ujrainditas utan mintha ott se lett volna.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Petyka3
aktív tag
válasz Pistike1985 #2299 üzenetére
Szia! Mivel lehet ilyenre megcsinálni, hogy a menü fekete alapon legyen fehér?
-
Potrien
senior tag
válasz Pistike1985 #2294 üzenetére
Valamit nagyon összekeversz szerintem!
Ők a legrendesebb csapat, aki telefont árul! -
dashed
senior tag
válasz Pistike1985 #2317 üzenetére
Az nem az eustock sara, hogy a gyarto elbenezta a frissitest. ( azota mar ugye a 6.10.13-al nincs gond )
Es vehetted barhol a telot a 6.9.22-6.9.29 verzio bugos volt."Kérjük a készüléken lévő szoftvert (6.9.15-ös verzió) ne frissítsék, mert az utolsó elérhető/letölthető gyártói frissítés (6.9.22-6.9.29 verzió) rendellenes működést eredményez.
Jelezni fogjuk, amint a készülék szoftvere frissíthető lesz."Ok legalabb szoltak, mashol nem nagyon lattam kiirvva.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Pistike1985 #2316 üzenetére
A miui rontotta el a frissítést. Központi volt a hiba. A bolt erre hívta fel a figyelmet. Ez pont korrekt viselkedés.
Bármelyik másik boltból vásárolt telefonnal gond volt a 6.9.29-es frissítés esetén.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
dashed
senior tag
válasz Pistike1985 #2320 üzenetére
Ha ra van irva ed-nel is akkor nem is ertem a felvetest.
"Nem a tőlük származó telefonokkal volt gond frissítéskor pl? "
En nem vitaztam.
-
zebede
őstag
válasz Pistike1985 #2322 üzenetére
Nagyon keverted, mert azok Kínából rendelt telefonokra vonatkoztak.
Szlovákiából az Eustocktól vásároltakkal nincs ilyen gond a ROM full Magyar, hibátlan a 6.10.13 frissítéssel.
Annyi a különbség az általad Edigitalban vásároltal szemben, hogy 10k-val olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
tothmaxy182
őstag
Minden szavam magánvélemény!
-
Sebhelyes
senior tag
Azt nem lehet megoldani valahogy, hogy hosszabb automatikus lock-olási idő legyen, mondjuk 10 perc, de a bekapcsoló gomb azonnal lock-olja a telefont?
[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz tothmaxy182 #2325 üzenetére
Direkt van roviditve Mi-nek a Redmi?
Csak mert elegge felrevezeto a Xiaomi telefonoknal ez a rovidites.[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Mikszi
tag
válasz tothmaxy182 #2325 üzenetére
Az automatikus zárást itt lehet beállítani:
A bekapcsoló gombbal meg akármikor zárni tudom a telefont...Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G
-
Janou
őstag
válasz xabolcs #2311 üzenetére
Nem frissítem le. Feleségemé ő meg nem szereti ha mókolom a telót.
A xiaomi.eu-s rom kevesebb erőforrást eszik? Tehát tárhelybe meg ramba... És van annyira stabil mint a developer? És ami a legfontosabb ott is benne van még a galéria leállt hiba amikor abból akarsz megosztani képet valamelyik programba (viber)?
TC-ben csak akkor tudok belenyúlni a filerendszerbe ha már rootoltam, ugyebár?
-
xabolcs
őstag
Akkor ne mokold!
Tenyleg a feleseged szolt, hogy lassu es nagy etvagyu a rendszer, legyszives csinalj vele valamit?
Csak azert kerdezem, mert a hivatalos romokba valo belenyulassal csak a problemat generalod.
A hivatalos romokat ugy kell hasznalni, ahogy vannak. Minden masra ottvannak a custom romok! Amig nincs MIUIHU, addig a xiaomi.eu az egyertelmuen legjobb!A marketingszoveg alapjan igen, de inkabb hadd valaszoljanak a xiaomi.eu-s felhasznalok.
Igen fajlrendszerbe nyulas csakis root utan, meg hivatalos romokon dm-verity kikapcsolasa utan!
-
jambiyya
őstag
Testreszabás -> online háttérképek -> toplistásokat nézte már valaki? Van egy ízlésük a kínaiaknak.
-
Janou
őstag
válasz xabolcs #2334 üzenetére
Nem, ő nyílván úgy használná ahogy van. Csak engem zavar rajta az a sok felesleges progi. Alap esetben megesznek 1,5 RAM-ot és tuti lejjebb lehetne vinni ezt az igényt.
Amúgy ezt a mókolást nagyüzemben csináltam a saját telómon (S3) azóta akarok minden felesleges nem használt progit eltüntetni.[ Szerkesztve ]
-
Mikszi
tag
Hát most picit meglepődtem, találtam automatizálható ki-bekapcsoló funkciót, ébresztés kikapcsolt telefon esetén lehetőséget...... Eddigi androidos telefonjaimnál nem volt ilyen... Mondjuk tetszik nagyon.
Picit elfutott a technika mellettem.Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G
-
tiko76
aktív tag
A bootloader feloldó kódot telefonon kell kérni vagy jó pc- n is?
-
xabolcs
őstag
Ha nem kell neki root, akkor erdemes lenne erintetlenul hagyni a global developer romot a telefonjan.
Inkabb csak kosd a lelkere, hogy szoljon, ha valami nem tetszik neki, nem mukodik neki!Ha kell neki root, vagy csillapithatatlan vagyat erzel a mokolasra, akkor xiaomi.eu es mehet a jatek. De mint mar mondtam, ok pico GApps-szal dolgoznak, szoval sokat nem hiszem, hogy fogsz takaritani.
Azert az S3 mokolasa lenyegesen kulonbozik a 3S mokolasatol. Peldaul a bootloader+dm-verity a illetve a hivatalos szoftverfrissitesek gyakorisaga szempontjabol.
-
Mikszi
tag
válasz cappa72 #2341 üzenetére
Köszi a választ.
Más, kipróbáltam ezt az automata újraindítást, és most valami jelszót kér, amit én nem is adtam meg... (ujjlenyomatnál csak pin kódot adtam) Tudja valaki mi az alapértelmezett jelszó?
Ez ölég érdekes így elsőre.....Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G
-
Mikszi
tag
válasz cappa72 #2346 üzenetére
Azt sem...
Olyan üzenet van, hogy újraindítás után jelszót kell megadni.
Ujjlenyomatnál is csak pin kódot adtam meg, azt el is fogadta amikor nem az ujjammal ébresztettem a telefont.
Most csak ezt az automatikus ki és bekapcsolást akartam kipróbálni.....[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G
-
Mikszi
tag
válasz trebrona #2348 üzenetére
Igen, az van. Ott tudom a jelszót.
Nagy a valószínűsége.....
Úgye a telefon ki , majd bekapcsolt magától, és utána kérte ezt a rejtélyes jelszót..Szóval akkor mehet a távoli törlés MI fiókból..., no mind1
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Xbox One
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest