Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
-
punky10
addikt
Más dev. global ROM-ot használó is tapasztalt esetleg túlzott akkumulátor-merülést a legutóbbi két frissítés óta?Eddig 30-40 százalék körül értem haza, mostanában 10 alatt.Új alkalmazás nincs, a használatban jelentős változás szintén zéró....
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Sebhelyes
senior tag
válasz Atomcsirke #12498 üzenetére
Szóval pár hónapon belül váltanál?
-
22Dávid22
aktív tag
válasz 22Dávid22 #12484 üzenetére
A helyzet az, hogy több MiFlash-sel is próbáltam, de az én telefonomon az EDL mód nem működik. (Elindul a folyamat, de pár másodperc alatt hibával abbahagyja.) Pedig minden driver a helyén van és rendesen látja is a telefont a gép. (Win 10 64 bit) A biztonság kedvéért fastboot módban is flasheltem egyet. A végeredmény az, hogy az IMEI SV még mindig ismeretlen. Ahogy olvastam az interneten, a másik opció [ez a leírás] lenne, de ha nincs egyszerűbb és kevésbé rizikós megoldás, akkor inkább nem foglalkozom a problémával, mert az IMEI szám még mindig megvan, és a hálózati funkciók is rendesen működnek. Egyébként van egy TWRP-s mentésem az EFS mappáról, amikor a mentést készítettem, akkor emlékeim szerint még megvolt az IMEI SV értéke. Ha azt visszaállítanám, akkor az segítene?
[ Szerkesztve ]
-
zol71
tag
Hali.
Az új frissítés óta eltünt a frissités ikon és a telefon újra indítása után, a MI lógó után a betöltésnél az ASUS és az INTEL felirat jelenik meg. MIUI9 Global 7.11.10 béta -
peteragard
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Abban kérném segítségeteket, hogy miért nem tudom tudom visszaállítanom a telefonomat a gyári beállításokra:
Ha elkezdem a beállításokból - gyári adatok visszaállítása - telefon visszaállítása Rányomok a visszaszámlálás után, de csak kiírja ,hogy "eszközkeresés......" újraindul és nem történik semmi.
Ha a mi cloudból próbálom az utolsó mentést visszaállítani, csak újraindul és látszólag nem változott semmi.
Szeretném a telefont teljesen lepucolni, és jó esetben nem is akarnám, hogy bármilyen felhőből újrapakoljon, mert telepakoltam mindennel, hátha ez fogja megoldani a merülésemet.
Egyébként amiért ennek nekiugrok az nálam is a merülés. Brutális méreteket öltött, fél óra 20% stb...
Vmiért folyamatosan fel van ébresztve a telefon, és nem tudom rá magyarázatot. Esetleg ebben vmi megoldás?
Köszönöm szépen
-
trebrona
nagyúr
válasz peteragard #12527 üzenetére
Először kapcsold ki az eszközkeresést és úgy próbáld!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz peteragard #12531 üzenetére
Akkor fordítva. Kapcsold be! Így-vagy úgy mennie kell.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz peteragard #12533 üzenetére
Érdekes, ilyennel még nem találkoztam. Milyen rom van a telefonon? Legjobb lenne egy about phone screenshot.
-
peteragard
csendes tag
válasz trebrona #12534 üzenetére
Hát ez:
Nekem az is megfelelne, ha vhogy kivűlről (kikapcsolt állapotból) teljesen le tudnék törölni mindent, amúgy is ráférne egy nagy rendrakás.
Tegnap egyébként elkezdtem egy power hangosítás kombóval elinditani, csak a sok kínai jel megijesztett. Illetve attól félek, hogy onnan lepucolom és utána kínai nyelv marad csak (ez persze lehet, hogy hülyeség) Egyébként ez egy eustockos telefon, nem nyúltam hozzá, bár 3* járt szervízben (wayteq), ők minden kérésem ellenére mindig lecsupaszítva küldték vissza, ne tudom mit csináltak szoftver téren, de lehet, hogy semmit.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz peteragard #12535 üzenetére
Ezzel pedig nincs gond.
Azon kívül, hogy ez Redmi 3, nem 3S.Próbáld meg esetleg weben Android eszközkezelőben törölni, hátha az sikerül.
[ Szerkesztve ]
-
szanozs
aktív tag
Be lehet állítani azt valahogy, ha USB kábellel csatlakozok PC-re akkor ne kelljen kiválasztani a fájlok átvitele módot, hanem automatikusan ez legyen az alapértelmezett. A fejlesztői beállításokban találtam ilyet, hogy USB konfiguráció kiválasztása és ott kiválasztottam az MTP-t, de ez sem segített.
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Elajándékoztuk a feleségem R3S-ét és tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen strapa tokot ajánlotok (asztalos az új tulaj)?iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
22Dávid22
aktív tag
válasz peteragard #12535 üzenetére
Elvileg ha kikapcsolod a telefont, és úgy kapcsolod be, hogy egyszerre nyomva tartod a kikapcsoló, a hangerő fel és le gombokat, akkor be kell, hogy jöjjön a recovery mode. Itt van egy olyan opció, hogy wipe data, vagy hasonló. Ezzel tudod alapra állítani a telefont.
-
fairyharry
csendes tag
sziasztok.
a legújabb 7.11.10 global devből tényleg eltűnt az FTP, vagy csak én vagyok a vak?
-
SteadyMan
aktív tag
válasz fairyharry #12543 üzenetére
Nekem ha rendszerfrissítést indítok a 7.11.6. Dev.-et írja ki legfrissebbnek, abban még van FTP.
-
fa4hu
őstag
válasz fairyharry #12545 üzenetére
Tényleg kivették, nem jó ez az irány...
-
SteadyMan
aktív tag
válasz fairyharry #12545 üzenetére
Nekem nem jött pénteken semmi frissítés és ha rákattintok sem adja fel a 7.11.10. Dev.-et. Már ki is kapcsoltam az automatikus frissítést, mert elég sokat használom az FTP-t és nem lenne jó ha tényleg kiszedték és eltűnne.
-
laca1052
tag
Most fedeztem fel hogy a 7.11.10global Beta frissítés eltüntette a widgeteket vagy is nem jönnek elő,vagy én vagyok láma.A widget gomb nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest