Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti13
tag
Sziasztok!
Ma reggelre annyit vettem észre hogy ki van kapcsolva a telóm, pedig töltőn volt egész este.
Megpróbáltam bekapcsolni, de a MI és a MI powered by android logós rész után egy picit még világít feketén a háttérvilágítás, aztán mint ha mi sem történt volna kikapcsol. Próbáltam párszor, de mindig ugyan az. Mit tudnék ez ellen tenni? Nem szeretném letörölni az adatokat Vagy ha mást nem lehet, akkor hogy tudom megoldani?
Köszi szépen előre is, remélem nektek jobban indul a reggeletek -
-
22Dávid22
aktív tag
Aki nem erősítette még meg ezt a hibajelenséget, az megtenné, hogy megerősíti? [link]
Csak mert úgy néz ki, hogy elkezdtek foglalkozni a hibajelentéseimmel, ezzel az eggyel kapcsolatban pedig privát üzenetben is megkeresett egy moderátor, hogy nem tudnék-e több embert megkérni, hogy erősítsék meg.
Aki megteszi, annak köszönöm. -
-
22Dávid22
aktív tag
válasz retesz147 #13206 üzenetére
A bugreportot töltsd fel valamelyik felhő tárhelyre (pl. Google Drive), a linkjét pedig oszd meg itt, vagy küldd el nekem privátban. (Egyébként a MIUI fórumon ígyis-úgyis nyilvánosan letölthető lesz.) Amikor megerősítetted a jelentéseimet, akkor láthattad, hogy néz ki egy ilyen, ha valamelyik ponthoz van kiegészítenivalód, írd meg azt is. A beragadós hibához köszönöm, de oda már töltöttem fel saját hibanaplót.
-
fairyharry
csendes tag
sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem.
eustockos dev romos a teló, másfél éve megvan. a heti frissítések telepítésével mindig megvártam, amíg valaki beírta, hogy gond nélkül felment, eddig nem is volt soha semmi problémám. próbáltam most feltenni a legújabbat, 8.1.18 asszem. újraindítás után azonban azt vettem észre, hogy ki van kapcsolva a teló. itt volt mellettem, de nem nézegettem folyamatosan a folyamatot, így nem tudom, mikor adta meg magát. próbáltam bekapcsolni, de eleve csak akkor reagált, amikor 15-20 másodpercig nyomtam a bekapcsoló gombot. így eljutottam odáig, hogy bejön az "asztal", de alul egy "system folyamat nem válaszol, szeretné bezárni?" felugró ablak fogad, és akár a "várakozásra" akár az "ok"-ra nyomok, semmi nem történik. próbálkoztam még egyszer az újraindítással, de csak ugyanidáig jutok el.
valakinek esetleg lenne valami ötlete?
(finoman szólva is átlag júzer vagyok, twrp, recovery stb. nem mondanak nekem semmit, szóval minden segtséget szájbarágósan kérek, hogy megértsem....... köszi előre is!) -
fairyharry
csendes tag
közben részben eljutottam oda, amit ROBERTOH is említett a #13194-ben: indítom újra többször is, és jönnek a változatos felugró hibaüzenetek.......
-
ROBERTOH
őstag
válasz fairyharry #13210 üzenetére
Sokadik újraindítás (és több óra) után nekem magához tért, kitartást!
ez a kedvenc aláírásom
-
sz.j
nagyúr
válasz fairyharry #13209 üzenetére
Ez furcsa, mert nálam gond nélkül felment a frissítés
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz Sebhelyes #13214 üzenetére
Az hogy én általában minden héten frissítek és nálam eddig soha nem volt gond, most meg ketten vagy hárman is bugra panaszkodnak ...
Azt sem értem, hogy ha valamit egyszer piacra dobnak az miért beta-val jön ki .., de ha ha már azzal került piacra, akkor miért nem tudnak a beta-hoz stabilan működő frissítéseket kiadni, mert az egyszerű mezei felhasználótól (szerintem ez a többség) nem várható el az, hogy átálljon egy stabilabb rendszere[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
fa4hu
őstag
Anno a stabilban nem volt magyar nyelv, ezért adták bétával. Egyébként én is bétán vagyok egyelőre, és nem volt gondom a heti frissítésekkel (a fekete launchert leszámítva), de ezek után lehet, hogy egy darabig én sem frissítek, ill. várok a MIUI 9 stable-ra.
[ Szerkesztve ]
-
fairyharry
csendes tag
én közben folyamatos újraindítási spirálba kerültem, egyszer már majdnem betöltött, de aztán mégsem, és az újraindítások többségében már nem történik semmi, csak mennek a pöttyök alul. tudok én ebből még telefont csinálni vagy vágjam a falhoz? teljesen tanácstalan vagyok.
-
trebrona
nagyúr
válasz fairyharry #13217 üzenetére
Neked is csak ezt tudom mondani, más ötletem nincs: [link]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Mikszi
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Mitől lehet az, hogy a 8.1-es romokat gappssal nem bírom feltelepíteni?
TWRP legújabb van fent, 6-os 7-es romok gond nélkül települnek gappssal is, a 8-as romok viszont állandóan kiakadnak, a készülék meglehetősen felmelegszik restart után, kb 10 perc, negyed óra várakozás után. A telepítésnél nincs hibaüzenet, sőt ha csak magát a romot telepítem az is szépen elindul, de ha hozzá adom a gapps csomagot akkor újraindításnál beakad.
Ha van tippetek osszátok meg nyugodtan.Jahh, és a már többek által említett pixel rom sem hajlandó elindulni, (ebbe már eleve bent a gapps csomag ha jól tudom)
Előre is köszönöm.
Mixi
UI.: Trebrona meg tudnád mondani, hogy a Dalvik / Art Cache is egy ugyanolyan particio mint a a többi, pl sima Cache vagy data system? most próbálgatom a wipe menüben a többit engedi módosítani, de ezt nem, "invalid particion selection" hibaüzenetet ír ki rá. A többi ext4-es.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7, Redmi Note 9 Pro Global, MI 11 Lite 5G
-
ROBERTOH
őstag
-
SteadyMan
aktív tag
Nekem is felment gond nélkül a MIUI 9 Dev. 8.1.18 Beta és megúsztam a black launcher problémát is.
De egyre jobban azt érzem, hogy megy a kiszorítósdi és előbb-utóbb behal ez a developer vonal. Stabilra meg akkor lehet kezdeni barátkozni a mókolással? Mert ahhoz nem sok kedvem lenne. Bootloader nyitás, MIUI fiók regisztrálás, TWRP, stb. Áhhhh.... -
fairyharry
csendes tag
válasz ROBERTOH #13221 üzenetére
pont most akartam írni, hogy végül ez lett a megoldás! persze csak véletlenül, mert kikapcsolni szándékosan nem lehetett, mivel folyamatosan újraindult, vagy beakadt újraindulás közben. fél kettő körül vettem észre, hogy valahogy kikapcsolt. úgy hagytam egy órára, mivel ezt még nem tudtam addig kipróbálni, és utána az első próbálkozásra, pöccre indult! háttérkép nekem is eltűnt, az ikonjaim szétszórta összevissza hat lapra, de ez kit érdekel, a lényeg hogy megy. és csak uszkve 18 óra, 197 újraindítás, 289754 káromkodás, és 3 agyérgörcs kellett hozzá.
-
retesz147
addikt
-
fa4hu
őstag
válasz SteadyMan #13222 üzenetére
Igen, erősen javallott az átállás a stabil ágra. Viszont ezt teljes adatvesztéssel jár, és mivel két főverzió között tiszta telepítést szoktak javasolni (bár a dev vonalon csak simán frissítettem 8-ról 9-re), azért várom a stabil 9-est, és utána meglépem. Egyébként lehet a problémák oka az, hogy a dev 8-ról dev 9-re frissítés után nem volt factory reset, és idővel (kinek előbb, kinek később) összeakadnak a dolgok.
-
shootme2
aktív tag
válasz SteadyMan #13222 üzenetére
Nem kell mókolni semmit. Nem kell bootloadert nyitni vagy twrp-t telepíteni.
Csak letöltöd a legfrisebb stabilt (jelenleg 8.5.4.0) és updaterben helyi telepítéssel felrakod. MIUI 8-9 közötti váltás nem okoz gondot.
Előtte le kell menteni mindent mert adatvesztéssel jár! [link] -
sz.j
nagyúr
válasz shootme2 #13226 üzenetére
És ez a 8.5.4.0 stabil magyar nyelvű?
Mert a leírásod alapján nem tűnik túl veszélyesnek (remélem jól érzékelem) és elgondolkoztam, hogy esetleg erre váltok ...[ Szerkesztve ]
-
asdf74
tag
Ez a Stabil 8 nyújt vmivel többet, mint az egyebkent telefonomon jól működő Developer 9?
-
tyan
senior tag
Én kb. 2 hete álltam át a developerről a stabilra (ami teljesen magyar), mert dev-en állandó problémák voltak (főleg alkalmazás lassulások), ezért a számomra fontos adatok mentése után a fórumban található leírás alapján felraktam a stabilt, ami egyébként MIUI 8 lesz, ne lepődj meg rajta.
Nem kell hozzá bootloadert nyitni, csak simán a telóval le kell tölteni a stabil ROM-ot és a telefon saját frissítő alkalmazásával a rom-ot betallózva megcsinálja a frissítést. Viszont minden adatot le fog durni, ezért frissítés előtt mindenképp kell az adatmentés.
Másokhoz hasonlóan erősen ajánlom a stabilra való váltást. Igaz erre nem fog hetente jönni frissítés, de nem is baj az.
-
sz.j
nagyúr
Köszi az infókat, ezt még átgondolom meg utánaolvasok, de hajlok rá. Remélem, hogy laikusként is sikerülni fog, mert sajnálnám ha hazavágnám ezzel a telcsit.
-
SteadyMan
aktív tag
válasz shootme2 #13226 üzenetére
Köszi a választ, (neked is fa4hu) ez kicsit megnyugtat, hogy viszonylag egyszerű átállni a stabil ágra. Meg is néztem az összefoglalót, barátkozom a kérdéssel. Most éppen jó lett a dev. 8.1.18, le is tiltottam az automatikus frissítést, hátha a jövő heti megint hoz valami meglepetést. Ahogy többen is írják, talán érdemes megvárni a 9-es stabil ROM-ot és akkor legyalulni ezt a developer ágat...
-
shootme2
aktív tag
Global dev és stable között eléggé egyszerű a váltás még laikusnak is, csak az adatmentésre kell odafigyelni.
Miért jó a stable? Mert nem kell minden héten a fórumot böngészni hogy éppen mit cseszett el a frissítés és mindig elcseszett valamit.
Annak idején én is felraktam a miui 9 dev-et de igazából semmi újat nem hozott akkor meg minek kínlódni vele?!
Én nem bántam meg a váltást és soha többet nem tenném vissza a developert. -
sz.j
nagyúr
"Viszont minden adatot le fog durni, ezért frissítés előtt mindenképp kell az adatmentés"
Ez alatt mit kell érteni, még a telefonszámokat is törli?
Nyilván a Galériában lévő képeket lementeném, más (pl. appok, letöltések) nincsenek a telón.[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
A telefonszámok,és minden más mentésére azért van pár lehetőség.Google,MiCloud...stb.A 3S Prime-on aktiváltam a MI fiókot,bekapcsoltam a szinkronizálást.Megvettem a Note4-et,beléptem a MI fiókommal,és az új telefonon meglett az összes SMS,telefonszám,naptárbejegyzés,sőt még a letöltött témáim is visszajöttek...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
sz.j
nagyúr
Az nem elég ha a telefonról a sim kártyára rakom át a telefonszámokat (névjegyzéket)?
Vagy csak az egyik jó megoldás, hogy a számítógépre mentem és onnan visszarakom?[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz punky10 #13247 üzenetére
Úgy látszik, hogy akkor csak a PC marad, mert nem vagyok sehová bejelentkezve, nincs MI fiókon se más ...
Ennyire nem értek a telefonhoz ......Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz punky10 #13249 üzenetére
Egyiket sem használom .., pc-n levelezek.
Bármennyire is furcsa én csak telefonálásra, térképen való tájékozódásra használom a telót.
Ja, és olykor képek készítésére (ha nincs nálam fényképezőgép).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OLED TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPad topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest