Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Rotate #1163 üzenetére

    Ha használt pc vonalon vagy akkor tudod, hogy teljesítmény miatt régen cserélni kellett. Amióta bejött, hogy alap a 4magos intel +4/8gb ram + ssd ez megszűnt ez 95%nak elég. Most cserélődik apósnál egy!!! X2 3800+ + 4gb ramos gép. Bár sztem elég lett volna bele egy ssd+4gb ram... tény 15éves konfig és ha bármi elszáll benne gtk. Minőség/tartosság vonal egy más téma ott csak annyit kéne tenni, hogy normális táp+lap és a hibák 90 nem létezne.
    Összegezve: Nincs értelme 1-2évente gépet cserélni mint régen és ha odafigyelsz az alkatrészekre bizony 10+évet is eléldegél rengeteg gép.

    Ez a minek cserélni teljesítményre mobiloknál is eljött. 90%nak nincs szüksége 16gb ramra és milliós antutura, egy snapi 865 (sött 855/780) mindenre elég. Aksira is eljött a minek cserélni. Az én használatommal 7h+ SOT nem gond. Frissítésre is általános válik a 3+év a drága kategóriában. A 4G+ 30mbit 30mseces pingje is elég nem kell az 5G 800mbit/5msecje.... nekem egyedül a kamera hw+sw ami necces maradt de ha kicsit hunyorítunk egy pixel 6 pro hwje a maga GN1+ és 1/2"es teléjével teljesen rendben van. A kamera/video swje meg majd még javul. Akinek meg nem kell tele ott a sima pixel 6 baromi jó ár/értékkel.

    btw google "swből" él nem gyártásból az apple készülékek meg ha nem zúzod le őket (minőségi kemény tok+üveg nekem kötelező) 5éves távon is jól használhatóak.

    @bbendre Ha nem érzed azt, hogy +t kapsz a pénzedért aztán tényleg főleg fölös cserélgetni. Sajnos/hálisten a mi 9T promnál ez a veszély kamerában nem fenyeget. :)

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák