Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    válasz Dananto #15898 üzenetére

    Jó kis map,de megint sokat akartak vele.Van benne egy elég erős Hard Eco mód integrálva,legalábbis a pénz csak csordogál benne,igaz minden olcsóbb is és valóban értelmet nyer a hitel és az alaklmazottak fogalma.A másik galiba a saját cégek ami szerintem nettó baromság,állandóan ezek akadnak össze más térképekkel.Mivel mindenképpen a TSM fölé kell priorizálni ezt nem tudod kikerülni azaz ezzel a Indonéz térképpel sikerült.Pl.ha a TSM van elöl az EAA map megbolondul,az összes cég eltűnik és velük együtt a Brazil fuvarok.
    Tehát a TSM-et felül kell írni a Brazillal amit felül kell vezérelni az Indonézzal (már ha használod),hogy ne fagyjon ki az egész. :Y
    Tényleg jó ez az IndoMap.Nincs túl bonyolítva,nincsennek laggolos városok mindenhol,csak erdő és masszív hegyek szerpentínek.Az utánfutó stabilizáció (köszi Stewen nagy ötlet volt :K ) levétele után (kb 1/4-re),keményen kell kapaszkodni már egy éles kanyar és 60km-es sebesség kombinációjánál .Van benne kihívás,mindjárt nem repked 140-el az utakon. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák