Új hozzászólás Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    válasz Milka 78 #10707 üzenetére

    Igaz.

    Azonban az első Brutálok egy kisebb szakmai vitának voltak köszönhetőek és red expertes alapokra épültek egészen az 1.4 megjelenéséig ahol teljesen a 0-ról született újra, és a redből már semmit sem tartalmazott.

    Sőt még azt sem.

    Ez akkor fel is lett vállalva nem zavart mit mondanak mert a fő motiváció akkor az volt, "ilyet bárki tud csinálni, és a textúrák felcserélgetéséhez pedig nem kell agy".

    Noha a Brutál megszületésének a körülményei nem a legjobbak voltak, mára már olyan dolgokat is sikerült elérni vele amiről mások csak álmodhatnak. Ezt tette vele ez az egy év fejlesztés és az hogy közösen csinálta itt 50 ember. Tudom mindenki csak fikázza a saját belefektetett munkáját, az csak pici segíség volt, de uraim! az a sok kis pici segíség összeadódva ezzé vált!

    Sőt, mivel a tisztasága és a hatékonysága a Gold verzióknak már vitathatatlan, tovább mentem és a Primiumnál a Kis videóban bele lett csempészve egy kis etikára, vagy tiszta erkölcsiségre serkentő nevelési szándék, hátha elgondolkoznak azok is egy picit, akik pl. eddig ezekből loptak, vagy ezekől építettek saját engint pl . (real environment az SCS szárnyai alatt)

    Azt hiszem ettől jobb vagy szebb motivációt egy mod sem tartalmaz vagy egy mod sem erre épül. ezért érdemes lenne dolgozni akár hány évet is, én ezt így gondolom.
    És ha tényleg azt nézem amit mondasz hogy lassan elfogynak a beszólások, kekeckedések és kötekedések, akkor lasan célba is értünk és a Brutál nevelési jellege csak lassan alakot, és formát ölt ennek a jelei már meg is mutatkoznak.

    de igazad van tojok a 3-ra már nem is foglalkozok vele. :)

    megnyugtató a tudat, elég az ha már "mi tudjuk" hogy miről is szól ez az egész.

Új hozzászólás Aktív témák