Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Mart10000 #3862 üzenetére
Szia!
"Az FX2 5 évet élt meg"
Most megijedtem, gyorsan le is töltöm az FX2-töt.
Az FX3 sajnos nem indul el nálam DX 11 hiányában.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz sto1911 #3869 üzenetére
Szia!
Nekem nincsenek meg!
Ui:
"Az FX3 sajnos nem indul el nálam DX 11 hiányában."
Közben szereztem egy HD 6970-es kártyát, igy már nincs gond az FX 3-al!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz sto1911 #3873 üzenetére
Nagyon Köszönöm! (aktiválva mindkettő)
Az SW már meg volt...
Ui:
A játékot még nem indítottam el, mivel kis gép szerelés kell hozzá, de ma még megteszem.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
Gépszerelés megvolt, mindkét asztal működik!
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Nekem egyik sincs meg, Köszönettel elfogadnám őket.
Nincsenek meg FX2-ben!
Viszont FX3-on használnám. (azt írtátok a fórumban hogy lehet)[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #3895 üzenetére
Működik is már egyaránt FX2, FX3-ban, Nagyon Köszönöm!
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz sto1911 #3916 üzenetére
Szia!
Megtettem!
Viszont "Join in Early Access and enjoy new features and content regularly!"
Hogy lehet csatlakozni az Early Access szolgáltatáshoz?
Nem találtam ilyen menüpontot...
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz sto1911 #3925 üzenetére
Ehhez képest olcsó (lesz):
Remélem hogy valahogy sikerül megszereznem, mert jelenleg nem rendezhetek be flipperszobát neki. (pár hónapig volt hozzáférésem pár ikonikus flipperhez)
Ui:
Amúgy sincsen pénzem az "eredetire" és nehéz szerezni is!
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Tangerine #3950 üzenetére
Szia!
"Valami baja volt az Indynek, nem tudtam rendesen kipróbálni. Néha kiadott mégegy golyót pluszban a plungerhez."
Tipikus Indy hiba, kicsit sok golyó van benne és hajlamos elszámolni őket.
Többször tapasztaltam anno én is.Ui:
Az új FX3-as Indy táblánál nálam is elindult a "golyó kereső" üzemmód, amiből csak letiltással jutottam ki. (persze akkor már megtalálta a hiányzó golyót)
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz sto1911 #3962 üzenetére
Én is letöltöm, de minek?
Mivel a minimális követelmények között van pl. ez is:
"Memory16 Gb" meg gondolom Dx 12-es kártya, sajnos jelenleg 8 Gb Ram és DX 11-es kártya áll csak rendelkezésemre.
Ha ennek ellenére mégis elindul, akkor újra írok!
Ui:
De ez semmiképpen nem ma lesz mert most kapcsoltam hogy nem hagyhatom lefagyasztani a gépemet egy két napos project futása közben .
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #3964 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #3964 üzenetére
Működik is, meg nem is...
-Dx11 opcióval elindul nálam is, de nincsen "ingyen" asztal és az internet kapcsolatot is hiányolja.
Remélem csak az a probléma hogy megrohanták a szerverét.
Mert igy csak a menüjét nézegethetem játék helyett...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest