Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
octolith
tag
válasz #97246720 #7902 üzenetére
Folyamatosan bújom a netet, de szerintem még nem. Ha igen, akkor viszont akaromakaromakarom
Szerk: omg, valaki már kapott emailt: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63380166&postcount=91
[ Szerkesztve ]
-
octolith
tag
válasz #97246720 #7908 üzenetére
Elsőre ment. Első észrevételem: végre lehet az sd kártyát úgy kezelni, mintha belső tárhely lenne. Haleluja! Benne van az új élő háttérkép, ami a Z5-ben is. Van pár Sonys app, meg a beállítások ikonjai is Sonysak, a launcher sem az alap, de így első blikkre ennyi. Tetszik! Majd megnézem a teljesítményt is, stb.
Szerk: hogy hova tölt le, azt én sem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Csabi198111
újonc
Üdv! olyan kérdésem lenne hogy a z3 telenor tiltott, és ha független szoftvert raknék rá akkor működne -e rendesen a hálózati része , elöre is köszönöm
-
Cry0
őstag
válasz Csabi198111 #7918 üzenetére
nem ez a hiba csakis alaplap cserével orvosolható
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
beriv
tag
válasz Csabi198111 #7918 üzenetére
Nem rom van tiltva hanem imei alapján.
-
Cry0
őstag
válasz Csabi198111 #7921 üzenetére
tuti esetleg itt nem tudom létezik-e olyan de g2-nél lehetett ugro kodot csinálni de ott minden nap imei-t kellet volna változtatni nem tudom ha használtan vetted probálj beszélni az eladóval.
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
törölt tag
válasz latyika1994 #7925 üzenetére
ugyan olyan formátumban tölti le az app mint a sony pc companion, flashtoollal convertráltam át ftf-be...tehát mehet simán, havalami nem lenne mégsem oké, feltettem a telepítő appot ami letölti és fel is flasheli...
-
igmond
tag
Még egy dolgot szeretnék kérdezni! Hallottam, illetve másik fórumban is írták hogy hajlamos melegedni a Z3. Ti mit tapasztaltatok ebből, mert számomra ez egy kicsit aggasztó. Nem díjaznám hogy megsül a telefon használat közben. Sima működés közben is melegszik, vagy csak komolyabb munka során pl játék, dlna? Ha igen mennyire?
-
törölt tag
Minden telefon melegszik,főleg ha játszol rajta...mondjuk azért megsülni nem fog... Viszont képernyőtükrözéskor a Note4em is melegedett rendesen, de még a mostani asus laptopom is megizzad egy 1,5órás film átjátszásától...
Más: 6.0ban megszűnt a stagefright hiba...
Csabi: párezerért megérte, ha csak az a baja hogy tiltva van...múgybis elég borsos áron vannak az alkatrészek,főleg a kijelző!
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
válasz #97246720 #7929 üzenetére
Tudsz csinálni egy fotót az app drawer-ről? Azaz, hogy ha a főoldalon lévő 4 kis kockát a körben megnyomod és bejönnek az appok (összes) és ennek a háttere fehér? Vagy olyan mint a háttér? Érted, hogy mire gondolok? (sose tudom, hogy hogyan magyarázzam el...) Tudsz csinálni erről egy fotót?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
törölt tag
válasz holozis_HUN #7930 üzenetére
-
holozis_HUN
veterán
válasz #97246720 #7931 üzenetére
Nem ez Alul a 2-2 ikon közötti kis kör amiben van 4 kis kocka, na azt ha megnyomod elődobja a másik kis menüt ahhol az összes app van, és nincs widget. Na az érdekel engem, mert a stock 6.0-ban fehér hátteren vannak az appok, a status bar és a fix ikonok alul pedig olyan, mint a háttér, bűn ronda...
-
Cry0
őstag
-
törölt tag
válasz holozis_HUN #7932 üzenetére
Átlátszó...kicsit átszabták a beállítások menüt is, de főleg az alkalmazások menüt...
-
Deck
titán
-
holozis_HUN
veterán
válasz #97246720 #7934 üzenetére
Huh, szerencse
Amúgy, jól látűm, hogy nincs benne az a fasza kis akkumulátor jel mint a sima sony romokban?? az a lapos elem százalékkal... Csomó jó kis sonys dolgot kivesznek...
Am pénteken megyek T-be, van egy két baj a hálózattal (külföldről nem tudok hívni stb) nem lesz baj, hogy custom rom + xposed?
-
törölt tag
válasz holozis_HUN #7936 üzenetére
jobb a békesség, rakd fel a .232es romot és úgy add le...
amúgy dobtam össze egy XDA-s bejegyzést is
-
holozis_HUN
veterán
-
törölt tag
válasz holozis_HUN #7938 üzenetére
Q&A-kérdések és válaszok-ban
-
Deck
titán
válasz holozis_HUN #7943 üzenetére
Előre rootolt még a másik concepthez sincs pedig kinn van egy ideje.
PS5
-
Dashes
őstag
Concept
Beta feedback megy valakinek?
Xperia keyboard, Timeshift se akar frissülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest