Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon kíváncsi lennék a véleményükre azoknak akik több mint 1 éve használják a telót, illetve akik közelítenek hozzá. Azért érdekelne a dolog mert az ismerősi körömben a Sony telefonok 1-2 éves koruk között általában egyszer csak beintenek. (Nekem a V-m sem hajlandó navigálni semmilyen appal, pedig minden más megy rajta sőt a helymeghatárzoás is jó....Z1c-k is elhullanak, L-ek és T-k is.)
Viszont eléggé Sony párti vagyok és a Z3 és a Z3+ az egyetlen teló ami minden tekintetben tetszik. Viszont, ha már 100k-t kicsengetek egy telóért nem szeretném 1 év múlva a földhöz vágni. Mik a tapasztalataitok?
Előre is köszönöm.
Hozzáteszem van egy mai napig működő P1i-m amit imádtam. Valószínűleg innen a márkahűség.
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
holozis_HUN
veterán
Szia! Nekem június vége óta van meg a teló. Semmi hiba nem volt még vele, minden flottul, gyorsan megy. A Sony rendszere is kiforrotta magát, és lassan jön rá a 6.0 is. Szerintem inkább sima Z3 és nem +, mert a + nagyon melegszik + drágább. Aksi nagyon jó benne, és még mindig ugyan addig bírja, mint amikor megvettem. Nagyon szeretem a telót, és még sokáig szeretném használni
Ui.: Megy fel a SLiM 4.4 az új vulnerability fixel, azaz a .264-es verzió, ami a legfrissebb
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
estikornel
tag
Jó telefon, szoftver téren semmi probléma, akkuidő legalább 2 napos min 4 óra kijelzőidővel, az én példányom valóban vízálló rengetegszer használtam már esőben, zuhany közben, vízi parkban. A kijelzőm besárgult a peremek mentén, kissé melegszik, de engem nem zavar. Kamera szerintem elég szánalmas de hálisten nem kell használnom, van dslr. Videó viszont egészen jó, fhd 60fpsben pláne.
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
Hol lehet kikapcsolni azt, hogy a zárképernyőn ne legyen az a kis telefon jel? (bal alsó sarok)
-
holozis_HUN
veterán
Most veszem észrexel van b@szva a Vodafone reklám a lap tetején az egyik résznél, amikor az a piros rész körbe megy, ez van írva: VodaFEON Family nagy off, csak most nagyot nevettem ezen
-
Deck
titán
Megvan valakinek a gyári fóliája? Mert, érdekelne
Rendelhetek üvegfóliát ebayről. Az xprotectoros megint nekiállt buborékoskodni pedig eddig semmi baja nem volt, jól is van felrakva. Más is járt így? Nekem sajna nem az első eset.
PS5
-
Deck
titán
válasz holozis_HUN #8707 üzenetére
Dehogynem üveg marad és lesz is. De egy olyan fóliát elraknék tartalékba, had legyen Tükrözödésmentes.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Nekem szinte a legelső darab van mert én elő is jegyeztettem magam erre a szerintem kiváló készülékre.
-Én nagyon megvagyok elégedve a készülékkel mint belsőleg,de főleg külsőleg(szerintem nincs ennél szebb telefon a világon.)
-Én mondjuk nem buzerálom a nap minden percében így nekem elmegy 3-4 napot is,de én az akku teljesítménnyel le szoktam menni egészen 3-5%-ig és csak akkor rakom fel tölteni 100%-ig.
-Nekem a kamerával semmi bajom, tudok vele nagyon szép fotókat lőni és a videó része is nagyon korrekt.
-Gyorsaságra nekem abszolút rendben van,bár nekem még a KK 4.4.4. fut rajta gyorsan és akadás mentesen.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Cry0
őstag
válasz holozis_HUN #8702 üzenetére
wajk féle romból még nincs 4.4 legalábbis az oldalon a legfrissebb az 4.3
[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
holozis_HUN
veterán
Valaki próbálta már? Néztem olyan tokokat, amit össze kell csavarozni stb, de ahogy láttam a képeken, azok nem fedik a kamera részt (átlátszó plasztika se, semmi) + mintha a hangszórót se fedné, ez aztán a vízálló tok... Ja és azok 5-15k-ba kerülnek... Szóval jó lenne ez... Mennyire megbízható? Valakinek van tapasztalata?
Tengerben használnám ezzel a tokkal. A biztonság kedvéért[ Szerkesztve ]
-
octolith
tag
válasz holozis_HUN #8713 üzenetére
Na most döntsd el, hogy a tengerben *használni* akarod, vagy egy ilyen tokot akarsz rá
-
Deck
titán
Új frissítés elérhető: 23.4.A.1.264
Fully StageFright 2.0 ( CVE-2015-6602 ) and CVE-2015-6608 patched by Sony, AndroidVTS v.11
PS5
-
holozis_HUN
veterán
-
Deck
titán
Ha valaki nem rootolt volna mostanában:
Az új Windows telepítés cwm-ek tartalmaznak közvetlen rootolást 5.0ra aztán mehet fel a cwm. Ezután pedig a szokásos előre rootoltat (5.1) felrakhatjuk cwm-ből. Ez a root a régebbi közvetlen rootot tartalmazza nem a kingrootos.
PS5
-
Cry0
őstag
válasz holozis_HUN #8717 üzenetére
szedem is le a 4.4-et
más akkor hogy tudom megoldani hogy a reklám blokkoló eltűnjön ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
holozis_HUN
veterán
Full wipe mindenre TWRP-ben (belső tárolóra is, advanced wipe fülben lesz, i ternal storage mehet de az alatt ne, externalt nehogy wipeold, mert arra rakod a romot) és friss tiszta romod lesz reklámblokkoló nélkül, bár minden beállítás, app eltűnik.
-
holozis_HUN
veterán
Ilyen ratyi képet, amit az előkamera csinál... Komllyan az S2-őm szebbett csinált ettől... Tiszta homály az egész semmi részlet.
-
holozis_HUN
veterán
válasz holozis_HUN #8724 üzenetére
Inkább letakarom szig. szalagal, nehogy ezzel csináljak fotót ilyen minőséget komolyan... Na ez egy nagy hátrány, de a többiben már jobb az előlapi. De ez iszonyat minőség, szerencse, hogy nem használom
-
xmaas
őstag
válasz holozis_HUN #8725 üzenetére
Ez van sajnos egyetlen megoldas vesz az ember Z5 ost ott mar jo a helyzet elol-hatul .
Elolapi kamerat csak skype ra hasznalom minden masra alkalmatlan
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
Cry0
őstag
válasz holozis_HUN #8725 üzenetére
Szia
tegnap este fleraktam a romot de ebbe sincs "watch video" ebbe is van reklámblokkolóIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
-
Cry0
őstag
-
Cry0
őstag
-
butyiba
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, hogy használ-e valaki közűletek Sony Smart Tag-ot ? Én kulcs keresési funkciót szeretném használni de a leírásban nem láttam ilyen lehetőséget, míg a Nokia Nokia Treasure Tag - WS-2 tudja a leírás szerint.
Kérdésem, hogy a Sony Smart Tag-al lehet-e pl kulcscsomó helyzetet meghatározni ?BütyiBá
-
Cry0
őstag
-
octolith
tag
Új Marshmallow concept update.
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete adtam be a Cordonba a kicsikém, mert baloldalt megzavarodott a kijelzője. Sokan panaszkodtak a helyre, de nekem most pozitív tapasztalatom van.
Kaptam cserekészüléket, az ügyintézés 5 perc volt kb. Cserélték a teljes kijelzőt. Ajándékba kaptam egy elő és egy hátlapi védőfóliát.Bár ez lehet szerencse, mert ott volt egy fiatal lány, és folyton kérdezgette az ügyintézőket hogyan mentse le a cuccait telóról,de vele nem voltak túl segítőkészek...
Huawei Mate 20 Pro //Lenovo Legion // Polar M430
-
Cry0
őstag
Sziasztok
Ismerősöm nemrég vett ilyen készüléket és ma ahogy meglátta az én kijelzőmet az övé sokkal fakóbb (control panel miatt) és szeretné ő is megcsinálni ilyenre viszont romolgatás nélkül szeretné én mikor próbáltam a gyári 232-re felrakni mindig hibát irt ki megoldás?[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
válasz holozis_HUN #8745 üzenetére
probáltam már mondtam neki de nem akarja
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest