Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChipKng
aktív tag
Az 5-os pont a legnagyobb baromsag! 3-4 naponta toltom atlagos hasznalat mellett... Bar mintha most a f@szbuk/messenger frissites ota mintha jobban merulne a cucc de a nexus 7-em is, gyanitom nem a telo hibaja.
7-es pont: sztem a kesztyus modot kapcsolta be az illeto aki erre panaszkodott.
Nyitassal nem volt gondom.
Vizbe nem aztatom, nem akarom gariba vinni. Sokan panaszkodtak ra, szal lehet benne vmi, hogy nem zar rendesen a fedel. Ezert hasznalok en is magneses toltot, hogy ne kelljen az ajtot nyitogatni.
Par apro kenyelmetlenseg van a CM rom-hoz kepest, de egyutt tudok veluk elni. Ami nem tetszik, hogy az SD kartyat nagyon idegenkent kezeli. Vannak dolgok amiket nem lehet atrakni ra: pl appokat.
Mellette szolt nalam: Sony kiadja ra a nyalokat, az akkuido bazijo es van benne FM radio. Ja, meg az alapbol mukodo OTG tamogatas sem elhanyagolhato tenyezo.
2B OR NOT 2B that is FF
-
-Valinas-
senior tag
1. - Üvegből van, reped. Nekem nagyon jók az illesztések.
2. - Nem.
3. - Nem.
4. - Minden LCD-n előfordul. Nekem is van 1 db pixelem, ha zsíros a kijelző, már nagyítóval sem látszik.
5. - Nem.
6. - Egyáltalán nem...
7. - Mint már említették, kesztyűs mód...
8. - Ezt nem is értem.Összességében ennek a telefonnak sokkal kevesebb típushibája van, mint a legtöbb másiknak.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Hát most nem azért, és nem bántásból, de ha 16 GB RAM-ról beszélsz (ami valójában 2), meg root után nem tudod beállítani a TB-t, akkor nem teljesen értem, hogy mi a bánatnak rootoltál (csak mert az előbbi kettő azt feltételezi, hogy nem teljesen érted/ismered a telefon működését, meg alapfogalmat sem). Értem én, hogy valszeg teletömted játékokkal a telefont, de azért az fura lenne, ha a belső 16 giga tárhely (ami nem RAM, mert az RANDOM ACCESS MEMORY és igencsak vicces lenne rajta bármit is hosszabb távon, de legalábbis egy reboot utánig tárolni ) (legyen 10 és reálisak vagyunk) ne lenne elég. Persze semmi közöm hozzá, hogy ki mit rak a telefonra, mert totál magánügy... De ha ennyire zavar a sok Sony app, akkor miért nem törlöd őket? Azért van root jogosultságod, hogy megtedd.
Szóval jó eséllyel te bénázol, mert tényleg nem nagy mutatvány a TB-vel SD-re mentetni.
Egészen biztos, hogy jól csináltad a rootolást? Minden lépés megvolt és akkor, amikor kell?
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
lcee79
őstag
Ha rákeseresek googleban nekem egyből ki is dobta ezt
SD kártya írhatósága Android 4.4 KitKatezt próbáltad?
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
LouiS22
veterán
1. Xposed és van KikKat SD Card Full access fix, két másodperc telepíteni és nem kell bűvészkedni.
vagy
2. Root Explorer és remount a system partíciót.Nekem gyanús, hogy a rootolásnál kimaradt neked egy lépés, a 2. pontot emlékeim szerint a recovery készítője javította pár nap után. Mikor csináltad a rootot? Közvetlenül a megjelenés után?
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
-
muchacoado
aktív tag
Jól néz ki,de 40 dollárt elég sok érte. Az enyémnek vannak külön gombok, kényelmes a használata. Tökéletesen illeszkedik, nem lötyög benne. Minden nyíláshoz hozzáférni. Kinyitni a kapoccsal lehet a sarkán. Van benne egy vékony szövet szerű anyag bélésnek.
Mérete így alakult a telefonnak:
Eredeti:127,3 x 64,9 x 8,6 mm
Tokkal: 130 x 67,5 x 10 mm.0.6mm -t kiemelkedik alul-felül (nekem a Nillkinekkel majdnem síkba jön).
Szerintem beruházok a Bordóra is
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs