Új hozzászólás Aktív témák

  • foldipeti

    csendes tag

    válasz foldipeti #8514 üzenetére

    Üdvözletem ismét! Június 6-án írtam ide (#8514), hogy beázott a telefonom amit tegnap végre visszakaptam.

    66 nappal ezelőtt június 8-án leadtam (Ujmobilok.hu) imádott telefonomat beázás miatt. Mondták, hogy hívnak ha megtudnak róla valamit. Csak vártam és vártam, mondom akkor felhívom én őket, mire mondták, hogy szakértői véleményre vár (ilyenkor már 3 hét telt el). Még mindig csak vártam, de azért heti 1-2-szer azért betelefonáltam, hogy mi a helyzet a készülékkel: "Szakértői véleményre vár"... kezdtem már aggódni kicsit, hogy mi a tosz lehet már ennyi ideig..
    Július 22-én ugyan úgy telefonáltam mire ugyan azt mondták... DE! 3 perc múlva csörgött a telefon, hogy elérték a szerviz vezetőjét akivel kiderítették, hogy a Sony elismerte a saját hibáját (Hát még jó hogy basszus, be volt csukva az összes retesz eddig nem volt baj ha vízben volt) és kicserélik a belsejét szóval a jövőhéten átvehető a telefon, hívnak ha megérkezik. Türelmesen vártam, 2 hét után megint rájuk csörögtem és nem tudtak semmit se mondani róla.
    Aztán hétfőn ismét telefonáltam ahol 15 percnyi várakozás és szervizzel pletykálás után végül voltak szívesek és elmentek a telefonért amit kedden több, mint 2 hónap várakozás után visszakaptam a telefonomat egy teljesen új belső panellel..
    Tehát vízbe ezek után már nem fogom rakni, a garim 2 hónappal meg lett hosszabbítva és végre újra tudom használni ezt a csoda kütyüt :)

    Akit nem érdekel annak bocsi, de gondoltam elmesélem a kis "kalandomat"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák